LIIKUNTAPALVELUJEN TIEDOTE URHEILUSEUROILLE 5/2015

Yleistä keskustelua
Ville
Viestit: 1879
Liittynyt: 23 Huhti 2012, 14:53

LIIKUNTAPALVELUJEN TIEDOTE URHEILUSEUROILLE 5/2015

Viesti Kirjoittaja Ville »

LIIKUNTAPALVELUJEN TIEDOTE URHEILUSEUROILLE 5/2015

1 LIIKUNTAPALVELUJEN TOIMISTON AUKIOLOAJAT
Viikolla 53 henkilökunta pitää joululomiaan. Parhaiten aikavälillä 28.–30.12 tavoittaa sähköpostilla liikunta@jns.fi. Uudenvuodenaattona toimisto on suljettu.

2 TOISEN VUOSIPUOLISKON OHJAAJA- JA KOULUTUSAVUSTUKSET
Muistattehan hakea toisen vuosipuoliskon avustukset 20.12.2015 mennessä!
http://www.joensuu.fi/ohjaaja-avustus
http://www.joensuu.fi/koulutusavustus

Todistukset, kuitit ja tiliotteet koulutusavustusta varten voi lähettää skannattuna sähköpostilla liikunta@jns.fi tai toimittaa toimistollemme.

3. KAUDEN 2016–2017 VUOROJAKO
Kuten tiedossa on, salitilanne muuttuu jatkossa entistä haastavammaksi. Järjestämme tammikuun lopulla seuroille avoimen tilaisuuden kauden 2016–2017 vuorojakoon liittyvistä asioista. Tilaisuudessa on hyvä mahdollisuus keskustella vuorojen hakuun ja jakoon liittyvistä asioista. Toivomme tietenkin mahdollisimman runsasta osanottoa, nyt on hyvä tilaisuus vaikuttaa!

Tarkemmat tiedot tilaisuudesta tulevat vuodenvaihteen jälkeen.

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA SEKÄ ENNEN KAIKKEA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA!
Ville Nivalainen, JLK founder | Ultimate & Frisbeegolf | http://www.pdga.com/player/64496
Andy
Viestit: 2757
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: LIIKUNTAPALVELUJEN TIEDOTE URHEILUSEUROILLE 5/2015

Viesti Kirjoittaja Andy »

Näistä avustuksista kun on ollut puhe, niin siltä vaikuttaisi, että jälkikäteen näitä haetaan aina puolen vuoden välein... --> säännöt --> Sinällään nuo summat eivät päätä huimaa (alimmalla tasolla avustus on 3,55 Eur/krt/ohjaaja), joten jos esim. ensi kesän junnukerhoja tai vaikka sellaista 3-4 päivän "leiriä" koulujen loputtua miettii, niin: a.) osallistujilta voisi pyytää pientä osallistumismaksua tai b.) hankitaan mukaan sponsori, joka avustaa muutamalla satasella --> Eli mieluiten jälkimmäinen... (ja sama periaate vaikka siihen naisille suunnattuunkin opastukseen)

Koulutusavustuksissa (säännöt) kuitenkin näemmä summat isommat, joten jos jäsenet innostuvat hankkimaan liikuntaohjaaja/valmennuskoulutusta, niin tuolloin ainakin avustuksia kannattaa hakea (matkakuluja ei tosin korvata). Liiton puolestahan frisbeegolfiin on tarjolla nyt näitä.
Vastaa Viestiin