Viikkokisojen Kevät-sarja päättyi ja katsaus Joen Liitokiekon kesän kisoihin

Viikkokisojen Kevät-sarja päättyi ja katsaus Joen Liitokiekon kesän kisoihin

Pääsiäissunnuntaina 21.4. heitettiin Utrassa 53 pelaajan voimin päätökseen Joen Liitokiekon viikkokisojen Kevät-sarja. Ja kaiken kaikkiaan tässä 16 kilpailua käsittäneessä sarjassa kilpailustartteja 95 eri pelaajan toimesta kertyi 592 kappaletta (vuoden 2018 keväällä 411), joten olosuhteet talvipelaamiseen olivat menneenä talvena kohdillaan. Pahimmillaan pakkasta viikkokisoissa oli vain -20 astetta, mutta toki lunta oli jälleen vähintäänkin riittävästi.

Arkistokuvassa kevään 2019 viikkokisasarjan MPO-luokan voittoon heittänyt Miika Voutilainen (© Mikko Makkonen).

Avoimessa luokassa Kevät-sarjan voitto meni erittäin varmasti ja tasaisesti pelanneelle Miika Voutilaiselle (950,5 sarjapistettä, 5 voittoa), joka sijoittui jokaisessa kymmenessä pelaamassaan kilpailussa aina kolmen parhaan joukkoon ja voittojakin kertyi viisi kappaletta. Myöskin viisi voittoa kerännyt Sammy Pylkki (899,5 p., 5 voittoa) oli sarjassa toinen ja kolmanneksi sijoittui Henri Honkanen (851,33 p., 1 voitto). Naisten avoimessa luokassa sarjavoittoon heitti Riikka Rautiainen (600 p., 6 voittoa). MP40-luokassa sarjavoittajaksi pelasi Saku Lindroos (951 p., 3 voittoa) ja FP40-luokassa Heini Lindroos (496,5 p., 5 voittoa) sekä MP50-luokassa Ilmari Kurtti (973 p., 7 voittoa).

Uutuutena kevään viikkokisoissa pelattiin joka viikko myös tasoituskisan voitosta ja tämä kilpailumuoto osoittikin toimivuutensa, sillä tasoituksellisessa kilpailussa oli kevään mittaan peräti 13 eri voittajaa. Heinosen Leipomolle kiitokset tasoitus- ja CTP-kisojen lahjakorttipalkinnoista ja kiitokset kilpailuyhteistyöstä myös Discmanialle, InnovaStorelle, LaserMedialle sekä Prisma Joensuulle. Kiitokset myös kaikille kevään viikkokisoihin osallistuneille pelaajille sekä onnittelut voittajille!

 

Discmania   

  LaserMedia          


Joen Liitokiekon kilpailuita kesällä 2019

Lumet sulavat parhaillaan kovaa vauhtia, joten frisbeegolfkesä on kohta täällä ja perinteiseen tapaan Joen Liitokiekko järjestää frisbeegolfkilpailuita monipuolisesti – oheen on listattu tähän mennessä (22.4.) varmistuneet ja julkaistut kilpailut (linkistä kilpailusivulle):

  • Viikkokisojen Kesä-sarja (19 kilpailua): Tiistaisin 23.4. alkaen Utran, Lykynlammen ja Kontiorannan frisbeegolfradoilla – kaikille avoin ja ilmainen!
  • Kuukausikisat 2019 (4 kilpailua): Jokaisen kuukauden viimeisenä maanantaina, ratoina Liperi, Uimaharju, Outokumpu ja Sotkuma – kaikille avoin ja ilmainen!
  • JokiLiiga (PDGA L-tier) (6 kilpailua): Torstaisin 13.6. alkaen Utran, Lykynlammen ja Kontiorannan frisbeegolfradoilla – kaikille avoin!
  • Pohjois-Karjalan avoimet 2019 (PDGA B-tier): La-su 8.-9.6. Lykynlammen ja Kontiorannan frisbeegolfradoilla – Pohjois-Karjalan vanhin ja suurin SFL-erilliskilpailu pelataan jo kuudetta kertaa – katsojille vapaa pääsy – tervetuloa seuraamaan Itä-Suomen parasta frisbeegolfia!
  • Pohjois-Karjalan avoimet – Perjantain parigolf: Pe 7.6. Lykynlammella – lämmittelynä viikonlopun kilpailuun perinteinen kaikille avoin perjantain parigolf!

Linkkejä:

Joen Liitokiekko toivottaa kaikki uudet ja entiset pelaajat tervetulleiksi kesän kisoihin!