LED-cup 2020 – Makkonen ja Rautiainen voittoihin

LED-cup 2020 – Makkonen ja Rautiainen voittoihin
LED-pelaaminen on parasta pimeässä! Mikko Makkosen ottama kuva Utran frisbeegolfradalta.

Joen Liitokiekon syksyiseksi perinteeksi muodostunut LED-cup pelattiin tänä vuonna jo seitsemättä kertaa ja tällä kertaa neljän eri osakilpailun ratoina toimivat Kirkkopuiston, Karsikon, Liperin sekä Utran frisbeegolfradat. Räntäsateita ja ”lumihankia” ei missään kisassa sentään koettu, mutta Kirkkopuiston rapsakka vesisade jäi varmasti monelle pelaajalle mieleen – onneksi kuitenkin muut kilpailut päästiin pelaamaan lopulta ihan kelvollisen syyssään vallitessa. Kaiken kaikkiaan LED-cupin kilpailuihin osallistui 22 eri pelaajaa ja kilpailustartteja kertyi heidän toimestaan 71 (ka. 17,75 pelaajaa/kisa).

Neljästä eri osakilpailusta kolmen parhaan kilpailun pisteet laskettiin mukaan cupin loppupisteisiin ja avoimessa MPO-luokassa kamppailu cupvoitosta oli tasainen loppuun saakka. Lopulta kuitenkin Kirkkopuiston ja Liperin kisat voittanut ja Utrassa toiseksi heittänyt Mikko Makkonen  vei voiton yhteispistein 293 p. Toiseksi tasaisessa kokonaiskilpailussa sijoittui Jarkko Puustinen (264,83 p.) ja kolmanneksi Karsikon kisan voittanut Tero Tumanoff (264,5 p.). Naisten avoimessa FPO-luokassa puolestaan Riikka Rautiainen ja Marja Kontkanen kävivät osakilpailuvoitoista todella tasaista vääntöä kolmen kilpailun ajan ja näistä lopulta voitot nappasi Riikka muutaman heiton marginaaleilla, joten näin myös kokonaisvoitto meni Riikalle (300 p.) ja Marja oli lopulta toinen (279 p.).

Kuvassa LED-cupin MPO-luokan voittaja Mikko Makkonen Utrassa 3.11.2020 pelatun kilpailun jälkeen – väylistä 1,5 kpl Mikko pelasi Jokerillaan ja sen ledin hajottua loput 16,5 väylää lainakiekolla (Buzzz) – melkoista!
Arkistokuvassa LED-cupin FPO-luokan voittaja Riikka Rautiainen Lykynlammella 4.7.2020 Sekaparifrisbeegolfin SM-kisoissa (kuva: SFL / Miika Rajala).

Arvontapalkinnot

LED-cupin voittajat palkittiin pokaalein ja InnovaStore-lahjakortein ja lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin seuraavat lahjakortit ja onnetar suosi seuraavia pelaajia:

  1. Autohuolto Susiraja: Jarkko Puustinen
  2. InnovaStore: Kari Kontkanen
  3. InnovaStore: Tomi Varpalahti

Tulokset

Linkkejä

Suuret onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille sekä yhteistyökumppaneille!


Discmania                 

     LaserMedia