Seuravaatteet 2020

Joen Liitokiekon jäsenet voivat hankkia vaatteita seuran logolla suoraan Tukkitiimiltä. Koska emme saa enää hankittua Stannon tuotteita Joensuusta, siirrymme käyttämään Craftin mallistoa. Vanhoja Stannon paitoja yms. vaatteita saa kuitenkin edelleen käyttää näiden uusien mallien ohella. Uudet mallit ja hinnat on esillä tällä sivulla, kuvat avautuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

HUOM! Hintoihin täytyy lisätä brodeerauksen hinta 10€ (Paidat ja päähineet) ja/tai painatuksen hinta 5€ (Tuulipuku ja mahd. sukunimi paitoihin).

Kaikissa vaihtoehdoissa pidämme edelleen kiinni Pohjois-Karjalan punumustasta. Paitamalleja on kaksi: ensimmäinen on lähinnä nykyistä paitamallia ja toinen on kokonaan uusi. Paitojen värikoodit on mainittu aina mallikuvien alapuolella. Molemmista paidoista on saatavilla lyhyt- ja pitkähihainen malli. Naisille, miehille sekä junioreille löytyy kattava valikoima kokoja.

Vaatteiden hankkiminen tapahtuu käymällä Tukkutiimin myymälässä, sieltä löytyy sovituskappaleet kaikista malleista.

 

Paidat

Väri: 9430. Logo tulee rintaan vasemman käden puolelle.

 

Väri: 430390. Logo tulee rintaan vasemman käden puolelle.

Kaikkiin paitoihin on mahdollista painattaa sukunimi selkään. Tämä ei ole kuitenkaan pakollista.

 

Tuulipuku

Väri: 430000. Logo tulee rintaan vasemman käden puolelle.

Logo tulee oikean jalan lahkeeseen pystyasennossa, kuten nykyisissä housuissa.

 

Muut

Väri: 430000 tai 999000. Logo tulee rintaan vasemman käden puolelle.

Lippiksiä ja pipoja saa hankkia oman mieltymyksensä mukaan, kunhan väri on musta tai punainen ja seuran logo tulee etupuolelle päähinettä.

 

Arkisto

Kategoriat

Top