Karsikon rata

Keskustelua Frisbeegolfista
Ville
Viestit: 1879
Liittynyt: 23 Huhti 2012, 14:53

Re: Karsikon rata

Viesti Kirjoittaja Ville »

Koetetaan talkoilla tänään maanantaina 28.8. Karsikossa klo 17.00. Projektina levittää hiekat heittoalustoille. Veikka tuo peräkärryn ja kottikärryt. Jos joltakulta löytyy toiset kottarit niin nopeuttaa. Ottakaa lapioita ja harjoja mukaan, alustat harjattava mudasta ennen hiekan asentamista.
Ville Nivalainen, JLK founder | Ultimate & Frisbeegolf | http://www.pdga.com/player/64496
Andy
Viestit: 2679
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Karsikon rata

Viesti Kirjoittaja Andy »

Kuten tiedossa on, niin monien eri käänteiden vuoksi pitkittynyt Karsikon frisbeegolfradan uudistusprojekti on edelleen kesken (ainakin osittain) sekä ratasuunnittelun että toteutuksen osalta. Ja kaupungin kanssa on sovittu, että ennen kuin mitään lopullisesti lukitaan ja karttoja/opasteita piirretään, niin JLK:n sopii kommentoida vielä, että mitä tarvitsee mahdollisesti muuttaa/hienosäätää.

Siispä keskiviikkona 15.3. klo 16:30 ovat kaikki alueen harrastajat tervetulleita radan läpikävelyyn, tämän jälkeen JLK:n ratatoimikunta koostaa esityksensä kaupungille.

Väyliä koskevat tärkeimmät suunnittelukriteerit:

1. Turvallisuus (ts. ei sokkoväyliä, mahdollisimman vähän pururadat ja toiset väylät sektorissa tai vähintäänkin näkyvyyden tulee olla hyvä pitkälle matkalle).
2. Pelattavuus (ts. joka väylällä tulisi olla väylä ja väylät voivat olla lyhyitäkin (eli osa 40-50 m), radan pääasialliset kohderyhmät ovat jatkossakin aloittelijat ja juniorit/koululaiset - pidempään pelanneille uudistettu rata toivottavasti toimii lähipelin harjoitteluun).

Tervetuloa siis Karsikkoon keskiviikkona!

p.s. Ratatoimikunnasta paikalla näillä näkymin ovat ainakin Andy ja Juhani.

p.p.s. Ja kokoonnutaan vaikkapa vanhalla #3-väylällä!
Vastaa Viestiin