Kesästä nuorille

Ville
Viestit: 1879
Liittynyt: 23 Huhti 2012, 14:53

Kesästä nuorille

Viesti Kirjoittaja Ville »

Seuramailiin tullutta:
-------------------------
Hei,

Joensuun nuorisopalvelut kokoavat nuorille suunnattua kesäopasta. Kohderyhmänä ovat yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret. Oppaaseen pyrimme kokoamaan erilaisia kesänviettomahdollisuuksia: uimarannat, frisbeegolfradat, järjestämänne kesän viikkotoiminnat, tapahtumat jne. Eli kaiken sen kirjon, mitä Joensuu kesällä tarjoaa nuorille.

Opas julkaistaan ladattavana pdf-tiedostona nuortenjoensuu.fi/loma-ajat sivulla.

Teemme myös lapsiperheille suunnattua opasta heille suunnatuista kokoontumispaikoista ja toimintamahdollisuuksista. Sekin tullaa julkaisemaan ladattavana pdf-tiedostona nuortenjoensuu.fi/loma-ajat sivustolla.

Jos haluatte tietojanne näihin koonteihin, niin laitelkaapa materiaalia minulle. Mielellään siis napakat kuvaukset, aukiolot ja haluamanne logo tai kuva. Kerro myös kumpaan oppaaseen minkäkin tekstin ja kuvan haluat.

T: Maikki Rouvinen

------------------------
Eli kirjatkaapa alle jokin infopaketti mikä lähetetään sitten paluupostissa Maikille
Ville Nivalainen, JLK founder | Ultimate & Frisbeegolf | http://www.pdga.com/player/64496
Andy
Viestit: 2757
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Kesästä nuorille

Viesti Kirjoittaja Andy »

Eikös napakasti vois laittaa vaan jotenkin näin:

Frisbeegolfiin ja ultimateen erikoistunut urheiluseura Joen Liitokiekko ry (JLK) järjestää kesällä 2015 viikoittain frisbeegolfin viikkokisoja sekä frisbeegolfharjoituksia. Utran frisbeegolfradalla pidettävät viikkokisat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia, mutta niihin tulee ilmoittautua ennakkoon JLK:n kotisivuilta - www.joenliitokiekko.com - löytyvän Kisakoneen kautta. Ultimaten puolella järjestetään puolestaan pelejä X kertaa viikossa paikassa X viikonpäivinä Y ja Z, jne.

Molempien lajien pariin ovat tervetulleita kaikki frisbeelajeista kiinnostuneet, sillä aikaisempaa lajitaustaa ei tarvita. JLK:n harrastajat opastavat kyllä mielellään vasta-alkajia molempien lajien sääntöjen, etiketin ja heittotekniikoiden osalta. Frisbeegolfin puolella lajin pariin pääsee helposti myös esim. Karsikon ja Kirkkopuiston frisbeegolfratoja itsekseen kiertämällä - ainoaksi kiekoksi riittää ensi alkuun mainiosti jokin helppoheittoinen putteri- tai lähestymiskiekko. Huomioithan pelatessasi muut pelaajat ja puistonkäyttäjät - pidä myös ympäristö siistinä.

Hyviä heittoja kesälle toivottaa Joen Liitokiekko! (+ jutun oheen sitten vaikkapa kuvaksi JLK:n logo tms.)
Vastaa Viestiin