LED-cup 2019 – puolet syksyä ja puolet talvea

LED-cup 2019 – puolet syksyä ja puolet talvea
LED-kisatunnelmaa Karsikosta 22.10.2019 (© Miika Voutilainen).

Joen Liitokiekon perinteinen LED-cup järjestettiin tänä syksynä jo kuudennetta kertaa ja kaiken kaikkiaan tähän neljä osakilpailua (Kirkkopuisto, Karsikko, Niittylahti ja Utra) käsittäneeseen sarjaan osallistui 32 eri pelaajaa, joiden toimesta kilpailustartteja kertyi yhteensä mukavat 83 kpl (ka. n. 21 pelaajaa/kisa). Kunkin pelaajan kolmen parhaan kisan sarjapisteet laskettiin mukaan Cupin lopputuloksiin ja vaikka alkuun kärkikamppailu sekä MPO- että FPO-luokan sarjavoitosta säilyi pitkään tasaisena, niin lopulta voittajista ei jäänyt mitään epäselvyyttä. Mielenkiintoisesti myös vuodenaika tuntui vaihtuvan Cupin puolivälissä kuin kertaheitolla. Kirkkopuiston ja Karsikon kisat pelattiin vielä jokseenkin ”kesäisissä” keleissä, mutta jo Niittylahden kisan aikana talvi teki tuloaan ja Utrassa olikin sitten lunta maassa, tiit jäässä ja lämpötila reilusti pakkasen puolella.

Talvi teki jo tuloaan Niittylahden LED-kisan aikana 29.10.2019 (© Miika Voutilainen).

MPO-luokassa viime vuoden Cup-voittoaan puolustanut Sammy Pylkki ei lopulta jättänyt haastajilleen mahdollisuuksia, vaan keräsi heikommin menneen sarja-avauksen jälkeen putkeen kolme voittoa eli täydet 300 sarjapistettä. Luokassa toiseksi sijoittui Kirkkopuiston osakilpailun voittanut Ville Nivalainen (283 pistettä) ja kolmanneksi Anssi Korhonen (262 pistettä).

Myös FPO-luokan voittaja Heini Lindroos keräsi kolmen voiton putkestaan täydet 300 sarjapistettä – toiseksi sijoittui viime vuoden voittaja Riikka Rautiainen (283 pistettä, 1 voitto) ja kolmanneksi Marja Kontkanen (273 pistettä).

LED-cupin voittajat palkittiin pokaalein sekä InnovaStoren lahjakortein ja lisäksi kaikkien Cupiin osallistuneiden pelaajien kesken arvottiin kaksi InnovaStore-lahjakorttia ja arvonnassa voittivat Tapani Katajsto ja Ville Nivalainen.

Onnittelut LED-cupissa pärjänneille ja suuret kiitokset kaikille kisoihin osallistuneille!

 

Discmania   

  LaserMedia