JLK:n vuoden 2023 puttimestarit ratkaistu – kisoissa ennätysmäärä osallistujia

JLK:n vuoden 2023 puttimestarit ratkaistu – kisoissa ennätysmäärä osallistujia

Joen Liitokiekon puttimestaruuksista pelattiin tänä talvena seitsemättä kertaa ja vuoden 2023 puttimestaruuskisoihin osallistui ennätyksellinen määrä pelaajia, sillä 58 eri pelaajan toimesta kertyi yhteensä 284 kilpailustarttia 12 kilpailussa (10 alkukarsintaa + välierä + finaali), joten Rantakylän legendaarisessa urheiluhallissa riitti perjantai-iltaisin vilskettä. Vuosi sitten eri osallistujia oli 31 ja startteja 124 kpl 10 kilpailussa, joten käytännössä puttikisojen ja -treenivuorojen suosio tuplaantui tälle talvea ja junioreita osallistujista oli melkeinpä jo puolet – hienoa!

Perjantai-iltana 31.3. pelattiin finaali (2 x 20 väylää) 19 parhaan puttaajan voimin ja taistelut mestaruuksista olivat loppuun asti tasaisia. Molemmissa kilpailuluokissa nähtiin lopulta uusi mestari, kun avoimen luokan voiton vei heiton erolla Elias Varis ja naisten luokan voittoon puttasi kolmen heiton erolla Riikka Rautiainen.

MPO-luokan top-3 (vasemmalta oikealle): 2. Sammy Pylkki (-21) 1. Elias Varis (-22) 3. Aapo Halmeenmäki (-18)
FPO-luokan top-3 (vasemmalta oikealle): T2. Saila Martikainen (-3) 1. Riikka Rautiainen (-6) T2. Marja Kontkanen (-3)

Puttimestarit palkittiin S-ryhmän lahjakortein (yhteistyössä PKO) (30 Eur) sekä pokaalein. Ja koska kilpailun paras juniori Elias oli myös mestari, niin Clash Discsin Popcorn -putterilla palkittiin finaalin toiseksi paras juniori eli Matti Kukkasniemi. FPO-luokan puolella kiekkopalkinto arvottiin jaetulle toiselle sijalle sijoittuneiden kesken ja putterin voitti Saila Martikainen.

Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin kolme Discraftstoren lahjakorttia (20 Eur) ja onnetar suosi seuraavia pelaajia:

  • Joose Myllys
  • Perttu Tahvanainen
  • Luukas Jeskanen

Onnittelut uusille puttimestareille ja kiitokset kaikille puttimestaruuskisoihin osallistuneille sekä yhteistyökumppaneillemme!

p.s. S-ryhmä -lahjakortit toimitetaan mestareille viikkokisojen yhteydessä noin kahden viikon päästä (tällöin myös Kevät-sarjan lahjakorttivoittajat tiedossa) ja Discraftstore -lahjakorttien lunastusohjeet on lähetetty voittajille Metrix-viestillä 1.4.


Linkkejä:


Yhteistyössä…