Pohjois-Karjalan avoimet 2021 sponsored by InnovaStore


               

               

                              

                  


POHJOIS-KARJALAN AVOIMET 2021

SPONSORED BY INNOVASTORE

SFL-ERILLISKILPAILU | PDGA B-TIER

COVID19 YLEISTÄ KILPAILULUOKAT PALKINNOT ILMOITTAUTUMINEN OSALLISTUMISMAKSU AIKATAULU CADDY BOOKYHTEYSTIEDOTMUU INFORMAATIOYLEISÖOPASIN ENGLISH TULOKSET (METRIX) – UUTISET (METRIX)

Aika: LA-SU 12. – 13.6.2021 (+ PE 11.6. parigolf)

Paikka: Lykynlammen frisbeegolfrata, Joensuu (Onttolantie 94) & Kontiorannan frisbeegolfrata, Kontiolahti (Napakympintie 24)

Järjestävä seura:  Joen Liitokiekko ry


Artikkeli vuoden 2021 kilpailusta >>

Lehdistötiedote 7.6.2021 >>

Sanomalehti Karjalaisen suora nettilähetys sunnuntaina 13.6. MPO-luokan kärkikortin finaalikierroksesta alkaa klo 14:45. Katsottavissa 1 kk digitilauksella hintaan 1 Eur.


KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

– Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan seuraavaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kisajärjestäjälle (Joen Liitokiekko ry) koronatapauksiin liittyen: KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

– Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

– SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (löytyy myös ratojen ilmoitustauluilta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

– Em. ohjeita tullaan päivittämään tarvittaessa. JLK seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita.


YLEISTÄ / IN ENGLISH

Kesäkuussa 2021 Pohjois-Karjalan vanhin ja pelaajamäärältään suurin frisbeegolfkilpailu – Pohjois-Karjalan avoimet – pelataan jo kahdeksatta kertaa seuraavasti:

– Pelataan yhteensä kolme kierrosta Lykynlammen ja Kontiorannan frisbeegolfradoilla – ratojen säännöt, kartat ja väyläopasteet tulevat löytymään kilpailun Caddy Bookista.

– Lauantaina pelataan kaksi kierrosta kahdessa eri lohkossa yhteislähdöin molemmilla radoilla ja sunnuntaina kolmas kierros pelataan väliaikalähdöllä Lykynlammella.

– Pelattavia luokkia on yhteensä kymmenen ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja (”Pros-Playing-Am” on voimassa MA3- ja FA3-luokissa).

– Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys) ja kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta.

– Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, neljässä eri ilmoittautumisvaiheessa, mukaan maksimissaan 160 pelaajaa (joista 8 villiä korttia – kaikki myönnetty 21.5.).

– Linkit:


KILPAILULUOKAT JA LOHKOJAKO

Huom! Oheinen lohkojako on lopullinen (ei muutoksia aiemmin ilmoitettuun).

Huom! Luokkien varatut paikat vapautetaan lohkokiintiöiden puitteissa 1. ilmoittautumisvaiheen loputtua.

Lohko A (Lauantaina 1. kierros klo 10:00 Lykynlammella ja 2. kierros klo 15:30 Kontiorannassa) (Lohkokiintiö: max 80 pelaajaa)

– MPO (1. ilmoittautumisvaiheen varatut paikat: 53 pelaajaa)

– FPO (8)

– MJ18 (12)

FJ18 (3)

– Villikorttivaraus (4)

Lohko B (Lauantaina 1. kierros klo 10:00 Kontiorannassa ja 2. kierros klo 15:30 Lykynlammella) (Lohkokiintiö: max 80 pelaajaa)

– MP40 (20)

FP40 (6)

– MP50 (18)

MP60 (8)

MA3 (20) (PDGA-rating < 900, ”Pros-Playing-Am” voimassa)

FA3 (4) (PDGA-rating < 775, ”Pros-Playing-Am” voimassa)

– Villikorttivaraus (4)


PALKINNOT

Payout: Kisan PRO-luokissa maksetaan palkintoina 70 % osallistumismaksuista PDGA Europen top-25 % -payouttaulukon mukaisesti.

– Lisäksi MPO- ja FPO-luokkien palkintopottiin lisätään ylimääräistä palkintorahaa 500 Eur, joka jaetaan seuraavasti:

 • MPO: 1. sija = 170 Eur, 2. sija = 120 Eur, 3. sija = 70 Eur, 4. sija = 35 Eur
 • FPO: 1. sija = 70 Eur, 2. sija = 35 Eur

– PRO-luokissa palkinnoille päässeillä amatööreillä on mahdollisuus rahapalkinnon vaihtamiseen InnovaStoren lahjakortiksi, mutta lahjakortin arvo on tällöin SFL:n ohjeistuksen mukaisesti enintään 140 Eur.

– Amatööri- ja junioriluokissa palkinnot ovat lahjakortteja InnovaStoreen seuraavasti: 1. sija = 40 Eur, 2. sija = 30 Eur, 3. sija = 20 Eur. Kilpailun Am/Jr-luokissa yhteensä yli 50 % osallistumismaksuista käytetään muistopalkintoihin ja lahjakortteihin. Eli tarvittaessa Am/Jr-luokissa palkitaan 20 Eur arvoisilla lahjakorteilla alempiakin sijoituksia – palkittavat sijat ilmoitetaan lopullisen pelaajamäärän varmistuttua.

– Kaikissa luokissa top-3:lle pokaalit ja jokaisen luokan voittajalle lisäksi myös Kupilka -tuotepalkinto.

– Tarvittaessa kunkin luokan voittaja ratkaistaan Sudden Death -pelissä, jossa pelataan Lykynlammella väyliä #1, #10, #11 ja #19 niin kauan kunnes ratkaisu on saatu. SD pelataan samoin säännöin kuin SFL:n Pro Tourilla. Jokaisen luokan toisen ja kolmannen sijan pokaaleista pelataan tarvittaessa myös SD, mutta virallisissa lopputuloksissa sijoitus sekä rahat/lahjakortit jaetaan.

– Lisäksi kisoissa voi voittaa yhteistyökumppaneiden tarjoamia kiekko- ja tuotepalkintoja oheiskilpailuista ja kisakierroksilla (myös parigolf) tehdyistä holareista sekä arvonnoista.


ILMOITTAUTUMINEN

1. vaiheen ilmoittautuminen alkaa Disc Golf Metrixissä keskiviikkona 17.3.2021 klo 21:00.

Huomaathan, että SFL-lisenssin ja PDGA-jäsenyyden on oltava voimassa ilmoittautumishetkellä.

– Luokkien varatut paikat vapautetaan lohkokiintiöiden (80 + 80 paikkaa) puitteissa 1. ilmoittautumisvaiheen loputtua.

– Vapaamuotoiset ”Villi kortti” -hakemukset (8 paikkaa jaossa) tulee toimittaa kilpailun TD:lle sähköpostitse viimeistään 21.5. mennessä (kaikki myönnetty 21.5.).

Ilmoittautumisvaiheet ja osallistumismaksujen takarajat löytyvät Metrixin INFO-sivun taulukosta!


OSALLISTUMISMAKSU

– Osallistumismaksu kaikissa PRO-luokissa (MPO, FPO, MP40, FP40, MP50, MP60) on 35 Eur ja amatööri- ja junioriluokissa (MA3, FA3, MJ18, FJ18) osallistumismaksu on 20 Eur.

– Maksu tulee suorittaa Joen Liitokiekko ry:n tilille FI81 5770 0520 1473 04 käyttäen viitenumeroa 3007 (viestikenttä jätetään tyhjäksi).

– Jos maksajana on joku muu kuin kilpailija itse, laitathan tämän erikseen tiedoksi sähköpostilla JLK:n rahastonhoitajalle osoitteeseen: anssi@ana-sport.com

Maksujen tulee näkyä Joen Liitokiekon tilillä aina ko. ilmoittautumisvaiheen mukaisena tarkistuspäivänä, jonka jälkeen maksamattomat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee jonosta kisaan mukaan. Huomioithan maksujen mahdolliset pankkiviiveet – kiitos!

– Huom! Jos olet jonossa kilpailuun, niin ethän maksa vielä osallistumismaksua. Eli osallistumismaksu tulee maksaa vasta siinä vaiheessa, kun paikka kilpailussa on varmistunut.

Ilmoittautumisvaiheet ja osallistumismaksujen takarajat löytyvät Metrixin INFO-sivun taulukosta!


AIKATAULU / SCHEDULE

Huom! Oheinen aikataulu/lohkojako on lopullinen (ei muutoksia aiemmin ilmoitettuun).

Lohko/Pool A: MPO, FPO, MJ18 (1. kierros Lykynlammella | 2. kierros Kontiorannassa | 3. kierros Lykynlammella)

Lohko/Pool B: MP40, FP40, MP50, MP60, MA3, FA3 (1. kierros Kontiorannassa | 2. kierros Lykynlammella | 3. kierros Lykynlammella)

 

Lauantai / Saturday

8:45  – 9:30           Ilmoittautumisen vahvistaminen (Lykynlampi: Ulkoilumaja | Kontioranta: P-paikka)

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi. Ryhmän ensin mainittu hakee mukaansa paperisen tuloskortin.

10:00 – n. 13:30        1. kierros/round (Lohko A: Lykynlampi | Lohko B: Kontioranta)

Evästauko ja siirtyminen ratojen välillä.

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi. Ryhmän ensin mainittu hakee mukaansa paperisen tuloskortin.

15:30 – n. 19:00      2. kierros/round (Lohko A: Kontioranta | Lohko B: Lykynlampi)

 

Sunnuntai / Sunday

8:00 –    3. kierros Lykynlammella väliaikalähdöin 10 min lähtövälillä

Huom! Seuraava ryhmä saa saapua väylän #1 lähtöpaikalle vasta 5 min ennen omaa lähtöaikaansa ja myös vasta silloin kun edellinen ryhmä on jo edennyt väylälle. Sopiva odotuspaikka seuraavalle ryhmälle on Lykynlammen hiihtostadionin kuuluttamon nurkalla (n. 30 metriä tiiltä).

> Jokaisen pelaajan on ilmoittauduttava kisatoimistossa (Lykynlammen ulkoilumajan eteiskatos) viimeistään 15 min ennen lähtöaikaa.

> Ryhmän ensin mainittu saa mukaansa paperisen tuloskortin.

> Alustava lähtöjärjestys luokittain:  Sunnuntain-alustava-lahtojarjestys-PKA-2021.pdf (Muutokset mahdollisia, perustuu 4.6. klo 12:00 tilanteeseen.)

> Virallinen sunnuntain aikataulu ja ryhmät julkaistaan lauantai-iltana Disc Golf Metrixissä.

xx:xx Palkintojenjaot (top-3 pokaalit) jokaiselle luokalle erikseen kisatoimistolla välittömästi kierroksen päätyttyä, kun mahdolliset SD:t on pelattu.

Huom! SD-pelit pelataan myös ilman yleisöä (tässä yleisöllä tarkoitetaan kilpailuun osallistuneita muita pelaajia) – SD-ryhmän mukana saavat kulkea vain kilpailun TD:t ja mahdolliset median edustajat. Myös palkintojenjaot ilman yleisöä turvaväleillä.


CADDY BOOK

PKA-2021-CADDY-BOOK-v21052021

YHTEYSTIEDOT

TD Antti Ylönen
p. 050 307 58 71 / andy.ylonen@gmail.com

apu-TD Ville Nivalainen
p. 050 362 3162 / ville.nivalainen@gmail.com

apu-TD Pasi Piironen
p. 050 531 89 22 / ppiironen@gmail.com

Tervetuloa Joensuuhun ja Kontiolahdelle pelaamaan!


                 
                   


MUU INFORMAATIO

PARIGOLFMAJOITUSTARJOUKSET – RUOKAILUT – HARJOITTELUKISATOIMISTOT JA AJO-OHJEETPAYOUTOHEISKILPAILUTHISTORIAYLEISÖOPAS – IN ENGLISH

PERJANTAIN PARIGOLF

– Lämmittelynä viikonlopun Pohjois-Karjalan avoimet -kilpailuun pelataan perjantaina 11.6.2021 Lykynlammen frisbeegolfradalla kaikille avoin parigolf eli mitään lisenssejä/seurajäsenyyksiä ei siis tarvita, joten kaikki voivat osallistua!

– Parigolfkilpailuun liittyvä informaatio löytyy Disc Golf Metrixistä >>


MAJOITUSTARJOUKSET

 • Lietsu-kilpailutarjous ajalle 11.-13.6.2021 (ei erillisiä huonekiintiöitä, tarjous voimassa niin kauan kuin tilaa on).
 • Toivotamme vieraat lämpimästi tervetulleiksi alla olevin ehdoin:
  • Majoittuminen Lietsun uniikeissa karjalaishenkisissä huoneistoissa hintaan:
   • 82 Eur/yö huoneisto yhdelle
   • 92 Eur/yö huoneisto kahdelle
   • Aamiainen karjalaisen evästarjottimen muodossa illalla huoneeseen toimitettuna 8 Eur/hlö
  • Majoituksen hintaan kuuluu:
   • Maksuton pysäköinti
   • Maksuton saunavuoro kerran viipymän aikana sekä alakerran kuntosalin käyttö saatavuuden mukaan
  • Kaikissa huoneistoissamme on ilmastointi, hyvin varusteltu keittiö kodinkoneineen ja astioineen sekä kylpyhuone ja pyykinpesukone.
  • Osassa huoneistoja on lisävuodemahdollisuus. Lisävuoteemme ovat tarkoitettu pääosin lapsimatkustajille (ns. juniorisänkyjä), mutta erillisestä pyynnöstä lisävuode aikuiselle hintaan 40 Eur/yö + aamiainen 8 Eur.
  • Maksuton peruutus 24 h eli saapumista edeltävään päivään klo 16 mennessä.
  • Varaukset suoraan hotellista viitteellä ”Liitokiekko” + päivämäärät sähköpostilla info@lietsuhotel.fi tai puhelimitse vastaanottomme aukioloaikoina numerosta 044 7520 500.

 

 • Original Sokos Hotel Vaakuna -kilpailutarjous ajalle 11.-13.6.2021:
  • Tarjoushuonekiintiö: 30
  • Hinnat Standard-huoneissa:
   • 102 Eur/1hh/vrk
   • 112 Eur/2hh/vrk
   • Lisävuode 25 Eur/hlö/vrk.
  • Majoituksen hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen sekä iltasauna porealtaineen.
  • Varaukset 28.5.2021 mennessä koodilla BPKAVOIMET osoitteessa: https://www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-vaakuna
  • Em. päivän jälkeen tarjouskiintiön huoneet vapautuvat vapaaseen myyntiin. Huoneita voi toki tämänkin jälkeen tiedustella myyntipalvelusta ja vastaanotosta saatavuuden mukaan päivän hinnalla.
  • Huonehinnoista myönnetään S-bonukset, mutta ei S-card palveluetuja.

RUOKAILUT

– Kisakahviota ei tänä vuonna Lykynlammella ole, mutta oheinen ruokailutarjous kannattaa huomioida!

 • ABC Marjalassa ja ABC Kontiolahdella ruokailutarjous kilpailuviikonloppuna noutopöydästä hintaan 9,90 Eur/hlö.
 • Sisältää:
  • Runsaan salaattipöydän, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa, leivät ja levitteet ja kahvin/teen.
  • Ruokajuomana vesi, mehu, kotikalja.
 • Kerro kassalla osallistuvasti Joen Liitokiekon kilpailuun.

– Lähialueilla on myös paljon tarjontaa kauppojen muodossa – esim. kaikki PKO:n myymälät ja palvelut löytyvät tältä sivulta.


HARJOITTELU

Lauantai: Suosittelemme ennen kierrosta tapahtuvaa lämmittelyä tehtäväksi aloitusväylällä. Vältä kokoontumisia ratojen P-paikoilla ja puttikoreilla.

Sunnuntai:

 • Muistathan, että radalla harjoittelu/lämmittely on kiellettyä kierrosten ollessa käynnissä (kierros alkaa klo 8:00).
 • Rajallisten lämmittelymahdollisuuksien vuoksi kannattaa harkita lämmittelyä muualla (esim. Pilkonpuiston harjoittelualue, keskustan Kirkkopuisto) ennen alueelle saapumista.
 • Vältä kokoontumisia radan P-paikalla ja puttikoreilla.

Lykynlampi:

– Lykynlammen frisbeegolfrata on varattuna vain kilpailijoille ajalla pe 11.6. klo 8:00 – su 13.6. klo 20:00.

– Hiihtostadionin/ulkoilumajan nurkalta löytyy puttikorit.

– Muistathan, että radalla harjoittelu/lämmittely on kiellettyä kierrosten ollessa käynnissä (sunnuntain kierros alkaa klo 8:00).

Kontioranta:

– Kontiorannan frisbeegolfrata on varattuna vain kilpailijoille pe 11.6. klo 8:00 – la 12.6. klo 20:00.

– #1-väylän viereisen hiekkakentän laidalta löytyy kaksi puttikoria ja lämmittelyalueena toimii hiekkakenttä (heittosuunta puttikoreilta ja parkkipaikalta poispäin).

– Huom! Autojen pysäköinti AH-stadionille johtavan tien puoleiselle laidalle hiekkakenttää – EI puttikoreille/ykkösväylälle.


KISATOIMISTOT JA AJO-OHJEET

TD:N PÄIVYSTYSPISTEET

Lykynlampi:

– Lykynlammen ulkoilumajan edusta / eteiskatos: Avoinna lauantaina klo 8:45 ja sunnuntaina klo 7:30 alkaen.

– Perjantain parigolfissa päivystävä TD on tavoitettavissa puhelimitse kierroksen aikana.

– Ulkoilumajan sisätiloista pelaajien käytössä ovat vain eteisen WC:t (joissa käsienpesumahdollisuus) ja keittiö, josta löytyy vesipiste ja lisäksi pyritään järjestämään vesipiste myös väylän #16 tiille. Kierrokselle kannattaa joka tapauksessa varautua ennakolta riittävällä määrällä omaa juomavettä.

– Huom! Ulkoilumajan eteistilaa kauemmat sisätilat ovat vain järjestäjien/median käytössä. Vältä kaikkea tarpeetonta liikkumista majan sisätiloissa, vältä ruuhkien muodostumista, noudata turvavälejä

Kontioranta:

– Radan pysäköintipaikka: Avoinna lauantaina klo 8:45 alkaen.

– Vesipiste pyritään järjestämään väylän #9 tiille. Kierrokselle kannattaa joka tapauksessa varautua ennakolta riittävällä määrällä omaa juomavettä.

AJO-OHJEITA

– Lykynlammen frisbeegolfrata, Onttolantie 94

– Kontiorannan frisbeegolfrata, Napakympintie 24

Prisma JoensuuVoimatie 2

ABC-asemat

– Lietsu Boutique Aparthotel, Rantakatu 26

Original Sokos Hotel Vaakuna, Torikatu 20

Oheisessa kartassa suorin reitti ratojen väliseen siirtymiseen.

Oheisessa kartassa on ohje autolla tapahtuvaan siirtymiseen Kontiorannan radan eri väylille – takimmaisille väylille on toki myös helppo kävellä P-paikalta n. 10-15 minuutissa väylän #17 suuntaista polkua ja ajouraa pitkin. (Huom! Sisu-Seikkailu -multisport-tapahtuman uusi päivä on 31.7., joten ajoreitit väylille ovat siis kuten aiempinakin vuosina.)


PAYOUT

– Kilpailun lopullinen payout seuraavassa – ohjeet palkintojen lunastamiseen listan alla (- perjantain parigolfin palkintoihin samat ohjeet ja sen kilpailun palkitut täällä.)

PRO-LUOKAT: Payout 70 %, PDGA Europe top-25 % = 2 964,50 Eur + lisäpotti 500 Eur = 3 464,50 Eur + muistopalkinnot (top-3)

MPO, 61 pelaajaa, payout 1494,5 Eur + lisäpotti 395 Eur = 1889,5 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Tero Jaatinen 328,79 Eur + 170 Eur = 498,79 Eur
2. Jesse Nieminen 216,7 Eur + 120 Eur = 336,7 Eur
3. Niko Liikkanen 156,92 Eur + 70 Eur = 226,92 Eur
4. Kasperi Pakarinen 125,54 Eur + 35 Eur = 160,54 Eur
5. Toni Jaatinen 103,12 Eur
6. Eemi Pantsari 86,68 Eur
7. Miika Voutilainen 70,99 Eur
7. Juuso Riittinen 70,99 Eur
9. Juuso Herranen 61,27 Eur
10. Arttu Räsänen 55,3 Eur
11. Tuomo Auravuo 48,57 Eur
11. Jaani Oinas 48,57 Eur
13. Anssi Korhonen 40,35 Eur
13. Tuukka Renkman 40,35 Eur
13. Konsta Vanhanen 40,35 Eur

FPO, 6 pelaajaa, payout 147 Eur + lisäpotti 105 Eur = 252 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Justine Bitka 91,88 Eur + 70 Eur = 161,88 Eur
2. Maria Pääkkönen 55,13 Eur + 35 Eur = 90,13 Eur

MP40, 28 pelaajaa, payout 686 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Heikki Saunanen 205,8 Eur
2. Niclas Nieminen 144,06 Eur
3. Teemu Pietarinen 102,9 Eur
4. Petri-Mikael Virtanen 75,46 Eur
5. Markus Hyttinen 58,31 Eur
5. Mikko Makkonen 58,31 Eur
7. Marko Vatanen 41,16 Eur

FP40, 3 pelaajaa, payout 73,5 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Heini Lindroos 73,5 Eur

MP50, 17 pelaajaa, payout 416,5 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Maco Moilanen 170,77 Eur
2. Jari Kyngäs 108,29 Eur
3. Jouni Salminen 68,72 Eur
3. Ilmari Tapio 68,72 Eur

MP60, 6 pelaajaa, payout 147 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Esko Jokinen 91,88 Eur
2. Esa Väisänen 55,13 Eur

AM- JA JR-LUOKAT: InnovaStore-lahjakortit + muistopalkinnot (top-3)

MA3, 24 pelaajaa, lahjakortit yht. 210 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Henri-Eemil Huotari 40 Eur
2. Jonne Immonen 30 Eur
3. Markus Suutari 20 Eur
4. Elmeri Ollikainen 20 Eur
5. Aleksi Issakainen 20 Eur
6. Jukka Leinonen 20 Eur
7. Tatu Heiskanen 20 Eur
8. Aki Kolis 20 Eur
8. Toni Koskinen 20 Eur

FA3, 2 pelaajaa, lahjakortit yht. 70 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Asta Iljo 40 Eur
2. Marja Kontkanen 30 Eur

MJ18, 11 pelaajaa, lahjakortit yht. 90 Eur
Sij. | Nimi | Palkintosumma
1. Lassi Uusitalo 40 Eur
2. Jonni Herranen 30 Eur
3. Veeti Saastamoinen 20 Eur

 

Ohjeet palkintojen lunastamiseen:

– Lähetä:

 • nimi
 • PRO-luokat: tilinumero
 • AM-/JR-luokat: sähköpostiosoite
 • henkilötunnus (jos palkinnon arvo > 100 Eur)

…viimeistään maanantaina 14.6. JLK:n rahastonhoitaja Anssi Liimatalle osoitteeseen: anssi@ana-sport.com (Huom! Vain sähköpostit em. osoitteeseen lähetettynä huomioidaan!)

– Huom! Mikäli pelasit PRO-luokassa ja haluat säilyttää amatööristatuksesi, kerro tästä sähköpostissa ja lähetä meille myös em. henkilötiedot, jolloin saat rahan sijaan palkinnoksi InnovaStore-lahjakortin (max arvo 140 Eur).

– Kun tiedot ovat selvillä, niin hoidamme kaikki palkintomaksut ja lahjakortit kerralla kootusti heti alkuviikon 24 aikana.

– Palkintojen verotus: Joen Liitokiekko ry ilmoittaa pelaajan kilpailupalkinnon tulorekisteriin viiden päivän kuluessa palkinnon maksamisesta, mikäli kilpailupalkinnon arvo on suurempi kuin 100 Eur. Tässä tapauksessa palkinnon vastaanottamista varten pelaajan on ilmoitettava henkilötunnuksensa kilpailun järjestäjälle sähköpostitse. Pelaaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin palkintoa tarjotaan tuloslistassa seuraavana olevalle. Henkilötietoja ei säilytetä Tulorekisteri-ilmoituksen jälkeen.


OHEISKILPAILUT

– Koronatilanteesta johtuen oheiskilpailuita ei perinteiseen tapaan järjestetä, mutta jotain kuitenkin (lista alla).

– Holareista holaripalkinto (myös perjantain parigolf): 30 Eur -lahjakortti InnovaStoreen (kts. ohjeet lahjakortin lunastamiseen kohdasta Payout): Ei holareita tänä vuonna.

– Arvotaan 8 kpl Discmanian kiekkoja (4 kpl per lohko) sekä 4 kpl markkereita (2 kpl per lohko):

Lohko A

 • Tactic – Aku Kastinen
 • Enigma – Oskari Itäaho
 • Sensei – Juho Säkkinen
 • Method – Akusti Toivonen
 • Punainen mini – Ville Vikström
 • Musta mini – Jaani Oinas

Lohko B

 • Tactic – Amadeus Sotiriou
 • Essence – Jukka Leinonen
 • Mentor – Marja Kontkanen
 • Method – Pasi Piironen
 • Punainen mini – Sami Vuomajoki
 • Musta mini – Heikki Saunanen

– Palkitaan myös kilpailun tsempparipelaajat Kupilka -tuotepalkinnolla – kriteereinä: ”Positiviinen asenne, iloinen ilme ja frisbeespirit!”

 • Lohko A: Simo Piironen – ”JLK:n 12-vuotias juniori ensimmäisessä PDGA-kilpailussaan hyvällä meiningillä pelaamassa – myös harjoittelee ahkerasti.”
 • Lohko B: Esa Väisänen – ”MP60-luokan erähenkinen Vuorelan Veikkojen pelaaja – käy joka vuosi Joensuun suunnalla kilpailuissa ja usein majoitteena on teltta taikka laavu, kuten tänäkin vuonna.”

HISTORIA

Pohjois-Karjalan avoimien edellisvuosien voittajat ja linkit aiempien vuosien kilpailusivuille löytyvät täältä.


YLEISÖOPAS

Tänä vuonna koronatilanteesta johtuen emme valitettavasti voi ottaa yleisöä kilpailua seuraamaan, joten frisbeegolf-faneja pyrimme palvelemaan valokuvaamalla ja videoimalla kilpailua.

 • Tuloksia päivitetään kierrosten aikana kilpailussa käytettävään Disc Golf Metrix -tulospalveluun, joten tilanteen etäseuraaminen onnistuu kyllä.
 • Sanomalehti Karjalaisen suora nettilähetys sunnuntaina 13.6. MPO-luokan kärkikortin finaalikierroksesta alkaa klo 14:45. Katsottavissa 1 kk digitilauksella hintaan 1 Eur.


IN ENGLISH

Pohjois-Karjalan avoimet (North Karelian Open) disc golf tournament is played for the eight time in Joensuu, Finland. City of Joensuu and its surroundings offer visitors many beautiful places to experience and of course many disc golf courses to play!

For more travelling information check VisitKarelia.fi -webpage.

Tournament information

Dates: Sat-Sun 12. – 13.6.2021 (+ Friday Doubles 11.6.)

Place: Joensuu & Kontiolahti, Finland

Courses: Lykynlammen frisbeegolfrata, Joensuu (Onttolantie 94) & Kontiorannan frisbeegolfrata, Kontiolahti (Napakympintie 24)

 • PDGA B-tier
 • 160 players in the following divisions (reserved spots): MPO (53), FPO (8), MP40 (20), FP40 (6), MP50 (18), MP60 (8), MA3 (20), FA3 (4) MJ18 (12), FJ18 (3) + 8 wild cards available – contact the TD!
 • 3 rounds for everyone
 • 2 rounds on Saturday 12.6.2021 with shotgun starts (both courses)
 • 1 round on Sunday 13.6.2021 with tee times (Lykynlampi)
 • Detailed schedule

Contact information

 • Tournament director: Antti Ylönen, andy.ylonen@gmail.com, +358 50 307 58 71
 • Assistant tournament directors: Ville Nivalainen, Juho Ahveninen, Pasi Piironen

Payout & prizes

PRO divisions:

 • Cash payouts in all PRO divisions (can be changed into gift cards for AM players)
 • Payout 70 % for top 25 %
 • Added cash (500 Eur) available: MPO (top 4) and FPO (top 2)
 • Top 3 will get trophies

Amateur and junior divisions:

 • Top 3 (minimum) will receive InnovaStore -gift card prizes
 • Top 3 will get trophies

Tournament registration

First:

 • You must have Disc Golf Metrix -user account
 • A foreign player needs to have a valid PDGA-membership

Registration:

 • 1st registration phase begins 17.3.2021 at 21:00 (UTC+02:00) at Disc Golf Metrix
 • Player spots will be filled in registration order
 • Payments will be checked after each registration phase and players who have not paid the fee will be removed from the tournament and players will be added into the tournament from the waiting list in the order of registration

Tournament fees

Fees:

35 Eur: MPO, FPO, MP40, FP40, MP50, MP60
20 Eur: MA3, FA3, MJ18, FJ18

Payment details:

Recipient: Joen Liitokiekko ry
IBAN: FI81 5770 0520 1473 04
BIC/SWIFT: OKOYFIHH
Payment reference number: 3007

Accommodation

 • Detailed information about hotel accommodation offers can be found here.

Friday Doubles

 • Doubles play on Friday 11.6.2021 at Lykynlammen frisbeegolfrata
 • Start times between 13:00 – 18:00.
 • Everyone can participate – no PDGA-membership requirements
 • One round of 20 holes, ”best shot” -format
 • 4 divisions: open, mixed, masters and juniors
 • 11 Eur per pair, payout 100 %
 • Disc Golf Metrix >>

TAKAISIN YLÖS