Hallitus tiedottaa.

Yleistä keskustelua
Johanna
Viestit: 66
Liittynyt: 29 Syys 2015, 23:04

Hallitus tiedottaa.

Viesti Kirjoittaja Johanna » 16 Heinä 2019, 04:38

Tähän keskusteluun tuodaan julki hallituksen tekemiä päätöksiä, joilla on suoranaista merkitystä jäsenistön toiminnalle. Olemme siirtyneet pitämään kuukausikokouksia jokaisen kuukauden ensimmäisellä kokonaisella viikolla, joten tehdyt päätökset päivittyvät tänne aina sen jälkeen viiveellä. Jos kokoukseen ei ole esim. talviaikana mitään käsittelemistä, niin se voi tästä syystä peruuntua muuten pyrimme toteuttamaan sen kuukausittain. Pikaista käsittelyä vaativat asiat hoituvat toki jatkossakin kokousten välisinä aikoina.

Alla olevat asiat on käsitelty 14.6.2019 pidetyssä kokouksessa.

Joukkuefrisbeegolf SM 2020
Joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailujen joukkueeseen valintaperusteet vuodelle 2020 julkaistaan ennakkoon jäsenille tiedoksi loppusyksyn 2019 aikana.

TD-toiminnan tukemisen perusteiden tarkennus
Aikaisempaa päätöstä TD-toiminnan tukemisesta PDGA:n alaisissa kilpailuissa toimiville tarkennettiin. Aikaisempi hallituksen päätös oli tukea TD-toimintaa maksamalla seuran rahoista maksimissaan kahden TD:n lisenssimaksut/kilpailu. TD-toimintaa tuetaan tarkennusten kera vielä vuoden 2019 loppuun seuraavasti:

• Jos TD itse pelaa järjestämässään kilpailussa, korvataan hänelle ainoastaan kilpailumaksu.
• Jos TD ei pelaa kilpailussa itse, korvataan kilpailulisenssi ja yksi ruokailu/kilpailupäivä.
• Ruokailusta korvataan maksimissaan 15 €/pv kuittia vastaan kertaluonteisesta ruokailusta, jos kisapaikalla ei ole järjestettyä ruokailua tarjolla.
• Kisojen TD:lle voidaan tapauskohtaisesti korvata polttoainekustannuksia, jos kilpailujärjestelyt ovat vaatineet kohtuuttoman paljon oman auton käyttöä. Huom! Kulukorvauslomake.
• Yllä mainitut TD-toiminnan tuet koskevat kilpailuhakemukseen merkittyjä kilpailun pää- ja vara-TD:tä (edelleen max. 2 korvausta/kilpailu) ja jos heille on aikaisemman kilpailun osalta kilpailulisenssi jo korvattu ei etuutta voida siirtää muille.
• Poikkeuksen tekevät useammassa lohkossa pelatut isommat kilpailut (PKA, Pro Tour, SM-kisat jne.), joiden laajuus vaatii useamman TD:n olemassa oloa esim. kahden erillisen kisaradan samanaikaisessa käytössä. Tällöin TD-toimintaa tuetaan kahdelle TD:lle/lohko yllä olevan mukaisesti.

Bonuskirjaukset kuiteissa ja kulukorvauslomake
Seuralle tehtävissä hankinnoissa ei voisi enää käyttää henkilökohtaisia bonus-, plussa- tai muita vastaavia henkilökohtaisia etukortteja kirjanpidollisista syistä. Jos kuitenkin vahingossa etukorttia käyttää, niin seuran nettisivuille myöhemmin lisättävän kulukorvauslomakkeen täyttäminen toimitettavan kuitin oheen ratkaisee ongelman. Kulukorvauslomake pyydetään myös täyttämään, jos TD hakee korvausta polttoainekustannuksiin (Lue. TD-toiminnan tukemisen perusteiden tarkennus).

Andy
Viestit: 2615
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Hallitus tiedottaa.

Viesti Kirjoittaja Andy » 16 Heinä 2019, 22:45

Johanna kirjoitti:
16 Heinä 2019, 04:38
• Kisojen TD:lle voidaan tapauskohtaisesti korvata polttoainekustannuksia, jos kilpailujärjestelyt ovat vaatineet kohtuuttoman paljon oman auton käyttöä. Huom! Kulukorvauslomake.
Oliko puhetta, että mikä on "kohtuuttoman paljon" - itselleni esim. tuli PKA-viikolla about n. 150 km kisa-ajoja, mikä on ihan perussetti (en ole hakemassa siksi korvauksia). Toki se on sitten ymmärrettävää, jos on vielä tuotakin isommat kisat, jolloin sitten ajoja voi tulla vaikka mitenkä paljon ja useiden eri henkilöiden toimesta.

Muutoinkin tässä kulukorvaushommassa pitää muistaa, että pienet normikisat on ihan eri asia kuin isommat ja isoihin kisoihin on syytä tehdä aina budjetit erikseen ja TD sitten toimii ko. budjetin puitteissa parhaan näkemyksensä mukaan - tästä silloin Lykyn talkoissa oli hyvät keskustelut ja jatketaan sitä keskustelua sitten syksyllä kun ensi kautta suunnitellaan.

Johanna
Viestit: 66
Liittynyt: 29 Syys 2015, 23:04

Re: Hallitus tiedottaa.

Viesti Kirjoittaja Johanna » 16 Heinä 2019, 23:29

Yleinen kanta asiaan oli kokouksessa se, että jos kisajärjestelyistä aiheutuu ylipäätään oman auton käyttöä niin bensakustannuksiin voi tästä eteenpäin hakea korvausta. Mistään varsinaisista summista tai kilometreistä ei erikseen päätetty, mutta lähtökohtana tälle oli juurikin suurempien kisojen (PKA, SM-kisat, Pro Tour...) järjestelyt joissa sitä ajelua tulee paljon.

MarkkuP
Viestit: 266
Liittynyt: 26 Heinä 2012, 14:08

Re: Hallitus tiedottaa.

Viesti Kirjoittaja MarkkuP » 17 Heinä 2019, 09:19

Seuran järjestämä suurin kisa (Master SM) on taputeltu ja nyt tulee sit tälläset säädökset ja kulukorvaus mahollisuudet tasan vuoden myöhässä. Vähän kyllä nyt korpeaa.
Markku Penttonen
#70445

Johanna
Viestit: 66
Liittynyt: 29 Syys 2015, 23:04

Re: Hallitus tiedottaa.

Viesti Kirjoittaja Johanna » 18 Heinä 2019, 17:01

Olen Markku pahoillani siitä, ettei viime vuonna asiaa ollut mitenkään huomioitu. Olemme yrittäneet muuttaa näitä asioita nyt reilumpaan suuntaan, koska on ihan selvää että ajoa kisajärjestelyissä tulee. Ei siis ole ollut tarkoitus tuottaa "ketutusta" kenellekään, vaan nimenomaan vähentää sitä.

Ville
Viestit: 1879
Liittynyt: 23 Huhti 2012, 14:53

Re: Hallitus tiedottaa.

Viesti Kirjoittaja Ville » 18 Heinä 2019, 22:00

En muista että viime vuonna näistä kulukorvauksista olisi kysyttykään, voin toki olla väärässäkin. Aiemminkin seuralla on ollut lähtökohtana ettei omilla kustannuksilla seuran toiminnoiksi päätettyjä asioita tarvitse kenenkään hoitaa. Mitään erillisiä kuluja ei toki ole yksilöity mutta mm.bensoja ja teräketjuöljyjä on moottirisahoihin kuittia vastaan korvattu kun niitä on käytetty ratainfran parantamiseen yms. En näe miten bensakulu autoonkaan olisi tästä erilainen kustannus jos ajamista tulee järjestelyiden merkeissä. Hyvä avaus perusperiaatteesta näin kirjallisesti.
Ville Nivalainen, JLK founder | Ultimate & Frisbeegolf | http://www.pdga.com/player/64496

MarkkuP
Viestit: 266
Liittynyt: 26 Heinä 2012, 14:08

Re: Hallitus tiedottaa.

Viesti Kirjoittaja MarkkuP » 10 Loka 2019, 14:50

Tais jäädä yhteen kertaan tää tiedottaminen hallituksen päätöksistä, eli taas mennään entisellä kaavalla "piiri pieni pyörii", harmittaa...
Markku Penttonen
#70445

vanutolkki
Viestit: 214
Liittynyt: 30 Syys 2014, 09:49

Re: Hallitus tiedottaa.

Viesti Kirjoittaja vanutolkki » 13 Heinä 2020, 13:56

SM-kisoihin (Amatöörit, Juniorit, Avoin, Masterit) lähtijät huomio!

Seura maksaa SM kisojen osallistumismaksun, seuraavalla tavalla:

Ilmoittautumisen jälkeen laita viestiä Anssille, että olet menossa kisoihin ja Anssi hoitaa JLK:n lähtijöiden maksut kootusti jokaiseen kilpailuun ennen viimeistä maksupäivää. (Kannattaa muistuttaa viestissä tuosta viimeisestä maksupäivämäärästä 😉).

JOS olet jo maksanut osallistumismaksusi, niin laita maksusta kuitti kuvana ja tilinumerosi viestillä Anssille (sposti: anssi(at)ana-sport(piste)com/whatsapp: 040723972kuusi), niin saat seuralta osallistumismaksusi takaisin.

Osallistumismaksun hyvittämisen edellytyksenä on JLK:n edustusasun (pelipaita tai jokin muu) käyttö kilpailutapahtumassa. https://www.joenliitokiekko.com/seura/s ... teet-2019/ Asuja saa tilattua Tukkutiimiltä omatimoimisesti. Sekä seuraa tulee edustaa asiallisesti koko kilpailu reissun ajan.

Seura korvaa myös matkakuluja, mikäli käytetään kimppakyyditystä. Matkakulukorvauksista tulee ottaa yhteyttä ennen kisoihin lähtöä seuranhallitukseen, jolloin päätetään tilanne kohtaisesti millon/kenelle korvataan ja kuinka paljon.
Sammy P
Joen Liitokiekko Ry:n puheenjohtaja
PDGA #70947
Tavotteena pakkanen!

Vastaa Viestiin