Joen Liitokiekon seuramestaruudet ratkottiin Utrassa

jlk-seuranmestaruuskisat-2015
Lauantaina 3.10. ratkottiin Joen Liitokiekon frisbeegolfin seuramestarit Utran frisbeegolfradalla. Kilpailuissa pelattiin radan 20-väyläinen (par 66) erikoisversio ja kilpailuun osallistui 43 pelaajaa neljässä eri luokassa.

Avoimen luokan kärkitaistelusta muodostui toisella kierroksella todella jännittävä ja tasainen. Kaksi edellistä seuramestaruutta napannut Jesse Kempas aloitti toisen kierroksen hurjalla kuuden birdien putkella ja nousi selkeään johtoon. Tuomo Heiskanen ja ensimmäisen kierroksen jälkeen johtanut Mika Laukkanen aloittivat kuitenkin radan jälkimmäisellä puoliskolla kiriä Jessen johtoa kiinni ja ennen viimeistä väylää Jessen johto oli kaventunut kahteen heittoon. Draamattinen loppuratkaisu oli valmis, kun Jesse pelasi väylältä #18 triplabogien ja Tuomo puolestaan ratkaisi kisan itselleen 7 metrin birdieputilla. Kun Mika vielä kiilasi itsensä kakkossijalla, niin hallitseva mestari jätettiin tylysti kolmanneksi.

Avoin top 3:

1. Tuomo Heiskanen 123 (-9)
  2. Mika Laukkanen (124, -8)
  3. Jesse Kempas (125, -7)

jlk-seuramestaruus-05
Masters-luokassa (1975 tai aiemmin synt.) voiton vei Ismo Louhelainen 139 (+7) heitolla, toiseksi tuli Olli Arola ja kolmanneksi Eelis Eskelinen. Kisan ensimmäinen kierros oli tasainen, sillä kärkikolmikko mahtui kahden heiton sisään. Toisella kierroksella Ismon tasainen suorittaminen palkittiin par-tuloksella ja seuramestaruudella. Olli nousi hyvän toisen kierroksen myötä kolmossijalta kakkoseksi.

jlk-seuramestaruus-09
Junioreissa (1999 tai myöhemmin synt.) voittoon heitti Julius Paakkinen tuloksella 139 (+7) heittoa. Toisen sijan junioreissa vei Miska Luoma ja kolmannen sijan jakoivat Jeremia Sidoroff ja Samuli Varpalahti. Julius olisi tuloksellaan taistellut myös avoimessa top 10 -sijoituksista.

jlk-seuramestaruus-07
Naisten avoimessa luokassa seuramestariksi heitti Laura Leppänen (178, +46) ennen Minna Gröhniä ja Johanna Karjalaista.

Kuvanmaailman sponsoroimat CTP-kisat voittivat Urmas Saks (väylä #5, 2,49 m) ja Olli Arola (väylä #17, 1,23 m).