Talvipelit Kuopiossa

KPO_pelaajakokousEräänä lauantaisaena aamuna matkasimme kohti Kuopion Peikkometsän rataa Miikan Renoolla. Meillä on tarkoitus tutustua rataan hiukan ennen, kun alamme haastamaan paikallisia pienimuotoiseen parikisaan. Keskustelu Kuopion Facebook-ryhmässä on käynyt vilkkaana siitä saakka kun ilmoitimme tulostamme. Rataa on vaikeutettu maalatuin ob-aluein monen väylä osalta. Saavuttuamme paikalle porukkaa oli odottelemassa ykkösväylän tiin vieressä jo paljon. Ilman oikeaa TD:tä pelimuodon ja porukoiden määritys meni huutoäänestykseksi mutta jonkinlainen selvyys saatiin aikaan. Molempiin porukoihin jakaantui uudet OB-alueet tuntevat.

KPO_lahariYksi kokonainen kierros kierrettiin, pelityylinä best shot ja meidän poolissa neljä paria. Yhteensä pareja oli kymmenen. Kuopion lisäksi edustettuna oli ainakin Varkaus ja Vuorela. Miikan kanssa ei ehditty lämmitellä yhtään ennen ekalla kierrokselle lähtöä, joka saattoi näkyä etuysin aikana otettuina kahtena tuplana ja yhtenä bogeyna. Miikan tarkat upsit piti meidät mukana pelissä vaikka pari oltiin jäljessä heti alkuun. Radan uusi haastava muunnos juoksutti meitäkin takaisin tiille avaamaan ob:lle karanneiden avausten jälkeen. Huonoimmillaan avasimmme molemmat kolme kertaa ennenkuin toisen kiekko saatiin pelialueelle.

KPO_draiviaKierrosta taitettiin 2,5h, jonka jälkeen muu porukka lähti toiselle kierrokselle parantelemaan tuloksiaan. Meillä ei aika riittänyt kokonaiseen kierrokseen vaan me fiilisteltiin parkkipaikna läheisiä väyliä uudelleen. Kokeiltiin myös liidätellä kiekkoja kalliolta ykkösen koriin. Tuloksissa olimme jaetulla kolmannella sijalla, joka hiukan harmittaa koska voittoon oli täydet mahdollisuudet. Tuplabogeyt pois niin olisimme olleet tasatilanteessa voittajaparin kanssa.

Rata oli näin ensikertaa koko radan kokeilleena hyvä. OB-alueet oli ensikertaa testissä ja tulevat muuttumaan hiukan järkevimmiksi. Rata oli kokonaisuudessaan pelattavissa vaikka latuja pitkin mennään vielä Joensuun ratojakin enemmän. Pitää ottaa reissu uusiksi hiukan paremmin valmistautuen ja koettaa tuoda voitto Joensuuhun.
Tulokset:
1. Teemu Moilanen/Ari Hakkarainen -4
2. Tuomas Oravainen/Jussi Karjalainen -3
3. Arto Nupponen/Aku -2
3. Miika/Pasi -2
3. Pertti Tuppurainen/Mikko Pääkkönen -2 ,
3. Markus Tuppurainen/Leevi Rantalainen -2
7. Ville Tiainen/Timo Sorsa -1
8. Tiku/Pure +1
9. Petteri Nupponen/Aatu Savolainen +3
10. Atte/Jukka +5

Pelit pelattu ja hyvin meni!