Seuracup 2014

Andy
Viestit: 2757
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Seuracup 2014

Viesti Kirjoittaja Andy »

Joo, tämmösen seurakisailun voi järjestää monellakin tapaa.

Jos ensisijainen tarkoitus on verkostoitua eri paikkakuntien seura-aktiivien kesken ja heittää siinä sivussa muovia ilmaan, niin tämähän ei sen kummempia järjestelyjä eikä byrokratiaa vaadi ja säännöt ja tiimit voi vallan hyvin päättää sujuvasti vasta paikan päälläkin. Tässä tapauksessa vaan tuo 3 "kisaa" kuulostaa vallan paljolta, ennemmin vaikka sitten niin, että yksi seuramiitti per kesä niin, että paikkakuntaa vaihdetaan vuosittain.
Andy
Viestit: 2757
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Seuracup 2014

Viesti Kirjoittaja Andy »

Ja vielä tuli mieleen yksi ehdotus tämmöisen joukkuekisan järjestelytavaksi.

Eli jos ja kun kesällä pelataan Utrassa ne Joensuun Avoimet 2014, jonne tietenkin tulee paikalle se yli 60 pelaajaa :) , niin kisaa edeltävänä iltanahan voitaisiin vallan hyvin isojen kisojen perinteitä (yleensä best shot -parigolf) mukaillen pelata joukkuekisa, jonka ohessa sitten vapaata verkostoitumista. Huhujen mukaan muitakin "isoja kisoja" lienee Itä-Suomessa ensi kesänä, joten ko. kisojen yhteydessä tämmöinenkin tapahtuma varmaan aina menisi.
Ville
Viestit: 1879
Liittynyt: 23 Huhti 2012, 14:53

Re: Seuracup 2014

Viesti Kirjoittaja Ville »

Joka tapauksessahan toteutus tulee olemaan kompromissi usean näkemyksen välillä (itsekin olen esittänyt aika kahta ääripäätä olevia ajatuksia), ja tässä pyritään kartoittamaan mitä tällä kisailulla halutaan. Edellisestä 'löysäämispostista' haluan toki korostaa että kilpailuna tietysti kun tätä järjestetään niin ainakin itse oletan kaikkien pelaavan oman taitotasonsa maksimeilla jokaiseen draiviin ja puttiin keskittyen ja seuraansa täysillä edustaen, jolloin kisatuloksena saadaan ratkaistua seurojen mestaruus. Kuitenkin kisailun yhteyteen voisi liittää tätä sosiaalisempaa puolta, eli kerkeäisi turisemaan myös oman poolin ulkopuolistenkin heittäjien kanssa vaikka tuon mainitun makkaranpaiston yhteydessä. Uskon että nämä sessiot voisivat saada entistä enemmän väkeä liikkeelle myös jatkossa suuntaan ja toiseen kiertämään ratoja ja tekemään yhteistyötä lajin edistämiseksi.

Koetetaan vielä kartoittaa erilaisia mahdollisuuksia kuinka tämä seuracup kannattaisi järjestää, ja siihen tarvitaan kaikkien ääntä. Omat näkemykseni ovat vain yhden ihmisen päästä tulevaa tajunnanvirtaa, ja toivoisinkin että tähän keskusteluun osallistuisivat mahdollisimman monet ihan omalla äänellä. Erinomaisen hienoa olisi että myös Nurmeksen ja Kuopion heittäjät pääsisivät kommentoimaan postia mikäli mahdollista niin ei menisi vain Joensuukeskeiseksi ajatustenvaihdoksi.
Ville Nivalainen, JLK founder | Ultimate & Frisbeegolf | http://www.pdga.com/player/64496
Andy
Viestit: 2757
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Seuracup 2014

Viesti Kirjoittaja Andy »

Ville kirjoitti:Edellisestä 'löysäämispostista' haluan toki korostaa että kilpailuna tietysti kun tätä järjestetään niin ainakin itse oletan kaikkien pelaavan oman taitotasonsa maksimeilla jokaiseen draiviin ja puttiin keskittyen ja seuraansa täysillä edustaen, jolloin kisatuloksena saadaan ratkaistua seurojen mestaruus.
Tottakai aina kierrokset otetaan äärimmäisen tosissaan... :) Mutta yhtä lailla sama koskee kisojen järjestämistä, jos meinataan kilpailla, niin tietyt säännöt ja järjestelyt on vain ennakkoon aina sovittava eli ei voi liikaa "löysäillä" niissäkään...

Mutta joo, onneksi on talvea vielä jäljellä ja aikaa miettiä tulevia kisoja - ois toki hienoa myös, jos Nurmeksen suunnalta tulisi kommentteja tähän ketjuun myös, että mikä on "visio"...?
Andy
Viestit: 2757
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Seuracup 2014

Viesti Kirjoittaja Andy »

Herätellääs tätä keskustelua vielä henkiin uudelta pohjalta...

Näemmä Mikkeli, Savonlinna, Imatra ja Lappeenranta pitävät seuraottelun (Sawo-Karjala Tour 2014) seuraavasti:

- joka kaupungista 18 pelaajaa per kisa (eli 4 kaupunkia x 18 = 72 pelaajaa, mikä mahtuu 18-väyläiselle)
- osakisassa viiden parhaan tulokset per kaupunki lasketaan yhteen ja niiden perusteella määräytyy kaupunkien järjestys (osakisojen cup-pisteytyksestä en huomannut mitään mainintoja)
- muualtakin maailmasta saa osallistua (mutta pelaajan pitää vaan sopia, että mitä kaupunkia edustaa)
- joku monista linkeistä tapahtumaan/joukkueisiin --> https://www.facebook.com/events/467693003330742/?ref=22

Entäs jos nyt siis järjestettäisiin ihan vaan PILK vs JLK -seuraottelu 2014 niin, että samat säännöt, mutta luonnollisesti jos ysiväyläistä pelataan kahdella seuralla, niin vaikkapa sitten 18 edustajaa per seura (eli max 36 pelaajaa kisassa) ja näin kuitenkin mahdollisimman moni halukas mahtuu mukaan.

Tällä meiningillä luulis olevan kisan järkkääminen suhteellisen helppoa ja rentoa... Riittää että radalla on korit ja heittopaikat merkittyinä... Sitten vaan ryhmät jakoon ja pelataan! Joten PILK:lle on nyt haaste heitetty, koska pelataan Nurmeksessa? Ja jahka on siitä sitten selvitty, niin pelataan sen jälkeen vastavuoroisesti Joensuussa... :)
Vastaa Viestiin