JokiLiiga 1/2024 (PDGA L-tier)

Andy
Viestit: 2757
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

JokiLiiga 1/2024 (PDGA L-tier)

Viesti Kirjoittaja Andy »

Joen Liitokiekon järjestämää, jo viime vuosilta tuttua, JokiLiigaa (PDGA L-tier) pelataan kuutena keskiviikkona peräkkäin 8.5. alkaen Joensuun Lykynlammen (Diamond- & Gold-layoutit) ja Kontiolahden Kontiorannan (Tournament-layout) radoilla.

- Tälle kesälle liigaa on uudistettu osallistumismaksujen ja palkintojen osalta. Eli nyt edullisella yhdellä kertamaksulla voi kaikissa luokissa pelata vaikka koko liigan kaikki kisat.
- Kilpailulisenssin omaavat pelaajat saavat kierroksistaan virallisen PDGA-ratingin. Mutta muutoin kilpailut ovat kaikille avoimia eli pelaajalla ei tarvitse olla lisenssiä/PDGA-jäsenyyttä/seurajäsenyyttä.

- JokiLiigan Metrix-INFO: https://discgolfmetrix.com/2865643&view=info
- Liiga PDGA:n sivuilla: https://www.pdga.com/tour/event/80748

Pelaajien toivotaan perehtyvän huolellisesti Metrixin INFO-sivulta löytyviin tietoihin. Osallistumismaksu tulee maksaa ennakkoon ja kilpailuissa ei pidetä mitään pelaajakokouksia. Kaikki virallinen tiedotus hoidetaan Metrix-uutisin ja/tai -viestein.

Ensimmäinen liigakilpailu pelataan Kontiorannassa keskiviikkona 8.5. ja tämän kilpailun ilmoittautuminen aukeaa Metrixissä torstaina 2.5. klo 12:00: https://discgolfmetrix.com/2865661

Tervetuloa kisoihin!

t. TD:t Sammy, Andy, Miika