Joulutervehdyksen kautta näkymistä kaupungilla

Yleistä keskustelua
Ville
Viestit: 1879
Liittynyt: 23 Huhti 2012, 14:53

Joulutervehdyksen kautta näkymistä kaupungilla

Viesti Kirjoittaja Ville » 14 Marras 2018, 10:14

Tällainen tuli kaupungilta. Tähän joku trikkivideo/kooste hienoista pätkistä(pitkät putit, lähärivahingot, ledihommat, umpihankihölmöilyt) tai vastaava voisi toimia. Ideointi täysin vapaata ja toteuttajaakin vaillahan tässä ollaan niinkuin kaikessa :)

--------------------------

HOU HOU HOU!!

Joulu tulla jolkottaa ja uuden vuoden lupaukset oven takana odottaa. Liikuntapalvelut haluaa kuntalaista liikuttaa ja seuroja kiikuttaa, nimittäin joulukalenteriin. Nyt on seurasi tilaisuus saada näkyvyyttä, markkinoida palveluita ja tavoittaa uusia ihmisiä - hyvän joulun toivotuksen hinnalla!

Liikuntapalvelut kaipaa seuroja mukaan joulukalenteriin. Se julkaistaan Facebook-päivityksinä liikuntapalveluiden tilillä päivittäin. Mukaan mahtuu 23 nopeimmin ilmoittautunutta seuraa. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä Olgalle viimeistään ke 28.11.2018 mennessä sähköpostitse. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee olla mukana valmis joulutervehdys. Joulutervehdys voi olla joko kuva tai video. Alta löydät ohjeita ja vinkkejä. Seurojen lähettämien terveisten julkaisupäivät arvotaan.

Video voi olla treenien jälkeen kuvattu joulutervehdys ”Hyvää joulua” tai kesken harjoituksen esim. syötön aikana huikattu joulun toivotus. Luovuutta saa käyttää, pituus maksimissaan 30 sekuntia. Isot tiedostot kannattaa lähettää esim. google driven avulla. Liitteessä meidän varaussuunnittelijat S-P ja Tare näyttävät mallia!

Kuva voi olla esimerkiksi seuranne logo, tilannekuva treeneistä tai joukkuekuva, johon on lisätty hyvän joulun toivotus.

Videon tai kuvan yhteydessä julkaistaan esittelyteksti. Esittelytekstiin saa käyttää luovuutta. Siinä voitte kertoa seuranne toiminnasta, historiasta, lajista tai vaikka toivottaa uudet jäsenet tervetulleiksi mukaan. Toivottavaa olisi että esittelyssä olisi seuranne yhteyshenkilön yhteystiedot.

Mikäli seuranne haluaa mukaan, mutta luovuus ei tunnu kukkivan marraskuussa, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Muistathan varmistaa että kuvissa tai videoissa esiintyviltä henkilöiltä on saatu lupa julkaisemiseen.

Tehdään yhdessä Joensuusta liikkuvampi!

Liikunnallisin terveisin,
Olga Wasenius
Liikuntakoordinaattori
Ville Nivalainen, JLK founder | Ultimate & Frisbeegolf | http://www.pdga.com/player/64496