Junioreiden SM-kisoista hyviä sijoituksia

Junioreiden SM-kisoista hyviä sijoituksia
Samu Kesonen sijoittui jaetulle 11. sijalle juniorit-18 -luokassa.

Elokuun 4.-5. päivä kisattiin Jyväskylän Laajavuoren ja Keljonkangaan radoilla Junioreiden SM 2018 -kisat. Kisassa oli edellisvuoden tapaan kaksi Joen Liitokiekon heittäjää. Samu Kesonen ja Julius Paakkinen lähtivät tavoittelemaan mitaleita tasokkaassa juniorit-18 -luokassa. Julius pelasi ratingin valossa omalla tasollaan (kierrokset 0, -5, -2) ja sijoittui -7 tuloksella viidenneksitoista. Samu heitti puolestaan kierrokset keskimäärin kaksi ja puoli heittoa ratingiään paremmin ja tasaisella suorittamisella (kierrokset -4, -5, -2) loppusijoitus oli jaettu yhdestoista. Hienoa heittämistä siis molemmilta.


Tämän vuoden junioreiden SM-kisoihin pääsin villillä kortilla sisään. Perjantaina sitten kohti Jyväskylää ja treenaamaan radat läpi ennen kisaa.

Kisassa onnistuin pelaamaan melko tasaiset kierrokset -4 (rating: 953), -5 (rating: 962) ja -2 (rating: 929). Kisan yhteistulos -11 ja loppusijoitus jaettu 11/39 juniorit-18 sarjassa.

Omaan suorittamiseen ja sijoitukseen olen tosi tyytyväinen. Kisassa en ottanut isoja virheitä ja se näkyy myös tuloksissa. Kisassa 11 kärkipelaajaa pystyi hyvinkin taistelemaan ainakin kolmannesta sijasta ja kolmanteen sijaan matkaa jäikin vaan kuusi heittoa. Ensi vuonna sitten uudestaan taistelemaan mitaleista!

-Samu Kesonen