Tiedotteet

Utran frisbeegolfradan oksatalkoot 23.5.2012 klo 17:00

Utran frisbeegolfradan rakentaminen alkaa! Kaupungin metsurit ovat maanantaina 21.5. kaatamassa puut väyliltä ja voimme järjestää talkoot oksien kasaamiseen ja väylien kevyeen viimeistelyyn kasvillisuuden osalta. Keskiviikkona 23.5. klo 17:00 alkaen lähdemme Utran koulun parkkipaikalta hiekkakentän vierestä talkoilemaan. Tarkoituksena on saada oksat kasattua kuljetusta varten, sekä siivota viimeiset väylille pystyyn jääneet risut pois. Tämän jälkeen kaupunki hoitaa rungot ja oksat pois ja pääsemme pystyttämään korit kun ne saapuvat Joensuuhun!

Tervetuloa mukaan! -Ville-

Ultimaten ulkopelit alkavat

Joen Liitokiekon järjestämät Ultimaten ulkopelit alkavat torstaina 3.5.2012 klo 17:00 Louhelan kentällä Tiedepuiston vieressä.

Tule mukaan vaikka et olisi ennen pelannutkaan! Osallistuminen on maksutonta!

Ilmoittautumiset peleihin jatkossa osoitteessa jlk.nimenhuuto.com

Kiekkogolf-oppaita 14.6

‎14.6. tarvitaan kiekkogolf-oppaita joskus klo 17 alkaen. Ryhmäkoko on ~20-25 henkeä, eli puolenkymmentä opasta että saadaan kierrettyä kenttää järkevänkokoisissa porukoissa. Olen itse lupautunut jo yhdeksi oppaaksi, eli tähän alle asiasta kiinnostuneet laittakaapa nimeä niin saadaan taas seuran kassaan muutama roponen. joen.liitokiekko@gmail.com

Uudet nettisivut

Nettisivuille saatiin oma oikea domain ja ollaan saatu sivujen täyttökin hyvälle mallille. Jos sinulla kuvia kiekonheitosta, joita voisimme sivuilla käyttää voi lähettää seuran sähköpostiin joen.liitokiekko@gmail.com. Etusivun kalenteri tullaan ottaamaan käyttöön ja siitä tulee löytymään Ultimate-vuorot ja viikkokisa-ajat. Foorumi laitetaan uudelleen käyntiin, kun ehditään mutta huonolla tuurilla vanhan foorumin keskustelut on menetetty serverivaurion vuoksi. Mobiilikäyttöä toivottiin ja tuntuisi toimivan ihan jees. Jopa sivujen päivityksiä voi tehdä älypuheimen selaimella.

Pasi