Pohjois-Karjalan avoimet 2021 sponsored by InnovaStore


               

               

                              

                  


POHJOIS-KARJALAN AVOIMET 2021

SPONSORED BY INNOVASTORE

SFL-ERILLISKILPAILU | PDGA B-TIER

COVID19 YLEISTÄ KILPAILULUOKAT PALKINNOT ILMOITTAUTUMINEN OSALLISTUMISMAKSU AIKATAULU CADDY BOOKYHTEYSTIEDOTMUU INFORMAATIOYLEISÖOPASIN ENGLISH TULOKSET (METRIX) – UUTISET (METRIX)

Aika: LA-SU 12. – 13.6.2021 (+ PE 11.6. parigolf)

Paikka: Lykynlammen frisbeegolfrata, Joensuu (Onttolantie 94) & Kontiorannan frisbeegolfrata, Kontiolahti (Napakympintie 24)

Järjestävä seura:  Joen Liitokiekko ry


KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

Huom! Tätä osiota päivitetään kevään aikana sitä mukaa kuin kilpailuita koskevat koronaohjeistukset tarkentuvat.

– Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan seuraavaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kisajärjestäjälle (Joen Liitokiekko ry) koronatapauksiin liittyen: (Tätä kilpailua koskeva ohje julkaistaan pdf-muodossa myöhemmin tässä.)

– Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

– SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (löytyy myös ratojen ilmoitustauluilta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

– Em. ohjeita tullaan päivittämään tarvittaessa. JLK seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita.


YLEISTÄ / IN ENGLISH

Kesäkuussa 2021 Pohjois-Karjalan vanhin ja pelaajamäärältään suurin frisbeegolfkilpailu – Pohjois-Karjalan avoimet – pelataan jo kahdeksatta kertaa seuraavasti:

– Pelataan yhteensä kolme kierrosta Lykynlammen ja Kontiorannan frisbeegolfradoilla – ratojen säännöt, kartat ja väyläopasteet tulevat löytymään kilpailun Caddy Bookista.

– Lauantaina pelataan kaksi kierrosta kahdessa eri lohkossa yhteislähdöin molemmilla radoilla ja sunnuntaina kolmas kierros pelataan väliaikalähdöllä Lykynlammella.

– Pelattavia luokkia on yhteensä kymmenen ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja (”Pros-Playing-Am” on voimassa MA3- ja FA3-luokissa).

– Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys) ja kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta.

– Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, neljässä eri ilmoittautumisvaiheessa, mukaan maksimissaan 160 pelaajaa (joista 8 villiä korttia).

– Linkit:


KILPAILULUOKAT JA LOHKOJAKO

Huom! Oheinen lohkojako on alustava. Lopullinen virallinen lohkojako ilmoitetaan viimeisen ilmoittaumisvaiheen loputtua.

Huom! Luokkien varatut paikat vapautetaan lohkokiintiöiden puitteissa 1. ilmoittautumisvaiheen loputtua.

Lohko A (Lauantaina 1. kierros klo 10:00 Lykynlammella ja 2. kierros klo 15:30 Kontiorannassa) (Lohkokiintiö: max 80 pelaajaa)

– MPO (1. ilmoittautumisvaiheen varatut paikat: 53 pelaajaa)

– FPO (8)

– MJ18 (12)

FJ18 (3)

– Villikorttivaraus (4)

Lohko B (Lauantaina 1. kierros klo 10:00 Kontiorannassa ja 2. kierros klo 15:30 Lykynlammella) (Lohkokiintiö: max 80 pelaajaa)

– MP40 (20)

FP40 (6)

– MP50 (18)

MP60 (8)

MA3 (20) (PDGA-rating < 900, ”Pros-Playing-Am” voimassa)

FA3 (4) (PDGA-rating < 775, ”Pros-Playing-Am” voimassa)

– Villikorttivaraus (4)


PALKINNOT

Payout: Kisan PRO-luokissa maksetaan palkintoina 70 % osallistumismaksuista PDGA Europen top-25 % -payouttaulukon mukaisesti.

– Lisäksi MPO- ja FPO-luokkien palkintopottiin lisätään ylimääräistä palkintorahaa 500 Eur, joka jaetaan seuraavasti:

 • MPO: 1. sija = 170 Eur, 2. sija = 120 Eur, 3. sija = 70 Eur, 4. sija = 35 Eur
 • FPO: 1. sija = 70 Eur, 2. sija = 35 Eur

– PRO-luokissa palkinnoille päässeillä amatööreillä on mahdollisuus rahapalkinnon vaihtamiseen InnovaStoren lahjakortiksi, mutta lahjakortin arvo on tällöin SFL:n ohjeistuksen mukaisesti enintään 140 Eur.

– Amatööri- ja junioriluokissa palkinnot ovat lahjakortteja InnovaStoreen seuraavasti: 1. sija = 40 Eur, 2. sija = 30 Eur, 3. sija = 20 Eur. Kilpailun Am/Jr-luokissa yhteensä yli 50 % osallistumismaksuista käytetään muistopalkintoihin ja lahjakortteihin. Eli tarvittaessa Am/Jr-luokissa palkitaan 20 Eur arvoisilla lahjakorteilla alempiakin sijoituksia – palkittavat sijat ilmoitetaan lopullisen pelaajamäärän varmistuttua.

– Kaikissa luokissa top-3:lle pokaalit ja jokaisen luokan voittajalle lisäksi myös Kupilka -tuotepalkinto.

– Tarvittaessa kunkin luokan voittaja ratkaistaan Sudden Death -pelissä, jossa pelataan Lykynlammella väyliä #1, #10, #11 ja #19 niin kauan kunnes ratkaisu on saatu. SD pelataan samoin säännöin kuin SFL:n Pro Tourilla. Jokaisen luokan toisen ja kolmannen sijan pokaaleista pelataan tarvittaessa myös SD, mutta virallisissa lopputuloksissa sijoitus sekä rahat/lahjakortit jaetaan.

– Lisäksi kisoissa voi voittaa yhteistyökumppaneiden tarjoamia kiekko- ja tuotepalkintoja oheiskilpailuista ja kisakierroksilla (myös parigolf) tehdyistä holareista sekä arvonnoista.


ILMOITTAUTUMINEN

1. vaiheen ilmoittautuminen alkaa Disc Golf Metrixissä keskiviikkona 17.3.2021 klo 21:00.

Huomaathan, että SFL-lisenssin ja PDGA-jäsenyyden on oltava voimassa ilmoittautumishetkellä.

– Luokkien varatut paikat vapautetaan lohkokiintiöiden (80 + 80 paikkaa) puitteissa 1. ilmoittautumisvaiheen loputtua.

– Vapaamuotoiset ”Villi kortti” -hakemukset (8 paikkaa jaossa) tulee toimittaa kilpailun TD:lle sähköpostitse viimeistään 21.5. mennessä.

Ilmoittautumisvaiheet ja osallistumismaksujen takarajat löytyvät Metrixin INFO-sivun taulukosta!


OSALLISTUMISMAKSU

– Osallistumismaksu kaikissa PRO-luokissa (MPO, FPO, MP40, FP40, MP50, MP60) on 35 Eur ja amatööri- ja junioriluokissa (MA3, FA3, MJ18, FJ18) osallistumismaksu on 20 Eur.

– Maksu tulee suorittaa Joen Liitokiekko ry:n tilille FI81 5770 0520 1473 04 käyttäen viitenumeroa 3007 (viestikenttä jätetään tyhjäksi).

– Jos maksajana on joku muu kuin kilpailija itse, laitathan tämän erikseen tiedoksi sähköpostilla JLK:n rahastonhoitajalle osoitteeseen: anssi@ana-sport.com

Maksujen tulee näkyä Joen Liitokiekon tilillä aina ko. ilmoittautumisvaiheen mukaisena tarkistuspäivänä, jonka jälkeen maksamattomat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee jonosta kisaan mukaan. Huomioithan maksujen mahdolliset pankkiviiveet – kiitos!

– Huom! Jos olet jonossa kilpailuun, niin ethän maksa vielä osallistumismaksua. Eli osallistumismaksu tulee maksaa vasta siinä vaiheessa, kun paikka kilpailussa on varmistunut.

Ilmoittautumisvaiheet ja osallistumismaksujen takarajat löytyvät Metrixin INFO-sivun taulukosta!


AIKATAULU / SCHEDULE

Huom! Oheinen aikataulu/lohkojako on alustava. Lopullinen virallinen aikataulu ja lohkojako ilmoitetaan viimeisen ilmoittautumisvaiheen loputtua.

Lohko/Pool A: MPO, FPO, MJ18, FJ18 (1. kierros Lykynlammella | 2. kierros Kontiorannassa | 3. kierros Lykynlammella)

Lohko/Pool B: MP40, FP40, MP50, MP60, MA3, FA3 (1. kierros Kontiorannassa | 2. kierros Lykynlammella | 3. kierros Lykynlammella)

 

Lauantai / Saturday

8:45  – 9:30           Ilmoittautumisen vahvistaminen (Lykynlampi: Ulkoilumaja | Kontioranta: P-paikka)

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi. Ryhmän ensin mainittu hakee mukaansa paperiset tuloskortit.

10:00 – n. 13:30        1. kierros/round (Lohko A: Lykynlampi | Lohko B: Kontioranta)

Evästauko ja siirtyminen ratojen välillä.

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi. Ryhmän ensin mainittu hakee mukaansa paperiset tuloskortit.

15:30 – n. 19:00      2. kierros/round (Lohko A: Kontioranta | Lohko B: Lykynlampi)

 

Sunnuntai / Sunday

8:00 –    3. kierros Lykynlammella väliaikalähdöin 10 min lähtövälillä

> Jokaisen pelaajan on ilmoittauduttava kisatoimistossa (Lykynlammen ulkoilumaja) viimeistään 15 min ennen lähtöaikaa.

> Ryhmän ensin mainittu saa mukaansa paperiset tuloskortit.

> Alustava lähtöjärjestys luokittain: MA3, FA3, MP60, MP50, FP40, MP40, FJ18, MJ18, FPO, MPO (Tarkempi alustava lähtöaikataulu julkaistaan kilpailuviikolla.)

> Virallinen sunnuntain aikataulu ja ryhmät julkaistaan lauantai-iltana Disc Golf Metrixissä.

xx:xx Palkintojenjaot (top-3 pokaalit) jokaiselle luokalle erikseen kisatoimistolla välittömästi kierroksen päätyttyä, kun tulokset on tarkistettu ja mahdolliset SD:t pelattu.


CADDY BOOK

 • Kilpailun Caddy Book julkaistaan viimeistään kuukausi ennen kilpailua.
 • Lähtökohtaisesti molemmilla radoilla pelataan kauden 2021 vakiolayouteilla (mitään suuria muutoksia viime kauden layouteihin ei ole näillä näkymin tulossa).
 • Ajantasaiset ratojen vakiolayoutien tiedot löytyvät JLK:n www-sivuilta:

YHTEYSTIEDOT

TD Antti Ylönen
p. 050 307 58 71 / andy.ylonen@gmail.com

apu-TD Ville Nivalainen
p. 050 362 3162 / ville.nivalainen@gmail.com

apu-TD Juho Ahveninen
p.  050 531 38 03 / juho.ahveninen@gmail.com

apu-TD Pasi Piironen
p. 050 531 89 22 / ppiironen@gmail.com

virallinen toimitsija: TBA

Tervetuloa Joensuuhun ja Kontiolahdelle pelaamaan!


                 
                   


MUU INFORMAATIO

PARIGOLFMAJOITUSTARJOUKSET – RUOKAILUT – HARJOITTELUKISATOIMISTOT JA AJO-OHJEETPAYOUTOHEISKILPAILUTHISTORIAYLEISÖOPAS – IN ENGLISH

PERJANTAIN PARIGOLF

– Lämmittelynä viikonlopun Pohjois-Karjalan avoimet -kilpailuun pelataan perjantaina 11.6.2021 Lykynlammen frisbeegolfradalla kaikille avoin parigolf eli mitään lisenssejä/seurajäsenyyksiä ei siis tarvita, joten kaikki voivat osallistua!

– Parigolfkilpailuun liittyvä informaatio löytyy Disc Golf Metrixistä >> (Julkaistaan kevään aikana.)


MAJOITUSTARJOUKSET

 • Lietsu-kilpailutarjous ajalle 11.-13.6.2021 (ei erillisiä huonekiintiöitä, tarjous voimassa niin kauan kuin tilaa on).
 • Toivotamme vieraat lämpimästi tervetulleiksi alla olevin ehdoin:
  • Majoittuminen Lietsun uniikeissa karjalaishenkisissä huoneistoissa hintaan:
   • 82 Eur/yö huoneisto yhdelle
   • 92 Eur/yö huoneisto kahdelle
   • Aamiainen karjalaisen evästarjottimen muodossa illalla huoneeseen toimitettuna 8 Eur/hlö
  • Majoituksen hintaan kuuluu:
   • Maksuton pysäköinti
   • Maksuton saunavuoro kerran viipymän aikana sekä alakerran kuntosalin käyttö saatavuuden mukaan
  • Kaikissa huoneistoissamme on ilmastointi, hyvin varusteltu keittiö kodinkoneineen ja astioineen sekä kylpyhuone ja pyykinpesukone.
  • Osassa huoneistoja on lisävuodemahdollisuus. Lisävuoteemme ovat tarkoitettu pääosin lapsimatkustajille (ns. juniorisänkyjä), mutta erillisestä pyynnöstä lisävuode aikuiselle hintaan 40 Eur/yö + aamiainen 8 Eur.
  • Maksuton peruutus 24 h eli saapumista edeltävään päivään klo 16 mennessä.
  • Varaukset suoraan hotellista viitteellä ”Liitokiekko” + päivämäärät sähköpostilla info@lietsuhotel.fi tai puhelimitse vastaanottomme aukioloaikoina numerosta 044 7520 500.

 

 • Original Sokos Hotel Vaakuna -kilpailutarjous ajalle 11.-13.6.2021:
  • Tarjoushuonekiintiö: 30
  • Hinnat Standard-huoneissa:
   • 102 Eur/1hh/vrk
   • 112 Eur/2hh/vrk
   • Lisävuode 25 Eur/hlö/vrk.
  • Majoituksen hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen sekä iltasauna porealtaineen.
  • Varaukset 28.5.2021 mennessä koodilla BPKAVOIMET osoitteessa: https://www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-vaakuna
  • Em. päivän jälkeen tarjouskiintiön huoneet vapautuvat vapaaseen myyntiin. Huoneita voi toki tämänkin jälkeen tiedustella myyntipalvelusta ja vastaanotosta saatavuuden mukaan päivän hinnalla.
  • Huonehinnoista myönnetään S-bonukset, mutta ei S-card palveluetuja.

RUOKAILUT

– Kisakahviota ei todennäköisesti tänä vuonna Lykynlammella ole, mutta oheinen ruokailutarjous kannattaa huomioida!

 • ABC Marjalassa ja ABC Kontiolahdella ruokailutarjous kilpailuviikonloppuna noutopöydästä hintaan 9,90 Eur/hlö.
 • Sisältää:
  • Runsaan salaattipöydän, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa, leivät ja levitteet ja kahvin/teen.
  • Ruokajuomana vesi, mehu, kotikalja.
 • Kerro kassalla osallistuvasti Joen Liitokiekon kilpailuun.

– Lähialueilla on myös paljon tarjontaa kauppojen muodossa – esim. kaikki PKO:n myymälät ja palvelut löytyvät tältä sivulta.


HARJOITTELU

Suosittelemme ennen kierrosta tapahtuvaa lämmittelyä tehtäväksi aloitusväylällä.

Lykynlampi:

– Lykynlammen frisbeegolfrata on varattuna vain kilpailijoille ajalla pe 11.6. klo 8:00 – su 13.6. klo 20:00.

– Hiihtostadionin/ulkoilumajan nurkalta löytyy puttikorit.

– Muistathan, että radalla harjoittelu/lämmittely on kiellettyä kierrosten ollessa käynnissä.

Kontioranta:

– Kontiorannan frisbeegolfrata on varattuna vain kilpailijoille pe 11.6. klo 8:00 – la 12.6. klo 20:00.

– #1-väylän viereisen hiekkakentän laidalta löytyy kaksi puttikoria ja lämmittelyalueena toimii hiekkakenttä (heittosuunta puttikoreilta ja parkkipaikalta poispäin).

– Muistathan, että radalla harjoittelu/lämmittely on kiellettyä kierrosten ollessa käynnissä.

– Huom! Autojen pysäköinti AH-stadionille johtavan tien puoleiselle laidalle hiekkakenttää – EI puttikoreille/ykkösväylälle.


KISATOIMISTOT JA AJO-OHJEET

TD:N PÄIVYSTYSPISTEET

Lykynlampi:

– Lykynlammen ulkoilumajan edusta / eteiskatos: Avoinna lauantaina klo 8:45 ja sunnuntaina klo 7:30 alkaen.

– Perjantain parigolfissa parigolfin TD päivystää #1-väylän tiipaikan lähistöllä.

– Muista palveluista/vesipisteistä ilmoitetaan myöhemmin tässä koronaohjeistusten tarkennuttua.

Kontioranta:

– Radan pysäköintipaikka: Avoinna lauantaina klo 8:45 alkaen.

– Muista palveluista/vesipisteistä ilmoitetaan myöhemmin tässä koronaohjeistusten tarkennuttua.

AJO-OHJEITA

– Lykynlammen frisbeegolfrata, Onttolantie 94

– Kontiorannan frisbeegolfrata, Napakympintie 24

Prisma JoensuuVoimatie 2

ABC-asemat

– Lietsu Boutique Aparthotel, Rantakatu 26

Original Sokos Hotel Vaakuna, Torikatu 20

Oheisessa kartassa suorin reitti ratojen väliseen siirtymiseen.

Oheisessa kartassa on ohje autolla tapahtuvaan siirtymiseen Kontiorannan radan eri väylille – takimmaisille väylille on toki myös helppo kävellä P-paikalta n. 10-15 minuutissa väylän #17 suuntaista polkua ja ajouraa pitkin. (Huom! Sisu-Seikkailu -multisport-tapahtuman uusi päivä on 31.7., joten ajoreitit väylille ovat siis kuten aiempinakin vuosina.)


PAYOUT

– Kilpailun alustava payout julkaistaan lopullisen kilpailijamäärän varmistuttua n. viikko ennen kilpailua.

 

Ohjeet palkintojen lunastamiseen:

– Lähetä:

 • nimi
 • PRO-luokat: tilinumero
 • AM-/JR-luokat (+holarista palkitut): sähköpostiosoite
 • henkilötunnus (jos palkinnon arvo > 100 Eur)

…viimeistään maanantaina 14.6. JLK:n rahastonhoitaja Anssi Liimatalle osoitteeseen: anssi@ana-sport.com (Huom! Vain sähköpostit em. osoitteeseen lähetettynä huomioidaan!)

– Huom! Mikäli pelasit PRO-luokassa ja haluat säilyttää amatööristatuksesi, kerro tästä sähköpostissa ja lähetä meille myös em. henkilötiedot, jolloin saat rahan sijaan palkinnoksi InnovaStore-lahjakortin (max arvo 140 Eur).

– Kun tiedot ovat selvillä, niin hoidamme kaikki palkintomaksut ja lahjakortit kerralla kootusti heti alkuviikon 24 aikana.

– Palkintojen verotus: Joen Liitokiekko ry ilmoittaa pelaajan kilpailupalkinnon tulorekisteriin viiden päivän kuluessa palkinnon maksamisesta, mikäli kilpailupalkinnon arvo on suurempi kuin 100 Eur. Tässä tapauksessa palkinnon vastaanottamista varten pelaajan on ilmoitettava henkilötunnuksensa kilpailun järjestäjälle sähköpostitse. Pelaaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin palkintoa tarjotaan tuloslistassa seuraavana olevalle. Henkilötietoja ei säilytetä Tulorekisteri-ilmoituksen jälkeen.


OHEISKILPAILUT

– Koronatilanteesta johtuen oheiskilpailuita ei välttämättä perinteiseen tapaan järjestetä, mutta jotain kuitenkin (lista alla).

– Holareista holaripalkinto (myös perjantain parigolf): 30 Eur -lahjakortti InnovaStoreen (kts. ohjeet lahjakortin lunastamiseen kohdasta Payout):

 • TBA

– Arvotaan XX kpl Discmanian kiekkoja (X kpl per lohko):

Lohko A

 • TBA

Lohko B

 • TBA

– Palkitaan myös kilpailun tsempparipelaajat Kupilka -tuotepalkinnolla – kriteereinä: ”Positiviinen asenne, iloinen ilme ja frisbeespirit!”


HISTORIA

Pohjois-Karjalan avoimien edellisvuosien voittajat ja linkit aiempien vuosien kilpailusivuille löytyvät täältä.


YLEISÖOPAS

Mahdollisista koronarajoituksista riippuu, että voidaanko kilpailuun ottaa yleisöä ja millä järjestelyillä. Tilannetta seurataan ja asiasta tiedotetaan kevään kuluessa tässä.


IN ENGLISH

Pohjois-Karjalan avoimet (North Karelian Open) disc golf tournament is played for the eight time in Joensuu, Finland. City of Joensuu and its surroundings offer visitors many beautiful places to experience and of course many disc golf courses to play!

For more travelling information check VisitKarelia.fi -webpage.

Tournament information

Dates: Sat-Sun 12. – 13.6.2021 (+ Friday Doubles 11.6.)

Place: Joensuu & Kontiolahti, Finland

Courses: Lykynlammen frisbeegolfrata, Joensuu (Onttolantie 94) & Kontiorannan frisbeegolfrata, Kontiolahti (Napakympintie 24)

 • PDGA B-tier
 • 160 players in the following divisions (reserved spots): MPO (53), FPO (8), MP40 (20), FP40 (6), MP50 (18), MP60 (8), MA3 (20), FA3 (4) MJ18 (12), FJ18 (3) + 8 wild cards available – contact the TD!
 • 3 rounds for everyone
 • 2 rounds on Saturday 12.6.2021 with shotgun starts (both courses)
 • 1 round on Sunday 13.6.2021 with tee times (Lykynlampi)
 • Detailed schedule

Contact information

 • Tournament director: Antti Ylönen, andy.ylonen@gmail.com, +358 50 307 58 71
 • Assistant tournament directors: Ville Nivalainen, Juho Ahveninen, Pasi Piironen

Payout & prizes

PRO divisions:

 • Cash payouts in all PRO divisions (can be changed into gift cards for AM players)
 • Payout 70 % for top 25 %
 • Added cash (500 Eur) available: MPO (top 4) and FPO (top 2)
 • Top 3 will get trophies

Amateur and junior divisions:

 • Top 3 (minimum) will receive InnovaStore -gift card prizes
 • Top 3 will get trophies

Tournament registration

First:

 • You must have Disc Golf Metrix -user account
 • A foreign player needs to have a valid PDGA-membership

Registration:

 • 1st registration phase begins 17.3.2021 at 21:00 (UTC+02:00) at Disc Golf Metrix
 • Player spots will be filled in registration order
 • Payments will be checked after each registration phase and players who have not paid the fee will be removed from the tournament and players will be added into the tournament from the waiting list in the order of registration

Tournament fees

Fees:

35 Eur: MPO, FPO, MP40, FP40, MP50, MP60
20 Eur: MA3, FA3, MJ18, FJ18

Payment details:

Recipient: Joen Liitokiekko ry
IBAN: FI81 5770 0520 1473 04
BIC/SWIFT: OKOYFIHH
Payment reference number: 3007

Accommodation

 • Detailed information about hotel accommodation offers can be found here.

Friday Doubles

 • Doubles play on Friday 11.6.2021 at Lykynlammen frisbeegolfrata
 • Start times between 14:00 – 18:00, group will start when two pairs are ready go
 • Everyone can participate – no PDGA-membership requirements
 • One round of 20 holes, ”best shot” -format
 • 4 divisions: open, mixed, ladies and juniors
 • 11 Eur per pair, payout 100 %
 • Disc Golf Metrix >> (TBA)

TAKAISIN YLÖS

Top