Viikkokisat 2020


Andy
Viestit: 2308
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Viikkokisat 2020

Viesti Kirjoittaja Andy » 17 Maalis 2020, 18:28

Tiedoksi, että tämän poikkeuksellisen tilanteen johdosta päätettiin tänään 17.3. julistaa viikkokisojen Kevät-sarja päättyneeksi eli sarjan loput kisat on kaikki peruttu. Ja lisäksi sarjan voittajia ei tässä tilanteessa ole myöskään oikein julistaa, vaan tilanne päättyi ratkaisemattomaan kuten niin monissa muissakin urheilulajeissa tänä keväänä. Kesä-sarjan viikkokisat tullaan pelaamaan kesällä tuttuun tyyliin tiistai-iltaisin (eri ratoja kiertävästi) ja sarja aloitetaan sitten aikanaan kun se vain on mahdollista. Joen Liitokiekko kiittää kaikkia kevään viikkokisoihin osallistunutta 95 eri pelaajaa!

Andy
Viestit: 2308
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Viikkokisat 2020

Viesti Kirjoittaja Andy » 09 Touko 2020, 13:26

Koska allekirjoittaneeltakin on jo useampi kysellyt, että koska alkaa viikkokisat, niin väliaikatietoa alla siitä...

- Tilanne on se, että tällä hetkellä seurat ympäri Suomen odottavat SFL:n ohjeita kilpailujen järjestämiseksi "erityisjärjestelyin" 1.6. alkaen. Kaikki tiedotteet kootusti täällä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- Ja kun ohjeet ovat selvillä, niin sen jälkeen tiedotetaan kesän viikkokisojen aikataulu ja mahdolliset niitä koskevat erityisjärjestelyt. Todennäköistä nyt kuitenkin (tällä hetkellä) on, että tiistaina 2.6. alkaisi kesäsarja.

Eli maltetaan odottaa vielä hetki!


Andy
Viestit: 2308
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Viikkokisat 2020

Viesti Kirjoittaja Andy » 25 Touko 2020, 22:02

Nonih, pitkän odotuksen ja ohjeiden kahlaamisen ja muun selvitystyön jälkeen kesän 2020 viikkokisat starttaavat tiistaina 2.6. Kontiorannassa!

KESÄ-sarjan kaikki tiedot löytyvät nyt kootusti Metrixin sarjasivun INFO:sta.

Huomioitavaa:

- Ennen kuin ilmoittaudutte kilpailuihin lukekaa kaikki em. sivun alusta löytyvä ns. "koronaohjeistus", jota noudatetaan viikkokisoissa.

- Uutuutena tälle kesälle viikkokisoissa pelataan neljässä Metrix-ratinkiin pohjautuvassa luokassa, em. sivulla niistä myös hieman lisätietoja ja lisäksi kesän mittaan sopii palautetta laittaa tulemaan TD-osastolle ja JLK:n hallitukselle ja foorumilla keskustelua ja kysymyksiä voi esittää tämän ketjun puolella.

Ei muuta kuin kiekkoa ilmaan ja muistakaahan osallistua myös ahkerasti kaikki tuleviin talkoisiin, jotta saadaan kesän kaikki kisat pelattua viimeisen päälle tikissä olevilla radoilla! :)

p.s. Aluksi Metrixiin on syötetty kesäkuun kisat, loputkin sinne toki ilmestyvät, kunhan ensin katsotaan miten lähtee kesä käyntiin.

Vastaa Viestiin