Pohjois-Karjalan avoimet 2020 sponsored by InnovaStore


             

               

                        

                    


POHJOIS-KARJALAN AVOIMET 2020

SPONSORED BY INNOVASTORE

SFL-ERILLISKILPAILU | PDGA B-TIER

COVID19 YLEISTÄ KILPAILULUOKAT PALKINNOT ILMOITTAUTUMINEN OSALLISTUMISMAKSU AIKATAULU CADDY BOOKYHTEYSTIEDOTMUU INFORMAATIOYLEISÖOPASIN ENGLISH TULOKSET (METRIX) – UUTISET (METRIX)

Aika: LA-SU 13. – 14.6.2020 (+ PE 12.6. parigolf)

Paikka: Lykynlammen frisbeegolfrata, Joensuu (Onttolantie 94) & Kontiorannan frisbeegolfrata, Kontiolahti (Napakympintie 24)

Järjestävä seura:  Joen Liitokiekko ryKILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

– Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan seuraavaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kisajärjestäjälle (Joen Liitokiekko ry) koronatapauksiin liittyen: PKA-COVID19-ohjeet-pelaajille-v04062020.pdf

– Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

– SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (tulee löytymään myös ratojen ilmoitustauluilta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

– Em. ohjeita tullaan päivittämään tarvittaessa. JLK seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita.


YLEISTÄ / IN ENGLISH

Kesäkuussa 2020 Pohjois-Karjalan vanhin ja pelaajamäärältään suurin frisbeegolfkilpailu – Pohjois-Karjalan avoimet – pelataan jo seitsemättä kertaa seuraavasti:

– Pelataan yhteensä kolme kierrosta Lykynlammen ja Kontiorannan frisbeegolfradoilla – ratojen säännöt, kartat ja väyläopasteet tulevat löytymään kilpailun Caddy Bookista.

– Lauantaina pelataan kaksi kierrosta kahdessa eri lohkossa yhteislähdöin ja lisäksi sunnuntain kolmas kierros pelataan tänä vuonna poikkeuksellisesti myös kahdessa lohkossa kahdella radalla yhteislähdöin. (Sunnuntain peluutusmuutos johtui aikataulullisista syistä – koronasuositusten mukainen 15 min lähtöväli olisi tarkoittanut 10 tunnin eroa ensimmäisen ja viimeisen ryhmän lähdön välille.)

– Pelattavia luokkia on yhteensä kymmenen ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja (”Pros-Playing-Am” on voimassa MA3- ja FA3-luokissa).

– Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys) ja kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta.

– Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, neljässä eri ilmoittautumisvaiheessa, mukaan maksimissaan 160 pelaajaa (joista 8 villiä korttia).

– Linkit:


KILPAILULUOKAT JA LOHKOJAKO

Huom! Oheinen lohkojako on lopullinen – 27.5. muutos alustavasti ilmoitettuun: MP40-luokka pelaa lohkossa B ja kaikki juniorit (MJ18 ja FJ18) pelaavat lohkossa A

Huom! Luokkien varatut paikat vapautetaan lohkokiintiöiden puitteissa 1. ilmoittautumisvaiheen loputtua.

Lohko A (Lauantaina 1. kierros klo 11:00 ja 2. kierros klo 17:00) (Lohkokiintiö: max 80 pelaajaa)

– MPO (1. ilmoittautumisvaiheen varatut paikat: 46 pelaajaa)

– FPO (8)

– MJ18 (10)

FJ18 (3)

– Villikorttivaraus (4)

Lohko B (Lauantaina 1. kierros klo 8:00 ja 2. kierros klo 14:00) (Lohkokiintiö: max 80 pelaajaa)

– MP40 (22)

FP40 (8)

– MP50 (16)

MP60 (8)

MA3 (25) (PDGA-rating < 900, ”Pros-Playing-Am” voimassa)

FA3 (6) (PDGA-rating < 775, ”Pros-Playing-Am” voimassa)

– Villikorttivaraus (4)


PALKINNOT

Payout: Kisan PRO-luokissa maksetaan palkintoina 70 % osallistumismaksuista PDGA Europen top-25 % -payouttaulukon mukaisesti.

– Lisäksi MPO- ja FPO-luokkien palkintopottiin lisätään ylimääräistä palkintorahaa 500 Eur, joka jaetaan seuraavasti:

 • MPO: 1. sija = 170 Eur, 2. sija = 120 Eur, 3. sija = 70 Eur, 4. sija = 35 Eur
 • FPO: 1. sija = 70 Eur, 2. sija = 35 Eur

– PRO-luokissa palkinnoille päässeillä amatööreillä on mahdollisuus rahapalkinnon vaihtamiseen InnovaStoren lahjakortiksi, mutta lahjakortin arvo on tällöin SFL:n ohjeistuksen mukaisesti enintään 140 Eur.

– Amatööri- ja junioriluokissa palkinnot ovat lahjakortteja InnovaStoreen seuraavasti: 1. sija = 40 Eur, 2. sija = 30 Eur, 3. sija = 20 Eur. Kilpailun Am/Jr-luokissa yhteensä yli 50 % osallistumismaksuista käytetään muistopalkintoihin ja lahjakortteihin. Eli tarvittaessa Am/Jr-luokissa palkitaan 15 Eur arvoisilla lahjakorteilla alempiakin sijoituksia – palkittavat sijat ilmoitetaan lopullisen pelaajamäärän varmistuttua.

– Kaikissa luokissa top-3:lle pokaalit ja jokaisen luokan voittajalle lisäksi myös Kupilka -tuotepalkinto.

– Tarvittaessa kunkin luokan voittaja ratkaistaan Sudden Death -pelissä, jossa pelataan Lykynlammella väyliä #1, #10, #11 ja #19 ja Kontiorannassa väyliä #1, #2, #16 ja #17 niin kauan kunnes ratkaisu on saatu. SD pelataan samoin säännöin kuin SFL:n Pro Tourilla. Jokaisen luokan toisen ja kolmannen sijan pokaaleista pelataan tarvittaessa myös SD, mutta virallisissa lopputuloksissa sijoitus sekä rahat/lahjakortit jaetaan.

– Lisäksi kisoissa voi voittaa yhteistyökumppaneiden tarjoamia kiekko- ja tuotepalkintoja oheiskilpailuista ja kisakierroksilla (myös parigolf) tehdyistä holareista sekä arvonnoista.


ILMOITTAUTUMINEN

1. vaiheen ilmoittautuminen alkaa Disc Golf Metrixissä maanantaina 9.3.2020 klo 21:00.

Huomaathan, että SFL-lisenssin ja PDGA-jäsenyyden on oltava voimassa ilmoittautumishetkellä.

– Luokkien varatut paikat vapautetaan lohkokiintiöiden (80 + 80 paikkaa) puitteissa 1. ilmoittautumisvaiheen loputtua.

– Vapaamuotoiset ”Villi kortti” -hakemukset (8 paikkaa jaossa) tulee toimittaa kilpailun TD:lle sähköpostitse viimeistään 26.5. mennessä.

Ilmoittautumisvaiheet ja osallistumismaksujen takarajat löytyvät Metrixin INFO-sivun taulukosta!


OSALLISTUMISMAKSU

– Osallistumismaksu kaikissa PRO-luokissa (MPO, FPO, MP40, FP40, MP50, MP60) on 35 Eur ja amatööri- ja junioriluokissa (MA3, FA3, MJ18, FJ18) osallistumismaksu on 20 Eur.

– Maksu tulee suorittaa Joen Liitokiekko ry:n tilille FI81 5770 0520 1473 04 käyttäen viitenumeroa 3007 (viestikenttä jätetään tyhjäksi).

– Jos maksajana on joku muu kuin kilpailija itse, laitathan tämän erikseen tiedoksi sähköpostilla JLK:n rahastonhoitajalle osoitteeseen: anssi@ana-sport.com

– Maksujen tulee näkyä Joen Liitokiekon tilillä aina ko. ilmoittautumisvaiheen mukaisena tarkistuspäivänä, jonka jälkeen maksamattomat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee jonosta kisaan mukaan. Huomioithan maksujen mahdolliset pankkiviiveet – kiitos!

– Huom! Jos olet jonossa kilpailuun, niin ethän maksa vielä osallistumismaksua. Eli osallistumismaksu tulee maksaa vasta siinä vaiheessa, kun paikka kilpailussa on varmistunut.

Ilmoittautumisvaiheet ja osallistumismaksujen takarajat löytyvät Metrixin INFO-sivun taulukosta!


AIKATAULU / SCHEDULE

Huom! Lopullinen aikataulu/lohkojako ohessa – päivitetty 27.5., muutokset alustavasti ilmoitettuun:

 • MP40-luokka pelaa lohkossa B ja kaikki juniorit (MJ18 ja FJ18) pelaavat lohkossa A
 • Sunnuntaina pelataan myös kahdessa eri lohkossa kahdella eri radalla

Lohko/Pool A: MPO, FPO,  MJ18, FJ18 (1. kierros Lykynlammella | 2. kierros Kontiorannassa | 3. kierros Lykynlammella)

Lohko/Pool B: MP40, FP40, MP50, MP60, MA3, FA3 (1. kierros Kontiorannassa | 2. kierros Lykynlammella | 3. kierros Kontiorannassa)

Lauantai / Saturday

8:30  – 9:15           Ilmoittautumisen vahvistaminen (Lykynlampi: Ulkoilumaja | Kontioranta: P-paikka)

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi.

10:00 – n. 13:30        1. kierros/round (Lohko A: Lykynlampi | Lohko B: Kontioranta)

Evästauko ja siirtyminen ratojen välillä.

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi.

15:30 – n. 19:00      2. kierros/round (Lohko A: Kontioranta | Lohko B: Lykynlampi)

Sunnuntai / Sunday

8:30  – 9:15           Ilmoittautumisen vahvistaminen (Lykynlampi: Ulkoilumaja | Kontioranta: P-paikka)

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi.

10:00 – n. 13:30        3. kierros/round (Lohko A: Lykynlampi | Lohko B: Kontioranta)

SD:t tarvittaessa heti kierroksen jälkeen. Huom! Ilman yleisöä, koskee myös kilpailuun osallistuneita pelaajia.

n. 14:00            Palkintojenjaot (top-3 pokaalit) jokaiselle luokalle erikseen – ilman yleisöä, turvavälit huomioiden, TD:n päivystyspisteellä välittömästi kierroksen päätyttyä, kun tulokset on tarkistettu ja mahdolliset SD:t pelattu


CADDY BOOK

PKA-2020-CADDY-BOOK-v08062020-FINAL

YHTEYSTIEDOT

TD Antti Ylönen
p. 050 307 58 71 / andy.ylonen@gmail.com

apu-TD Ville Nivalainen
p. 050 362 3162 / ville.nivalainen@gmail.com

apu-TD Juho Ahveninen
p.  050 531 38 03 / juho.ahveninen@gmail.com

apu-TD Miska Luoma
p.  044 370 00 55 / miska.luoma2@gmail.com

Tervetuloa Joensuuhun ja Kontiolahdelle pelaamaan!


                 
                   


MUU INFORMAATIO

PARIGOLFMAJOITUSTARJOUSRUOKAILU JA KISAKAHVIO – HARJOITTELUKISATOIMISTOT JA AJO-OHJEETPAYOUTOHEISKILPAILUTHISTORIAYLEISÖOPAS – IN ENGLISH

PERJANTAIN PARIGOLF

– Lämmittelynä viikonlopun Pohjois-Karjalan avoimet -kilpailuun pelataan perjantaina 12.6.2020 Lykynlammen frisbeegolfradalla kaikille avoin parigolf eli mitään lisenssejä/seurajäsenyyksiä ei siis tarvita, joten kaikki voivat osallistua!

Parigolfkilpailuun liittyvä informaatio löytyy Disc Golf Metrixistä (julkaistu 5.6.) >>


MAJOITUSTARJOUS

Virallisina kilpailuhotelleina toimivat GreenStar ja Lietsu – molemmat sijaitsevat kätevästi aivan Joensuun ydinkeskustassa – kannattaa tutustua tarjouksiin!


HUOM! GreenStar on valitettavasti kesäkuun ajan suljettuna.

GreenStar-kilpailutarjous:

 • 15 huoneen kiintiö ajalle 12.-14.6.2020 – kiintiö on voimassa 15.5. asti, jonka jälkeen huoneet vapautuvat muuhun myyntiin.
 • Huonehinta: 62 Eur/vrk (samaan kiinteään hintaan voi majoittua 1-3 hlöä)
 • Aamupala: 9 Eur/hlö (4,50 Eur/4-13-vuotias, alle 4-vuotiaat veloituksetta)
 • Esimerkkihinnat sisältäen aamiaisen:
  • Yhden hengen huone: 71 Eur/vrk
  • Kahden hengen huone: 80 Eur/vrk
  • Kolmen hengen huone: 89 Eur/vrk
 • Pysäköinti: 8 Eur/auto/vrk
 • Varaukset 15.5. mennessä suoraan hotellista viitteellä ”Pohjois-Karjalan avoimet” (+ päivämäärät) sähköpostilla joensuu@greenstar.fi tai puhelimitse vastaanottomme aukioloaikoina numerosta: 010 4239 390

Lietsu-kilpailutarjous:

 • 8 huoneen kiintiö ajalle 12.-14.6.2020 – kiintiö on voimassa 15.5. asti, jonka jälkeen varaukset samoilla ehdoilla mikäli tilaa on.
 • Majoittuminen Lietsun uniikeissa karjalaishenkisissä huoneistoissa hintaan:
  • 108 Eur/yö huoneisto yhdelle
  • 128 Eur/yö huoneisto kahdelle
  • Hinnat sisältävät karjalaisen aamiaisen noutopöydästä
 • Majoituksen hintaan kuuluu:
  • Maksuton pysäköinti (tällä hetkellä Toriparkissa, kesällä jo toivottavasti omalla parkkipaikallamme hotellin vieressä).
  • Yksi maksuton saunavuoro viipymän aikana sekä alakerran kuntosalin käyttö saatavuuden mukaan.
 • Kaikissa huoneistoissamme on ilmastointi, hyvin varusteltu keittiö kodinkoneineen ja astioineen sekä kylpyhuoneessa pyykinpesukone.
 • Mahdollisuus myös varata pelkkä huoneisto ilman aamiaista (- 8 Eur/hlö)
 • Iltapala huoneistoon lisäpalveluna hintaan 8 Eur/hlö
 • Lisävuoteemme ovat tarkoitettu pääosin lapsimatkustajille (ns. juniorisänkyjä), mutta erillisestä pyynnöstä lisävuode aikuiselle hintaan 40 Eur/yö + aamiainen 8 Eur
 • Varaukset 15.5. mennessä suoraan hotellista viitteellä ”Liitokiekko” (+ päivämäärät) sähköpostilla info@lietsuhotel.fi tai puhelimitse vastaanottomme aukioloaikoina numerosta: 044 7520 500

RUOKAILU JA KISAKAHVIO

– Tänä vuonna koronatilanteesta johtuen erillistä ruokailua/kahviota ei valitettavasti voida järjestää.

Suosittelemme kaikkia pelaajia varustautumaan kilpailupäiviin riittävällä määrällä omia eväitä ja etenkin riittävällä määrällä juomavettä (mm. kummallakaan radalla ei ole vesipistettä).

– Lähialueilta löytyy onneksi paljon tarjontaa huoltoasemien ja kauppojen osalta – esim. kaikki PKO:n myymälät ja palvelut löytyvät tältä sivulta.


HARJOITTELU

Suosittelemme ennen kierrosta tapahtuvaa lämmittelyä tehtäväksi aloitusväylällä.

Lykynlampi:

– Lykynlammen frisbeegolfrata on varattuna vain kilpailijoille ajalla pe 12.6. klo 8:00 – su 14.6. klo 20:00.

– Hiihtostadionin/ulkoilumajan nurkalta löytyy puttikorit.

– Muistathan, että radalla harjoittelu on kiellettyä kierrosten ollessa käynnissä.

Kontioranta:

– Kontiorannan frisbeegolfrata on varattuna vain kilpailijoille la 13.6. klo 8:00 – su 14.6. klo 20:00.

– #1-väylän viereisen hiekkakentän laidalta löytyy kaksi puttikoria ja lämmittelyalueena toimii hiekkakenttä (heittosuunta puttikoreilta ja parkkipaikalta poispäin).

– Muistathan, että radalla harjoittelu on kiellettyä kierrosten ollessa käynnissä.

– Huom! Autojen pysäköinti AH-stadionille johtavan tien puoleiselle laidalle hiekkakenttää – EI puttikoreille/ykkösväylälle.


KISATOIMISTOT JA AJO-OHJEET

TD:N PÄIVYSTYSPISTEET

Lykynlampi:

– Lykynlammen ulkoilumajan edusta / eteiskatos: Avoinna lauantaina klo 8:30 ja sunnuntaina klo 8:30 alkaen.

– Perjantain parigolfissa parigolfin TD päivystää #1-väylän tiipaikan lähistöllä.

– Ulkoilumajan sisätiloista käytössä ovat vain eteisen WC:t, joissa käsienpesumahdollisuus. Kaikki muut sisätilat (ml. alakerran suihkut ja pukuhuoneet) ovat lukittuina ja eteistilaa kauemmat sisätilat ovat vain järjestäjien/median käytössä.
– EI muita palveluita, EI vesipisteitä. Varaudu kierrokselle ennakolta riittävällä määrällä omaa juomavettä.
– Vältä kaikkea tarpeetonta liikkumista majan sisätiloissa, vältä ruuhkien muodostumista, noudata turvavälejä.
– Järjestäjät desinfioivat kierrosten aikana kosketuspintoja, kuten ovenkahvat, WC-tilojen hanat, jne.

Kontioranta:

– Radan pysäköintipaikan telttakatos: Avoinna lauantaina klo 8:30 ja sunnuntaina klo 8:30 alkaen.

– EI muita palveluita, EI vesipisteitä. Varaudu kierrokselle ennakolta riittävällä määrällä omaa juomavettä.

AJO-OHJEITA

– Lykynlammen frisbeegolfrata, Onttolantie 94

– Kontiorannan frisbeegolfrata, Napakympintie 24

Prisma JoensuuVoimatie 2

GreenStar Hotel Joensuu, Torikatu 16

– Lietsu Boutique Aparthotel, Rantakatu 26

Oheisessa kartassa suorin reitti ratojen väliseen siirtymiseen

Oheisessa kartassa ohje autolla tapahtuvaan siirtymiseen Kontiorannan AH-stadionilta radan eri väylille – takimmaisille väylille on toki myös helppo kävellä P-paikalta n. 10-15 minuutissa väylän #17 suuntaista polkua ja ajouraa pitkin.


PAYOUT

– Kilpailun lopullinen payout löytyy nyt alta (julkaistu 14.6.) – katso ohjeet palkintojen lunastamiseen listan lopusta.

 

PRO-LUOKAT: Payout 70 %, PDGA Europe top-25 % = 2 842 Eur + lisäpotti 500 Eur = 3 342 Eur + muistopalkinnot (top-3)

MPO, 64 pelaajaa, payout 1568 Eur + lisäpotti 395 Eur = 1963 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Lauri Lehtinen 329,28 Eur + 170 Eur = 499,28 Eur
2. Mikael Räsänen 219,52 Eur + 120 Eur = 339,52 Eur
3. Jesse Nieminen 156,8 Eur + 70 Eur = 226,8 Eur
4. Väinö Mäkelä 130,14 Eur + 35 Eur = 165,14 Eur
5. Kristian Kuoksa 106,62 Eur
6. Niklas Anttila 89,38 Eur
7. Juho Ikonen 74,48 Eur
7. Toni Jaatinen 74,48 Eur
9. Tero Jaatinen 64,29 Eur
10. Ville Henttonen 55,66 Eur
10. Joni Peltonen 55,66 Eur
12. Arttu Räsänen 47,04 Eur
12. Ville Vikström 47,04 Eur
14. Juuso Herranen 42,34 Eur
15. Mikko Rämö 39,2 Eur
16. Joaquin Rodriguez 36,06 Eur

FPO, 6 pelaajaa, payout 147 Eur + lisäpotti 105 Eur = 252 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Heidi Laine 91,875 Eur + 70 Eur = 161,88 Eur
2. Jenni Karppinen 55,125 Eur + 35 Eur = 90,13 Eur

MP40, 17 pelaajaa, payout 416,5 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Mikko Makkonen 170,77 Eur
2. Markus Hyttinen 108,29 Eur
3. Toni Moilanen 68,72 Eur
3. Mikko Räsänen 68,72 Eur

FP40, 3 pelaajaa, payout 73,5 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Heini Lindroos 73,5 Eur

MP50, 18 pelaajaa, payout 441 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Maco Moilanen 180,81 Eur
2. Ilkka Moilanen 99,23 Eur
2. Ilmari Tapio 99,23 Eur
4. Arto Junno 61,74 Eur

MP60, 8 pelaajaa, payout 196 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Esko Jokinen 122,5 Eur
2. Unto Toivanen 73,5 Eur

AM- JA JR-LUOKAT: InnovaStore-lahjakortit + muistopalkinnot (top-3)

MA3, 27 pelaajaa, lahjakortit yht. 280 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Joonas Lintunen 40 Eur
2. Jani Tiainen 35 Eur
3. Esa Ojalammi 30 Eur
4. Mikko Luostarinen 25 Eur
4. Tim Hyttinen 25 Eur
6. Harri Tolvanen 25 Eur
7. Antti Matikainen 20 Eur
8. Henri Tolvanen 20 Eur
8. Jarkko Taavitsainen 20 Eur
10. Tatu Heiskanen 20 Eur
11. Markus Husso 20 Eur

FA3, 2 pelaajaa, lahjakortit yht. 70 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Asta Iljo 40 Eur
2. Tuija Venäläinen 30 Eur

MJ18, 6 pelaajaa, lahjakortit yht. 90 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Eemi Pantsari 40 Eur
2. Lassi Uusitalo 30 Eur
3. Aku Kastinen 20 Eur

FJ18, 2 pelaajaa, lahjakortit yht. 70 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Sonja Laine 40 Eur
2. Sinna Talvensola 30 Eur

 

Ohjeet palkintojen lunastamiseen:

– Lähetä:

 • nimi
 • PRO-luokat: tilinumero
 • AM-/JR-luokat (+holarista palkitut): sähköpostiosoite
 • henkilötunnus (jos palkinnon arvo > 100 Eur)

…sunnuntaihin 21.6. mennessä JLK:n rahastonhoitaja Anssi Liimatalle osoitteeseen: anssi@ana-sport.com (Huom! Vain sähköpostit em. osoitteeseen lähetettynä huomioidaan!)

– Huom! Mikäli pelasit PRO-luokassa ja haluat säilyttää amatööristatuksesi, kerro tästä sähköpostissa ja lähetä meille myös em. henkilötiedot, jolloin saat rahan sijaan palkinnoksi InnovaStore-lahjakortin (max arvo 140 Eur).

– Kun kaikki tiedot ovat selvillä, niin hoidamme kaikki palkintomaksut ja lahjakortit kerralla kootusti eteenpäin viikon 26/2020 aikana.

– Palkintojen verotus: Joen Liitokiekko ry ilmoittaa pelaajan kilpailupalkinnon tulorekisteriin viiden päivän kuluessa palkinnon maksamisesta, mikäli kilpailupalkinnon arvo on suurempi kuin 100 Eur. Tässä tapauksessa palkinnon vastaanottamista varten pelaajan on ilmoitettava henkilötunnuksensa kilpailun järjestäjälle sähköpostitse. Pelaaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin palkintoa tarjotaan tuloslistassa seuraavana olevalle. Henkilötietoja ei säilytetä Tulorekisteri-ilmoituksen jälkeen.


OHEISKILPAILUT

– Tänä vuonna koronatilanteesta johtuen oheiskilpailuita ei perinteiseen tapaan järjestetä, mutta jotain kuitenkin (lista alla)!

– Holareista holaripalkinto (myös perjantain parigolf): 30 Eur -lahjakortti InnovaStoreen (kts. ohjeet lahjakortin lunastamiseen kohdasta Payout):

 • Lykynlampi #20: Samu Kesonen (perjantain parigolf)
 • Kontioranta #20: Joonas Lintunen (lohko B, kierros 1)
 • Lykynlampi #17: Leevi Matikka (lohko A, kierros 3)

– Arvotaan 12 kpl Discmanian kiekkoja (6 kpl per lohko):

Lohko A

 • Discmania DD3 S-line Jarno Virtanen
 • Discmania DD3 S-line Sonja Laine
 • Discmania PD S-line Mauri Hämäläinen
 • Discmania PD C-line Kasperi Pakarinen
 • Discmania FD S-line Ville Venäläinen
 • Discmania MD3 C-line Ville Heide

Lohko B

 • Discmania DD3 S-line Risto Nevalainen
 • Discmania DD3 S-line Arttu Pulkkinen
 • Discmania PD S-line Lari Kuosmanen
 • Discmania PD C-line Marko Hiltunen
 • Discmania FD S-line Antti Mikkonen
 • Discmania MD3 C-line Juha Nauha

– Palkitaan myös kilpailun tsempparit Kupilka -tuotepalkinnolla – kriteereinä: ”Positiviinen asenne, iloinen ilme ja frisbeespirit!”

 • Lohko A: Sinna Talvensola – Ensi kertaa Joensuussa kilpailemassa ja hienoa nousujohteista pelaamista kilpailun aikana sekä mainiota lajin edistämistä junioreiden keskuudessa – tytötkin fribaa!
 • Lohko B: Juha Hämäläinen – Lupsakka mastersarjalainen Lappeenrannasta – mainiolla asenteella kilpailemassa!

HISTORIA

Pohjois-Karjalan avoimien edellisvuosien voittajat ja linkit aiempien vuosien kilpailusivuille löytyvät täältä.


YLEISÖOPAS

Tänä vuonna koronatilanteesta johtuen emme valitettavasti voi ottaa yleisöä kilpailua seuraamaan, joten frisbeegolf-faneja pyrimme palvelemaan valokuvaamalla ja mahdollisesti myös videoimalla kilpailua. Ja tietenkin tuloksia päivitetään kierrosten aikana kilpailussa käytettävään Disc Golf Metrix -tulospalveluun, joten tilanteen etäseuraaminen onnistuu kyllä!

Joen Liitokiekko toivottaa frisbeegolfyleisölle hyvää kesää ja ensi vuonna toivottavasti nähdään taas paikan päällä!


IN ENGLISH

Pohjois-Karjalan avoimet (North Karelian Open) disc golf tournament is played for the seventh time in Joensuu, Finland. City of Joensuu and its surroundings offer visitors many beautiful places to experience and of course many disc golf courses to play!

For more travelling information check VisitKarelia.fi -webpage.

Tournament information

Dates: Sat-Sun 13. – 14.6.2020 (+ Friday Doubles 12.6.)

Place: Joensuu, Finland

Courses: Lykynlammen frisbeegolfrata, Joensuu (Onttolantie 94) & Kontiorannan frisbeegolfrata, Kontiolahti (Napakympintie 24)

 • PDGA B-tier
 • 160 players in the following divisions (reserved spots): MPO (46), FPO (8), MP40 (22), FP40 (8), MP50 (16), MP60 (8), MA3 (25), FA3 (6) MJ18 (10), FJ18 (3) + 8 wild cards available – contact the TD!
 • 3 rounds for everyone
 • 2 rounds on Saturday 13.6.2020 with shotgun starts
 • 1 round on Sunday 14.6.2020 with shotgun starts
 • Detailed schedule

Contact information

 • Tournament director: Antti Ylönen, andy.ylonen@gmail.com, +358 50 307 58 71
 • Assistant tournament directors: Ville Nivalainen

Payout & prizes

PRO divisions:

 • Cash payouts in all PRO divisions (can be changed into gift cards for AM players)
 • Payout 70 % for top 25 %
 • Added cash (500 Eur) available: MPO (top 4) and FPO (top 2)
 • Top 3 will get trophies

Amateur and junior divisions:

 • Top 3 (minimum) will receive InnovaStore -gift card prizes
 • Top 3 will get trophies

Tournament registration

First:

 • You must have Disc Golf Metrix -user account
 • A foreign player needs to have a valid PDGA-membership

Registration:

 • 1st registration phase begins 9.3.2020 at 21:00 (UTC+02:00) at Disc Golf Metrix
 • Player spots will be filled in registration order
 • Payments will be checked after each registration phase and players who have not paid the fee will be removed from the tournament and players will be added into the tournament from the waiting list in the order of registration

Tournament fees

Fees:

35 Eur: MPO, FPO, MP40, FP40, MP50, MP60
20 Eur: MA3, FA3, MJ18, FJ18

Payment details:

Recipient: Joen Liitokiekko ry
IBAN: FI81 5770 0520 1473 04
BIC/SWIFT: OKOYFIHH
Payment reference number: 3007

Accommodation

 • Detailed information about hotel accommodation offers can be found here.

Friday Doubles

 • Doubles play on Friday 12.6.2020 at Lykynlammen frisbeegolfrata
 • Flexible start times between 15:00 – 18:00, group will start when two pairs are ready go
 • Everyone can participate – no PDGA-membership requirements
 • One round of 20 holes, ”best shot” -format
 • 4 divisions: open, mixed, ladies and juniors
 • 10 Eur per pair, payout 100 %
 • Disc Golf Metrix >> (TBA)

TAKAISIN YLÖS