Vuoden 2018 LED-cup heitettiin päätökseen

Tunnelmia - ja kutostien aiheuttamaa valosaastetta - Karsikon #6-väylältä 23.10.2018 (© Miika Voutilainen).
Viime vuoden syksyllä JLK:lle hankitut korivalot toimivat edelleen – kuvassa #14-väylän kori Utrassa 6.11.2018 (© Miika Voutilainen).

Joen Liitokiekon perinteinen, nyt jo viidennettä kertaa järjestetty, LED-cup heitettiin tiistai-iltana 6.11. päätökseen Utran frisbeegolfradalla 16 pelaajan voimin. Hyvistä pimeäpelaamisen heittokeleistä oli saatu nauttia jo Cupin kolmessa aiemmassakin osakilpailussa, eikä viimeinen kisailtakaan tehnyt tähän poikkeusta, kun sää pysyi tyynenä ja sateettomana. Miesten avoimessa MPO-luokassa Utran osakilpailun voittoon heitti Sammy Pylkki tuloksella 60 (E) heittoa ja naisten FPO-luokassa voittoon pelasi Riikka Rautiainen 72 (+12) heiton tuloksella – kaikki kilpailun tulokset löytyvät Metrixistä.

Tunnelmia – ja kutostien aiheuttamaa valosaastetta – Karsikon #6-väylältä 23.10.2018 (© Miika Voutilainen).

LED-cupin lopputuloksiin laskettiin mukaan kolmen parhaan osakilpailun sarjapisteet ja MPO-luokassa voitto meni lopulta täysin sarjapistein Sammylle – 3 voittoa neljästä mahdollisesta eli 300 sarjapistettä. Kokonaispisteissä MPO-luokan toiseksi sijoittui Tero Tumanoff (270,5 pistettä) ja kolmanneksi viime vuoden LED-cupvoittaja Anssi Korhonen (248 pistettä).

Myöskin FPO-luokassa nähtiin voittajalta erinomaista LED-pelaamista eli 3 voittoa napanneelle Riikalle meni sarjavoitto 300 pisteellä, toiseksi sijoittui Heini Lindroos (286 pistettä) ja kolmanneksi viime vuoden voittaja Johanna Karjalainen (267 pistettä).

Tänä vuonna LED-cupin voittajat palkittiin pokaalein ja InnovaStoren lahjakortein, lisäksi kaikkien Cupiin osallistuneiden 27 eri pelaajan kesken arvottiin kaksi InnovaStore-lahjakorttia ja siinä voittivat Ismo Louhelainen ja Amadeus Sotiriou.

Onnittelut LED-cupissa pärjänneille ja suuret kiitokset kaikille kisoihin osallistuneille!