kiekkomaraton

Andy
Viestit: 2760
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: kiekkomaraton

Viesti Kirjoittaja Andy »

Miika V kirjoitti:Katselin tuossa kesä- ja heinäkuun kisakalenteria ja vaikuttaisi siltä, että jokaisena viikonloppuna kalenterista löytyy sellainen kisa, jossa on mukana enemmän tai vähemmän seuran porukkaa.
Helatorstai, 14.5., on vissiin vielä kisoista vapaana?
Ville kirjoitti:Heti kun joku sopiva porukka miettii konseptin kuntoon, samoin sen että markkinoidaanko tapahtumaa myös seuran ulkopuolisille jne. Media varmasti taas kiinnostuu tämäntyyppisistä tempauksista eli sen suuntaan myös kannattaisi tuumailla asiaa.
Tässä heittäisin palloa - ei kun kiekkoa - kisajärjestelyjen suhteen uusille tekijöille, jotta järjestelypuolellekin saataisiin uutta porukkaa. Jos on mitä tahansa kysyttävää, niin sopii kysyä neuvoja - kisakoneenkin käyttö on loppujen lopuksi helppo oppia, kun hieman harjoittelee. Tärkeintä kuitenkin loppujen lopuksi on, että kerrotaan porukalle, että mitä tapahtuu, missä ja milloin - ja sitten vaan kiekkoa ilmaan... :)
Ville
Viestit: 1879
Liittynyt: 23 Huhti 2012, 14:53

Re: kiekkomaraton

Viesti Kirjoittaja Ville »

Andy kirjoitti: Tässä heittäisin palloa - ei kun kiekkoa - kisajärjestelyjen suhteen uusille tekijöille, jotta järjestelypuolellekin saataisiin uutta porukkaa. Jos on mitä tahansa kysyttävää, niin sopii kysyä neuvoja - kisakoneenkin käyttö on loppujen lopuksi helppo oppia, kun hieman harjoittelee. Tärkeintä kuitenkin loppujen lopuksi on, että kerrotaan porukalle, että mitä tapahtuu, missä ja milloin - ja sitten vaan kiekkoa ilmaan... :)
Samaa mieltä että uusia järkkääjiä kehiin. Tästä ei kuitenkaan tule PDGA-lisensoitu eventti niin kohtuullisen vapaamuotoinen järjestely toimii, mutta kisakoneeseen tai muuten näkyviin tämä kannattaisi varmaan saada jos joku vielä hullumpi lähtisi matkan päästä ajamaan maratonille :) Onko kisassa palkintoja, lienee myös aika avoin kysymys vai onko tavoitteena saada julkisuutta lajille entisestään ja kisamaksujakaan ei kerätä? Tämä ja kaikki muut kysymykset uusien järjestäjien mietittävissä ja päätettävissä!
Ville Nivalainen, JLK founder | Ultimate & Frisbeegolf | http://www.pdga.com/player/64496
LasseS
Viestit: 80
Liittynyt: 04 Kesä 2013, 12:20

Re: kiekkomaraton

Viesti Kirjoittaja LasseS »

Jos porukkaa sais niin helatorstai ois hyvä päivä joutus myös lediäki nakkelee..
Lasse Sissonen
vanutolkki
Viestit: 214
Liittynyt: 30 Syys 2014, 09:49

Re: kiekkomaraton

Viesti Kirjoittaja vanutolkki »

LasseS kirjoitti:Jos porukkaa sais niin helatorstai ois hyvä päivä joutus myös lediäki nakkelee..
ei oo hyvä päivä! en pääse :D
Sammy P
Joen Liitokiekko Ry:n puheenjohtaja
PDGA #70947
Tavotteena pakkanen!
Vastaa Viestiin