Vappuna metsässä kiekkoa heitellen

popup2-joensuu_02

Rakkaudesta lajiin, jotkut sanovat ja se oli jälleen pojilla päällimmäinen ajatus. Huhtikuu lähestyi loppuaan ja PopUp Challenge oli järjestämättä, joten Nuutinen-Pylkki akseli lähti suunnittelemaan jotain kivaa Vapun aloituskisaa.

Radaksi saatiin koottua 9-väyläinen kokonaisuus. Kisaamaan saapui 38 heittäjää neljään eri sarjaan. Muutamia kertoja metsän siimeksessä kuului kisan aika onnistumisen huutoja kuin myös epäonnistumisen karjaisuja. Myös ensimmäisen kierroksen aikana moni luuli seisovansa lähellä ampiaispesää, kun paikalle oli saatu kuvaaja dronen kanssa.

popup2-2016

Kisalayout tarjosi haastavan radan ja tulokset olivat juurikin sellaiset mitä oli odotettavissa PopUp Challengessä. Ensimmäinen kierros menikin kaikilta rataan tutustuessa ja tulokset eivät olleet päätä huimaamia. Kierroksen aikana muutamien heittäjien ajatuksissa ratamestarit olivat näin nätisti sanottuna todella ilkeitä. Muutamat väylät saivat varmastikin heittäjät kisan jälkeen näkemään painajaisia.

popup2-joensuu_03

Toisella kierroksella, hieman tutumpi rata tuotti ihmisille mielihyvää, kun suurin osa paransi omaa tulostaan toisella kierroksella. Toinen kierros tarjosikin upeita suorituksia ja hienoja onnistumisia.

Kaikin puolin kisa oli ratamestareiden mielestä onnistunut, koska kisan jälkeen palkintojen jaossa kaikilla oli hymy huulilla. Tosin sitä ei tiedä oliko se aurinkoisen ja lämpimän kelin syy vai mukavan päivän fribailun parissa.

Voittoihin Huhtikuun kisassa itsensä heitti:
MPO: Sammy Pylkki 57 (-1)
MPM: Ismo Louhelainen 67 (+9)
FPO: Johanna Karjalainen (+43)
MJ2: Miska Luoma 75 (+17)

Ratamestarit Nuutinen / Pylkki kiittävät ja pyytävät anteeksi.

ISO KIITOS JÄLLEEN ANDYLLE AVUSTA!

popup2-joensuu_01 popup2-joensuu_04 popup2-joensuu_05