Perheelliset frisbeeharrastajat

Keskustelua Frisbeegolfista
leijona80
Viestit: 131
Liittynyt: 18 Elo 2013, 19:22

Perheelliset frisbeeharrastajat

Viesti Kirjoittaja leijona80 »

Nämä talvivuorot kun ovat siihen aikaan kun lapsia pitäis laitella yö unille niin ei itse pääse milloinkaan treenaileen, niin oisko mahollisuutta saada vaikka tulevaisuudes noita hallivuoroja aikasempaan ajankohtaan, oma valintahan ne lapset on.
Jouko Vilén
# 71743
Ville
Viestit: 1879
Liittynyt: 23 Huhti 2012, 14:53

Re: Perheelliset frisbeeharrastajat

Viesti Kirjoittaja Ville »

Areenan vuoroja ei ole todennäköisesti mahdollista saada tuota aiemmin. Vuodesta 2002 asti näitä vuoroja on haettu areenaan arkipäiville klo 17-22 ja viikonlopuille kaikkia aikoja. Tämä on 'parasta' mitä on saatu, jos on saatu vuoroa ollenkaan. Preferenssinä Areenassa jakavat a)junnuille b)SM-tason joukkueille c)muille korkeimmille kansallisille tasoille oleville joukkueille d)muuten seuroille. Vuorojenjakoperusteet siis ovat meidän lajin suhteen aika huonot ja tuurissaan on että saadaanko vuoroja ylipäätään. Toki heti kun meillä alkaa olla SM-kisoista näyttöjä laajemmalla rintamalla niin varmastikin asioita voi saada muuttumaan.

Muiden hallivuorojen (JoMa:n halli, koulujen salit jne) suhteen pitäisi olla ajoissa liikkeellä ja pyrkiä varaamaan vuorot heti kun ne tulevat hakuun.
Ville Nivalainen, JLK founder | Ultimate & Frisbeegolf | http://www.pdga.com/player/64496
Vastaa Viestiin