Löytökiekot

Toivomme, että kiekon löytäjä ottaisi itse yhteyttä omistajaan ja omistaja noutaisi kiekon suoraan löytäjältä. Joen Liitokiekko on tässä prosessissa vain turha välikäsi.

Muistathan merkata kiekkoon nimesi ja puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen. Nimettömän ja yhteystiedottoman kiekon palautuminen on aina erittäin epätodennäköistä.

  • Seuran hallinnoimat löytökiekkolaatikot löytyvät Joensuusta Utrasta ja Lykynlammelta sekä Kontiolahdelta Kontiorannasta – jokaisella näistä radoista löytötonkka sijaitsee ratakartan (ilmoitustaulu) vieressä. Se tyhjennetään aika-ajoin ja kiekot lisätään tähän listaan.
  • Facebookista löytyy Löytökiekot: Pohjois-Karjala -ryhmä, jossa voi ilmoitella ratakohtaisesti hävinneitä ja löytyneitä kiekkoja.

Seuran hallussa olevat löytökiekot:

Kiekkojen noutoja järjestelee Sammy Pylkki. Yhteydenotot numerosta nollaneljä00293658. Mikäli olet hukannut kiekon ja et ole saanut tekstiviestiä siitä tai se ei ole listalla, SE EI OLE SAMMYLLÄ!

Jokaiseen Joensuun alueen laatikkoon tulevaan kiekkoon laitetaan tekstiviesti. Kiekkoja säilytämme LISTAAMISPÄIVÄMÄÄRÄSTÄ YHDEN KUUKAUDEN, mikäli kiekon omistaja on vastannut saamaansa tekstiviestiin! Mikäli tekstiviestiin ei vastata kolmen päivän kuluessa laitamme kiekon eteenpäin. Määräajan umpeuduttua kiekot myydään tai lahjoitetaan eteenpäin, mahdolliset myyntituotot käytetetään JLK:n kautta frisbeegolfharrastuksen edistämiseen Joensuun seudulla ja kiekkoja lahjoitamme mm. kouluille. Kiekkojen säilyttämisestä perimme 2 euron summan toiminnan ylläpitämiseen, seuran jäsenille ilmainen palautus. Tarvittaessa voimme postittaa kiekot, myös ulkopaikkakunnille, postituksen hinta on jäsenet 5e ja ei jäsenet 6e (sis. postikulut sekä auttaa kehittämään löytökiekkotoimintaa).

Kiekkoja voi noutaa seuraavan kerran la 10.11 klo 12.30-13.00 Utran kentän parkkipaikalta.

Suora linkki listaan »