Eemi Pantsari heitti juniorit-18 -luokan SM-hopealle

Eemi Pantsari heitti juniorit-18 -luokan SM-hopealle

Joen Liitokiekon Eemi Pantsari on heittänyt juniorit-18 -luokan SM-hopealle! Espoon Äijänpellon frisbeegolfradalla heitetty kolmen kierroksen junioreiden SM-kisa oli todellista jännitysnäytelmää loppuun asti. Eemi oli ensimmäisen kierroksen jälkeen viisi heittoa kärjestä, mutta toisen kierroksen -7 tulos nosti hänet viidenneksi, vain kaksi heittoa kullasta. Kolmannella kierroksella Eemi näytti parasta osaamistaan ja heitti yhden eaglen avulla upeasti -9 kierroksen, joka oli samalla virallinen rataennätys.

Kierroksen päätyttyä Eemi oli jaetulla ykkössijalla, mutta kärkiryhmällä oli vielä 5 väylää jäljellä, joten tilannetta joutui vielä pitkän aikaa jännittämään. Ratkaisu venyi lopulta aina viimeiselle väylälle asti, jossa kärkikolmikko oli tasatilanteessa. Eroa ei heittäjien välillä saatu, joten SM-kullan kohtalo ratkesi Sudden death -jatkoväylillä. Loppujen lopuksi jatkoväylillä Nestori Tuhkanen oli vahvin, joten Eemi ja Kasperi Pakarinen jakoivat SM-hopean.

”Ensimmäisellä kierroksella heittäminen oli huonoa, liukastelin mutaisilla tiipaikoilla ja otin liikaa bogeja. Onneksi jäin kärjestä vain 5 heittoa. Toinen kierros oli hyvä. Pelasin bogeyfree kierroksen, jonka ansiosta sain kärjen melkein kiinni. Kierroksella heitot onnistuivat hyvin, mutta olisin voinut putata paremmin. Kolmannelle kierrokselle lähdin hyvistä asemista, 2 heittoa kärkeä perässä. Kolmannella kierroksella onnistuin erinomaisesti, ja pystyin välttämään isommat virheet. Kierroksen lopussa rupesi hieman jännittämään enkä saanut otettua birdieitä viimeisille väylille. Rataennätyskierros riitti sudareille, joissa Nestori oli parempi.”, Eemi summasi viikonlopun kisatapahtumansa.

– – – – – – – –

Alla olevalla videolla viimeisen kierroksen kärkikortin yhdeksän viimeistä väylää ja sudden death -kisa.