**JÄRJESTELYT** Pohjois-Karjalan avoimet 2017

Andy
Viestit: 2757
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: **JÄRJESTELYT** Pohjois-Karjalan avoimet 2017

Viesti Kirjoittaja Andy »

Huh, kisat paketissa ja ihan hyvin meni! Riitti tekemistä viimeiselle viikolle melkoisesti ja luonnollisesti pe-la-su mentiin melkoisella minuuttiaikataululla, mutta hyvin siitä selvittiin...

Suuret kiitokset kaikille PKA:n järjestelyihin osallistuneille! Ja vielä erityiskiitokset niin Lykyn ratamestareille Markulle ja Jounille kuin myös etenkin Veikalle ja Juusolle - melkoisen duunin teitte, jotta radat saatiin kisakuntoon!

p.s. Ari ja Juho - muistakaas nykiä meikäläistä tai Juusoa hihasta, niin seura tarjoaa teille vielä ruuat jossakin sopivassa paikassa/tilanteessa...
Ville
Viestit: 1879
Liittynyt: 23 Huhti 2012, 14:53

Re: **JÄRJESTELYT** Pohjois-Karjalan avoimet 2017

Viesti Kirjoittaja Ville »

Kiitos ja hatunnosto myös omalta puoleltani järjestelytouhuissa olleille! Hienot kisat takana ja väki viihtyi. Saimme erinomaisia palautteita kisaajilta ja tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin vaikkapa protour/joukkue/pari/sekapariSM-tasoisiin kisoihin.

Ihan statistiikkana että noin puolet 115 kisaajista oli ulkopaikkakuntalaisia kaksipäiväisissä kisoissa, joka lukuna lämmittänee myös alueella toimivia majoitus- ja palveluyrityksiä sekä kauppaliikkeitä.
Ville Nivalainen, JLK founder | Ultimate & Frisbeegolf | http://www.pdga.com/player/64496
Vastaa Viestiin