Joen Liitokiekko etsii toimintaansa yhteistyökumppaneita

Yleistä keskustelua
Andy
Viestit: 2757
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Joen Liitokiekko etsii toimintaansa yhteistyökumppaneita

Viesti Kirjoittaja Andy »

Koska Joen Liitokiekon toiminta etenkin frisbeegolfin puolella (ja ultimatekin osoittaa hienosti elpymisen merkkejä) on voimakkaassa kasvussa kaikin puolin, niin olisi hienoa mikäli toimintaamme tukemaan saataisiin pohjoiskarjalaisia yrityksiä. Yhteistyökumppaneiden etsintään tarvitaan tietenkin kaikkien jäsentemme panosta, joten seuraavassa on toimintaohjeita.

Kannattaa siis esitellä omalla työpaikalla (tai sukulaisten ja kavereiden) Joen Liitokiekon tarjoamia lukuisia yhteistyömahdollisuuksia yrityksille. Tämän tueksi on nyt laadittu "Kausiesite 2016", jonka voi ladata sähköisessä muodossa itselleen tästä linkistä.

Oheista esitettä löytyy myös paperiversiona 50 kpl - paperista esitettä voi pyytää itselleen matkaan mukaan vaikkapa viikkokisoissa.

Ohjeita:
1.) Lataa itsellesi esite tästä ja lue se läpi...
2.) Mieti, että tietäisitkö yritystä, joka voisi osallistua JLK:n toiminnan tukemiseen. Etenkin opastukset ja kisamainonta ovat varsin edullisia tukemisen muotoja!
3.) Ota yhteyttä "sponsorityöryhmään" (yhteystiedot löytyvät esitteestä) mielellään sähköpostitse, saat sitten paluupostissa linkin taulukkoon, johon voit merkitä sen, että mitä kysyt ja mistä yrityksestä... Näin vältetään se, ettei samaa yritystä lähestytä moneen kertaan.

Ei muuta kuin kyselemään!

Terveisin,
"Sponsorityöryhmä" eli Janne, Andy, Ville ja Olli

Edit: 2.3.2016 Esitelinkit korjattu.
Viimeksi muokannut Andy, 02 Maalis 2016, 19:11. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Andy
Viestit: 2757
Liittynyt: 12 Touko 2012, 08:02

Re: Joen Liitokiekko etsii toimintaansa yhteistyökumppaneita

Viesti Kirjoittaja Andy »

Nostoa tällekin erittäin tärkeälle asialle!

Eli kyselkääpä pomoilta, kavereilta, sukulaisilta, kumminkaimoilta, jne., että kiinnostaisiko tukea JLK:n toimintaa kaudella 2016! Erilaisia vaihtoehtoja on esitelty kausiesitteessä (ladattavissa sähk.muodossa tuosta avausviestistä, paperiversiota voi kysyä viikkokisoissa) ja luonnollisesti jos valmiit yhteistyövaihtoehdot eivät riitä, niin toki kaikista ideoista voidaan aina keskustella...
Vastaa Viestiin