Junioritoiminnan testiseura-haku

Keskustelua Frisbeegolfista
Ville
Viestit: 1879
Liittynyt: 23 Huhti 2012, 14:53

Junioritoiminnan testiseura-haku

Viesti Kirjoittaja Ville »

Liitosta viestiä. Löytyisikö tähän innokkaita pitäjiä?
-------------------------------
Tervehdys,

Kartoitimme SFL:n junioritoiminnan Facebook-ryhmässä kiinnostusta lähteä mukaan junioritoiminnan testiseuraksi ja saimme mukavan määrän vastauksia.

Nyt olisi aika ryhtyä tositoimiin ja selvittää, ketkä ovat valmiina sitoutumaan toimintaan, jonka jälkeen teemme valinnan testiseuroista.

Olen työstänyt seuroille tukimateriaalia junioriharjoitusten ohjaamista varten. Materiaali koostuu kymmenestä junioreille suunnatusta harjoituskerrasta, joista harjoituskerrat 1-5 on tarkoitettu aloitteleville pelaajille ja harjoituskerrat 6-10 jo kokeneemmille pelaajille.

Tarkoituksenamme olisi löytää seuroja, jotka ovat halukkaita ottamaan materiaalit nyt ensi vaiheessa testiin, ja jotka sitoutuvat antamaan materiaaleista myös palautetta niiden edelleenkehittämistä varten. Tulevaisuudessa materiaalit tulevat kaikkien seurojen vapaasti käytettäviksi. Palautteen saaminen materiaaleista on erittäin tärkeää, jotta saamme palautetta niiden toimivuudesta käytännön toiminnassa.

Mitä testiseuraksi lähteminen pitää sisällään:
  • Materiaalin testaaminen alkaa syyskuussa.
  • Testiseuraksi lähtevä seura sitoutuu kokeilemaan junioritoiminnan valmennusohjetta ja antamaan siitä kirjallista palautetta.
  • Materiaalia on tarkoitus testata junioreiden kanssa. Seuralla voi olla valmis juniorityhmä tai seuran tulee kerätä junioreistaan harjoitusryhmä, joiden kanssa valmennuksia toteutetaan. Liitto voi myös avustaa seuroja lähikoulujen kontaktoinnissa.
  • Seura voi itse päättää käyttääkö se toiminnassaan harjoituskertoja 1-5 vai 6-10.
Ilmoita seurasi halukkuus lähteä mukaan testiseuraksi 9.8.2020 mennessä → leo.piironen@frisbeegolfliitto.fi

Viestin otsikko (seuran nimi) junioritoiminnan testiseuraksi

Kerro viestissä:
  • Millainen tausta teillä on materiaalin testaamista ajatellen (onko valmis junioriryhmä, kuinka monta junioripelaajaa seurassa on, onko yhteyksiä kouluihin)
  • Toivomanne aikataulu toiminnalle sekä
  • Kuinka monen harjoituskerran kokonaisuudesta olette ensisijaisesti kiinnostuneita
Terveisin, Leo Piironen
Ville Nivalainen, JLK founder | Ultimate & Frisbeegolf | http://www.pdga.com/player/64496