Viikkokisojen kevätsarja heitettiin päätökseen

prisma-joensuu          autokoulu-ajomesta-nuutinen      

Joen Liitokiekon viikkokisojen kevätsarjan viimeinen osakilpailu pelattiin sunnuntaina Utran frisbeegolfradalla. Avoimen luokan voittoon heitti hienolla 54 (-6) heiton tuloksella Anssi Korhonen, toiseksi pelasi Juuso Nenonen (58, -2) ja kolmannen sijan jakoivat Aku Salakka ja Mikko Makkonen (59, -1). Masters-luokassa (1977 tai aiemmin syntyneet) voitto meni CTP-kisan jälkeen Sami Matikaiselle, joten Jukka Kosunen oli näin ollen toinen – molempien tulos oli 63 (+3) heittoa. Kaiken kaikkiaan tähän hyvässä säässä pelattuun kevään viimeiseen viikkokisaan osallistui hienosti peräti 28 heittäjää siitäkin huolimatta, että samaan aikaan parisenkymmentä JLK:n pelaajaa oli jo käynnistelemässä kesäkautta Peurungassa pelatussa RSSO-kilpailussa.

Viikkokisojen kevätsarjassa pelattiin yhteensä 17 osakilpailua Utran frisbeegolfradalla ja avoimen luokan kokonaiskisasta muodostui todella tasainen vääntö. Lopulta sarjavoitto meni Miika Voutilaiselle (893,8 sarjapistettä, 3 voittoa) ja täpärästi toiselle sijalle päätyi Aku Salakka (889 p., 3 voittoa) Korhosen (844 p., 1 voitto) täydentäessä kärkikolmikon. Naisten luokassa sarjavoitto meni läpi talven ja kevään varmasti heittäneelle Henna Rummukaiselle (700 p., 7 voittoa) ja mastereiden sarjan vei Matikainen (972 p., 6 voittoa). Viikkokisojen kevätsarjaan osallistui kaiken kaikkiaan 88 eri pelaajaa (keväällä 2016 pelaajia oli 73) eli talvipelaamisen suosio jatkaa tasaista kasvuaan siitäkin huolimatta, että keväällä jäiset tiit ja griinit tarjoavat ajoittain turhankin paljon ”vauhtia ja vaarallisia tilanteita” ja tammikuun pakkasissa kiekkojen lento tuntuu välillä pysähtyvän kuin seinään.

Kiitokset kaikille kevään viikkokisoihin osallistuneille ja tervetuloa mukaan kesän 2017 viikkokisoihin – tuttuun tapaan kesäkisat pelataan tiistai-iltaisin (kierros alkaa klo 18:00 ja pelaajakokous pidetään klo 17:45) – ratoina toimivat Utra (parittomat viikot) ja Lykynlampi (parilliset viikot). Lisäksi myös Kontiorannan frisbeegolfradalla pelataan kuukausikisoja jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina.