Jäseneksi, jäsenedut ja kilpailulisenssi

Liittymällä Joen Liitokiekon seurajäseneksi autat frisbeegolfin ja ultimaten harrastus -ja kilpailutoiminnan kehittämistä Joensuun seudulla. Kuka tahansa voi liittyä Joen Liitokiekkoon hyväksyttyään seuran säännöt.


Jäsenedut

 • Seuramme jäsenenä saat seura-alennuksia yhteistyökumppaniemme (verkko)kaupoista (lista alla)
 • Talvella ultimate- ja frisbeegolfhallivuoroista jäsenalennus
 • Jäsenet saavat myös urheiluseura-alennuksen Joensuu Areenan kausikorteista
 • Oikeuttaa osallistumisen seuran sisäisiin tapahtumiin (mm. frisbeegolfin seuranmestaruuskisa, frisbeegolfin Bag Tag -kisa ja seuran yhteinen saunailta)
 • Olemme Suomen frisbeegolfliiton jäsenseura, joten kauttamme voit hankkia Suomen frisbeegolfliiton kilpailulisenssin (sis. PDGA-jäsenyyden)

Innovastore.fi: DX- ja D-line -muoviset kiekot -1e, Pro ja P-Line -muovit -1,4e, Champion & Star & Blizzard & S-Line -1,9e. Laukuista -0.90e-4,90e ja jopa joistakin koreista -10e.
Powergrip.fi: Muovilaadusta ja valmistajasta riippuen alennukset -0,40-1.40 euroa per kiekko. Laukuista -3,5e-10e ja koreista parhaimmillaan -14e.
Frisbeepoint.fi: Kiekot -1-2e per kiekko, bägeistä jopa -10%
Kauppaan rekisteröityneet Joen Liitokiekon jäsenet voivat valita toimitusehdoksi ”seuratilauksen”, jolloin tilauksen saa ilman toimituskulujaSeuratilaukset toimitetaan joka maanantai – haluamaanne postin toimipisteeseen. (ei minimitilaussummaa).

Varuste.net: -10% alennus lähes kaikesta.
DGstorefi_logo DGstore.fi: DGstore tarjoaa -10 % alennuksen verkkokaupan ja myymälän tuotteista.
Seura-alennuksen käyttöönotto: Ottakaa kauppaan yhteyttä dgstore.fi sivuston kautta tai lähettäkää sähköpostia asiakaspalvelu@dgstore.fi ja pyytäkää Joen Liitokiekon seura-alennusta. Alennuksen lisääminen vaatii rekisteröitymistä verkkokauppaan.
tritanium

Seuran jäsenille on määräaikainen alennus-kampanja Tritanium -kompressiovaatemerkin kanssa. Seuran hallitukselta voi pyytää alennukseen liittyvän kampanjakoodin. Koodi on voimassa toukokuun loppuun 2018 saakka.  Alennus on -30% kaikista Tritaniumin tuotteiden ovh-hinnoista. Alennus koskee vain Tritanium -malliston tuotteita. Tarkoitettu vain Joen Liitokiekon jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. (Eli vaimolle, miehelle, tyttöystäville/ rakastajattarille voi tilata samalla.)

PAR3fiLOGO
PAR3.fi tarjoaa -10 % seura-alennuksen verkkokaupan ja noutovaraston tuotteista.
Seura-alennuksen käyttöönotto: Lähettäkää sähköpostia myynti@par3.fi ja pyytäkää Joen Liitokiekon seura-alennusta. Alennuksen lisääminen vaatii rekisteröitymistä verkkokauppaan.
amarillo

Joen Liitokiekon jäsenet saavat nyt Amarillo Joensuusta tarjouksena Amarillo Big Burgerin ja El Grande jäätävän ison juoman (myös alkoholiton) yhteishintaan 17,90€. Alennuksen tuotepakettiin saa mainitsemalla asiasta ja näyttämällä henkkarit. Henkilökunta tarkistaa jäsenlistasta että olet seuran jäsen.

Ana-Sport tarjoaa Joen Liitokiekon jäsenille hoitoja ja valmennuspalveluita alennetuin hinnoin. Tarjonnassa hierontaa, akupunktiota, fysiikkavalmennusta, harjoitusohjelmia, jne. (kts. hinnasto).


Joen Liitokiekon jäsenet saavat Joensuun kävelykadulla sijaitsevasta Sport Room -myymälän frisbeegolfkiekoista, frisbeegolfin oheistarvikkeista ja Tritaniumin kompressiotuotteista -8% alennuksen. Tunnistaudu jäseneksi henkilötodistusta (esim. passi, ajokortti tai kuvallinen kelakortti) näyttämällä.

Joen Liitokiekko ry:n jäsenmaksut vuodelle 2018

  • Jäsenmaksu aikuisille: 20€ 
  • Juniorit: 10€  (18-vuotiaat tai nuoremmat)
  • Opiskelijat ja eläkeläiset: 15€ (Työkyvyttömyyseläkeläiset kuuluvat eläkeläisiin)
  • Edellä mainitut toimivat myös liittymismaksuina.

Jäseneksi liittyminen / Kilpailulisenssin hankinta

SuomiSport-järjestelmän käyttöönotto tapahtuu lähipäivinä. Emme ota jäsenmaksuja enää vastaan perinteisellä tilisiirrolla. Päivitämme nämä ohjeet heti, kun jäsenmyynti SuomiSportissa on osaltamme toiminnassa. 

 


Tue seuraa

Joen Liitokiekko ottaa vastaan lahjoituksia toimintansa edistämiseksi. Mikäli haluat tukea frisbeelajien kehittämistä Joensuun seudulla, voit tehdä sen tilisiirtona (FI81 5770 0520 1473 04) Joen Liitokiekon tilille ja kirjoittamalla viestikenttään ’lahjoitus’.