Kevään viikkokisafinaalissa hurjia tuloksia

Utran frisbeegolfradalla pelattuun Joen Liitokiekon viikkokisojen kevätsarjan finaaliin osallistui sunnuntaina 36 pelaajaa. Etenkin finaalin ensimmäinen kierros oli avoimessa luokassa todella kovatasoinen kun sekä Miika Voutilainen että juankoskelainen Jesse Nieminen sivusivat virallista rataennätystä 52 (-8) heiton tuloksella. Kärkikolmikon täydensi Mikko Makkonen tuloksella 53 (-7).

Toisella kierroksella Nieminen onnistui pelaamaan ilman bogeja ja nousi kilpailun voittoon  kokonaistuloksella 107 (-13). Voutilainen oli lopulta toinen tuloksella 109 (-11) ja Makkonen kolmas tuloksella 111 (-9). Masters-luokassa (1975 tai aiemmin synt.) voiton nappasi Unto Toivanen tuloksella 124 (+4) heittoa ja junioriluokan kärkisija meni Miska Luomalle 156 (+36) heitolla.

Kaiken kaikkiaan viikkokisojen kevätsarjassa pelattiin 17 osakilpailua ja avoimen luokan ylivoimaisen kokonaisvoiton nappasi Voutilainen voitettuaan peräti kahdeksan osakilpailua. Kokonaiskilpailussa Makkonen oli toinen ja juniori-ikäinen, mutta viikkokisojen avoimessa luokassa pelaava, Lukas Sallinen kolmas. Masters-ikäisissä kokonaisvoitto meni Olli Arolalle, Timo Tuovinen sijoittui toiseksi ja Ismo Louhelainen kolmanneksi. Junioreissa kärkikolmikon muodostivat Luoma, Joosep Saks ja Jeremia Sidoroff. Kaiken kaikkiaan kevätviikkokisoihin osallistui 58 eri pelaajaa.

2015-04-26-jesse-nieminen-1Jesse Niemisen avaus väylällä #7

2015-04-26-jesse-nieminen-2Kisan voittoputti väylällä #18