JLK:n LED-cup 2021 – Pylkki ja Rautiainen voittoihin

JLK:n LED-cup 2021 – Pylkki ja Rautiainen voittoihin
Paiholan hienoissa maisemissa ledeiltiin 26.10.2021 – kuvassa #2-väylän mandoportti ja kori valaistuina.

Perinteinen Joen Liitokiekon LED-cup pelattiin tänä syksynä jo kahdeksannetta kertaa ja viiden eri osakilpailun näyttämöinä toimivat Niittylahden, Karsikon, Paiholan, Liperin sekä Utran frisbeegolfradat. Paiholassa ledikisailtiin tänä syksynä ensimmäistä kertaa ja rata tarjosikin ledipelaamiseen kaikista pimeimmät (eli parhaat) puitteet. Karsikon LED-kisa keräsi puolestaan eniten osallistujia (26) ja nähtäväksi jää, että oliko kilpailu tämän supersuositun radan kautta aikain viimeinen vai vieläkö radalla pidetään jäähyväiskisa ennen kuin se puretaan. Tänä syksynä myös säät olivat LED-cupille varsin suosiolliset eli rankan vesi-/räntäsateen sävyttämiä kisoja ei tällä kertaa tässä cupissa käyty, mutta Utran kisa heitettiin lumisateessa.

Karsikon maisemia #6-väylän korilta 19.10.2021 pelatussa kilpailussa.
LED-cupissa sallitut pelivälineet puttiringin ulkopuolella ovat ledillä varustetut kiekot ja ns. ”glow”-muoviset kiekot. Kuvassa perusmuovinen ”Jutikka” (eli Judge) ledillä ja MVP Reactor Eclipse 2.0 -hohtomuovilla.

Kaiken kaikkiaan LED-cupin kilpailuihin osallistui 31 eri pelaajaa ja kilpailustartteja kertyi heidän toimestaan 104 (ka. 20,8 pelaajaa/kisa) ja viidestä eri osakilpailusta neljän parhaan kilpailun pisteet laskettiin mukaan cupin loppupisteisiin. Avoimessa MPO-luokassa ylivoimaiseen voittoon – maksimipistein (400 p.) – kokonaiskilpailussa heitti Sammy Pylkki neljällä peräkkäisellä kilpailuvoitolla ja holareitakin Sammy heitti cupissa kaksin kappalein. Vääntö muista kärkisijoista oli tasaisempaa ja lopulta kokonaiskisassa toiseksi sijoittui Miro Räsänen (355 p.) ja kolmanneksi Joonas Lintunen (331 p.). Kärkiviisikon cupissa täydensivät Mikko Auvinen (327 p.) neljännellä sijallaan ja Niittylahden kilpailun voittanut Saku Tuovinen (324,5 p.) oli viides. Naisten avoimessa FPO-luokassa puolestaan Riikka Rautiainen pelasi koko cupin erinomaisesti voittaen kaikki viisi kilpailua ja näin myös koko cupin 400 pisteellä ja Marja Kontkanen  (372 p.) sijoittui luokassa toiseksi.

JLK:n LED-cupin 2021 voittajat: Sammy Pylkki (MPO) ja Riikka Rautiainen (FPO). Kaikki maassa näkyvä lumi satoi parissa tunnissa Utran kilpailun aikana 9.11.2021.
Sammy ja LED-cupholari Niittylahden #3-väylällä 12.10.2021.
Sammy ja LED-cupholari Paiholan #11-väylällä 26.10.2021.

Arvontapalkinnot

LED-cupin voittajat palkittiin pokaalein ja InnovaStore-lahjakortein (30 Eur) ja lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin seuraavat lahjakortit ja onnetar suosi seuraavia pelaajia:

  1. Autohuolto Susiraja (50 Eur): Kari Kontkanen
  2. InnovaStore (25 Eur): Pauli Makkonen
  3. InnovaStore (25 Eur): Jari Jeskanen
  4. InnovaStore (25 Eur): Jukka Kosunen

Tulokset

Linkkejä

Suuret onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille sekä yhteistyökumppaneille!


Discmania                 

     LaserMedia