Joen Liitokiekko on Joensuun vuoden 2020 liikuttaja!

Joen Liitokiekko on Joensuun vuoden 2020 liikuttaja!

Joensuun kaupungin liikuntapalvelut järjestää vuosittain vuoden liikuttaja -kyselyn ja vuonna 2020 seuramme sai äänivyöryn. Kiitos kaikille äänestäjille!

Seurajäsenet ovat tehneet pitkäjänteistä työtä Joensuun kaupungin ja muiden lähikuntien kanssa frisbeegolfratojen kehittämiseksi ja tausta-ajatuksissa on pyritty siihen, että alueella olisi hyvät harrastusmahdollisuudet monen eri tason heittäjälle. Näin myös moni uusi korona-aikana frisbeegolfin aloittanut harrastaja on huomannut sen panoksen, jonka seuramme jäsenet ovat laittaneet harrastusolosuhteisiin ja järjestettyihin aktiviteetteihin.

Meillä on erinomainen ja syrjimätön yhteishenki seurapoppoon parissa vaikka meitä on jo yli 150. Yleensä yksi viikkokisavierailu tai muuhun toimintoon osallistuminen riittää siihen, että uusi lajiharrastaja huomaa tämän olevan sellainen porukka, jonka kanssa haluaa harrastaa enemmänkin. Lajiharrastamista, sosiaalista höpöttämistä, ratojen kehittämistä, positiivisuuden ammentamista. Sitä on Joen Liitokiekko ry. Tervetuloa mukaan!