Jäseneksi, jäsenedut ja kilpailulisenssi

Liittymällä Joen Liitokiekon seurajäseneksi autat frisbeegolfin ja ultimaten harrastus -ja kilpailutoiminnan kehittämistä Joensuun seudulla. Kuka tahansa voi liittyä Joen Liitokiekkoon hyväksyttyään seuran säännöt.


Jäsenedut

 • Seuramme jäsenenä saat seura-alennuksia yhteistyökumppaniemme (verkko)kaupoista (lista alla)
 • Talvella ultimate- ja frisbeegolfhallivuoroista jäsenalennus
 • Jäsenet saavat myös urheiluseura-alennuksen Joensuu Areenan kausikorteista
 • Oikeuttaa osallistumisen seuran sisäisiin tapahtumiin (mm. frisbeegolfin seuranmestaruuskisa, frisbeegolfin Bag Tag -kisa ja seuran yhteinen saunailta)
 • Olemme Suomen frisbeegolfliiton jäsenseura, joten kauttamme voit hankkia Suomen frisbeegolfliiton kilpailulisenssin (sis. PDGA-jäsenyyden)
 • Kilpailulisenssin hankkineet saavat PDGA:n jäsenetuna käyttöönsä myös UDisc Pro -applikaation ilmaiseksi – lisätietoja foorumilla

Innovastore.fi: DX- ja D-line -muoviset kiekot -1e, Pro ja P-Line -muovit -1,4e, Champion & Star & Blizzard & S-Line -1,9e. Laukuista -0.90e-4,90e ja jopa joistakin koreista -10e.
Powergrip.fi: Muovilaadusta ja valmistajasta riippuen alennukset -0,40-1.40 euroa per kiekko. Laukuista -3,5e-10e ja koreista parhaimmillaan -14e. Lisäksi voit tilauksissasi käyttää Joen Liitokiekon seuratilausmahdollisuutta, jolloin säästät toimituskulut! Tehdyistä seuratilauksista tulee ilmoittaa foorumilla, jotta seuratilauksen viikoittaisnouto saadaan sujuvasti järjestymään.
nbdg.fi: NBDG tarjoaa -5 % alennuksen verkkokaupan ja myymälän tuotteista.
Seura-alennuksen käyttöönotto: Ottakaa kauppaan yhteyttä nbdg.fi sivuston kautta tai lähettäkää sähköpostia hello@nbdg.fi ja pyytäkää Joen Liitokiekon seura-alennusta. Alennuksen lisääminen vaatii rekisteröitymistä verkkokauppaan.
tritanium
Seuran jäsenille on määräaikainen alennus-kampanja Tritanium -kompressiovaatemerkin kanssa. Seuran hallitukselta voi pyytää alennukseen liittyvän kampanjakoodin. Koodi on voimassa toukokuun loppuun 2018 saakka.  Alennus on -30% kaikista Tritaniumin tuotteiden ovh-hinnoista. Alennus koskee vain Tritanium -malliston tuotteita. Tarkoitettu vain Joen Liitokiekon jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. (Eli vaimolle, miehelle, tyttöystäville/ rakastajattarille voi tilata samalla.)
PAR3fiLOGO
PAR3.fi tarjoaa -10 % seura-alennuksen verkkokaupan ja noutovaraston tuotteista.
Seura-alennuksen käyttöönotto: Lähettäkää sähköpostia myynti@par3.fi ja pyytäkää Joen Liitokiekon seura-alennusta. Alennuksen lisääminen vaatii rekisteröitymistä verkkokauppaan.
amarillo

Joen Liitokiekon jäsenet saavat nyt Amarillo Joensuusta tarjouksena Amarillo Big Burgerin ja El Grande jäätävän ison juoman (myös alkoholiton) yhteishintaan 17,90€. Alennuksen tuotepakettiin saa mainitsemalla asiasta ja näyttämällä henkkarit. Henkilökunta tarkistaa jäsenlistasta että olet seuran jäsen.

Ana-Sport tarjoaa Joen Liitokiekon jäsenille hoitoja ja valmennuspalveluita alennetuin hinnoin. Tarjonnassa hierontaa, akupunktiota, fysiikkavalmennusta, harjoitusohjelmia, jne. (kts. hinnasto).


Joen Liitokiekko ry:n jäsenmaksut vuodelle 2019

  • Jäsenmaksu aikuisille: 20€ 
  • Juniorit: 10€  (18-vuotiaat tai nuoremmat)
  • Opiskelijat ja eläkeläiset: 15€ (Työkyvyttömyyseläkeläiset kuuluvat eläkeläisiin)
  • Edellä mainitut toimivat myös liittymismaksuina.
  • Hinnat sisältävät Suomen frisbeegolfliiton jäsenmaksun, aikuisilta 3€ ja junioreilta 2€.

Jäseneksi liittyminen / Kilpailulisenssin hankinta

Väliaikaiset ohjeet:

https://www.joenliitokiekko.com/keskustelu/viewtopic.php?f=3&t=863

Vastaamme SuomiSporttiin, jäsenyyteen ja lisenssiin liittyviin kysymyksiin sähköpostilla joen.liitokiekko(at)gmail.com ja seuran Facebook -sivulla.

 


Tue seuraa

Joen Liitokiekko ottaa vastaan lahjoituksia toimintansa edistämiseksi. Mikäli haluat tukea frisbeelajien kehittämistä Joensuun seudulla, voit tehdä sen tilisiirtona (FI81 5770 0520 1473 04) Joen Liitokiekon tilille ja kirjoittamalla viestikenttään ’lahjoitus’.

Top