Löytökiekot

Toivomme, että kiekon löytäjä ottaisi itse yhteyttä omistajaan ja omistaja noutaisi kiekon suoraan löytäjältä. Joen Liitokiekko on tässä prosessissa vain turha välikäsi.

Muistathan merkata kiekkoon nimesi ja puh. numeron ja/tai sähköpostiosoitteen. Nimettömän ja yhteystiedottoman kiekon palautuminen on aina erittäin epätodennäköistä.

  • Seuran hallinnoima löytökiekkolaatikko löytyy Utran radan parkkipaikalta ratakartan vierestä. Se tyhjennetään aika-ajoin ja kiekot lisätään tähän listaan. Kiekoista löytyviin yhteystietoihin ei oteta erikseen  yhteyttä.
  • Facebookista löytyy Löytökiekot: Pohjois-Karjala -ryhmä, jossa voi ilmoitella ratakohtaisesti hävinneitä ja löytyneitä kiekkoja.

Seuran hallussa olevat löytökiekot:

Kiekkojen noutoja järjestelee Sammy Pylkki. Yhteydenotot numerosta nollaneljä00293658.

Kiekkoja säilytämme LISTAAMISPÄIVÄMÄÄRÄSTÄ seuraavan TÄYDEN KUUKAUDEN! (Määräajan umpeuduttua kiekot myydään tai lahjoitetaan eteenpäin) Jos et ehdi noutaa kiekkoasi ajoissa, laita viestiä Sammylle, niin hän laittaa kiekkosi talteen ja saat hieman lisäaikaa kiekon noutamiseen. Maksimi säilytysaika on kuitenkin 2KK lisäajan pyytämisestä. Mikäli asut muualla, ja kiekon noutaminen on mahdotonta, niin postitus onnistuu myös, hintaan 5e (sis. postikulut sekä auttaa kehittämään löytökiekkotoimintaa Joensuun alueella).

Kiekkoja voi noutaa seuraavan kerran la 10.11 klo 12.30-13.00 Utran kentän parkkipaikalta.

Suora linkki listaan »

Arkisto

Kategoriat

Top