Keväinen seikkailu Liperissä

Lauantaina 18.3. pelattiin Liperin kevätseikkailu -frisbeegolfkilpailu 33 pelaajan voimin. Kilpailun ajankohtavalinta osui siltä osin nappiin, että hiihtokausi oli radan alueella jo selkeästi päättynyt eikä kevättulvakaan ollut vielä ehtinyt vallata montun pohjan väyliä. Lämpötilakin oli keväisesti plussan puolella, mutta radalla ei kesän merkkejä vielä kovin paljoa näkynyt, sillä lunta, jäätä, sohjoa ja vettä oli kilpailijoiden haasteena aivan riittävästi ja toisen kierroksen aikana alkanut räntäsadekin toi vielä pelaamiseen pientä lisähaastetta.

Heikki Pippuri ja kiekkoa korille väylällä #15. Näillä takaväylillä lunta vielä riitti, mutta radan etelänpuoleiset väylät olivat jo jäätikköä (© Mikko Makkonen).

Parhaiten radan ja kelin haasteet selvitti tänään Miika Voutilainen, joka voitti avoimen luokan yhteistuloksella 103 (-9) heittoa. Toiselle sijalle kiri mainion toisen kierroksen pelannut Teemu Pietarinen (105, -7) ja kolmanneksi pelasi Lasse Sissonen (107, -5), joka myös heitti ensimmäisellä kierroksella hienon holarin väylällä #8! Naisissa voiton nappasi hienoja heittoja esittänyt Henna Rummukainen (122, +10) ja mastereissa voitto meni debyyttinsä senioreissa tehneelle Ville Nivalaiselle (112, E) CTP-kisan jälkeen, joten Olli Arola oli näin ollen toinen.

CTP-kisassa (väylä #18) tarkimmin heitti ensimmäisellä kierroksella Juho Ahveninen (2,52 m) ja toisella kierroksella Anssi Korhonen (1,65 m).

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille pelaajille. Kiitokset myös Timon Rautakaupalle, Karjalan Pultille sekä Jokikoneelle kilpailun tavarapalkinnoista sekä erityiskiitokset Pietarisen veljeksille sekä Jussi Torssoselle kisa- ja ratajärjestelyistä sekä Liperin kunnalle siitä, että kisapelaaminen näin maaliskuussa järjestyi.