Jäseneksi, jäsenedut ja kilpailulisenssi

Liittymällä Joen Liitokiekko ry:n (JLK) seurajäseneksi autat frisbeegolfin ja ultimaten harrastus -ja kilpailutoiminnan kehittämistä Joensuun seudulla. Kuka tahansa voi liittyä Joen Liitokiekkoon hyväksyttyään seuran säännöt.


Jäsenedut

 • Seuramme jäsenenä saat seura-alennuksia yhteistyökumppaniemme (verkko)kaupoista (lista alla).
 • Talvella frisbeegolf- ja ultimatehallivuoroista jäsenalennus (/tai ilmaiset vuorot – harjoitustilasta riippuen).
 • Oikeuttaa osallistumisen seuran sisäisiin tapahtumiin (mm. frisbeegolfin seuranmestaruuskisa, frisbeegolfin putti- ja reikäpelimestaruuskisat ja seuran yhteinen saunailta).
 • Olemme Suomen frisbeegolfliiton jäsenseura, joten kauttamme voit hankkia Suomen frisbeegolfliiton (SFL) kilpailulisenssin (sis. PDGA-jäsenyyden):
 • Seuran jäsenenä pääset hyötymään myös SFL:n tarjoamista alennuksista jäsenseurojen jäsenilleen:

Powergrip.fi: Muovilaadusta ja valmistajasta riippuen alennukset -0,40-1.40 euroa per kiekko. Laukuista -3,5e-10e ja koreista parhaimmillaan -14e. Lisäksi voit tilauksissasi käyttää Joen Liitokiekon seuratilausmahdollisuutta, jolloin säästät toimituskulut! Tehdyistä seuratilauksista tulee ilmoittaa foorumilla, jotta seuratilauksen viikoittaisnouto saadaan sujuvasti järjestymään.
discgolfoutlet.fi: DX- ja D-line -muoviset kiekot -1e, Pro ja P-Line -muovit -1,4e, Champion & Star & Blizzard & S-Line -1,9e. Laukuista -0.90e-4,90e ja jopa joistakin koreista -10e.
Jäsenalennuksen saa aktivoitua samassa yhteydessä kun rekisteröityy verkkokaupan asiakkaaksi.
nbdg.fi: NBDG tarjoaa -5 % alennuksen verkkokaupan ja myymälän tuotteista.
Seura-alennuksen käyttöönotto: Ottakaa kauppaan yhteyttä nbdg.fi sivuston kautta tai lähettäkää sähköpostia hello@nbdg.fi ja pyytäkää Joen Liitokiekon seura-alennusta. Alennuksen lisääminen vaatii rekisteröitymistä verkkokauppaan.
Seuran jäsenille on nyt toistaiseksi voimassa oleva alennuskampanja Tritanium -kompressiovaatemerkin kanssa. Seuran hallitukselta voi pyytää alennukseen liittyvän kampanjakoodin.  Alennus on -25% kaikista Tritaniumin tuotteiden ovh-hinnoista. Alennus koskee vain Tritanium -malliston tuotteita. Tarkoitettu vain Joen Liitokiekon jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.
Ana-Sport tarjoaa Joen Liitokiekon jäsenille hoitoja ja valmennuspalveluita alennetuin hinnoin. Tarjonnassa hierontaa, akupunktiota, fysiikkavalmennusta, harjoitusohjelmia, jne. (kts. hinnasto).
Joen Liitokiekon jäsenet voivat käydä sovittamassa ja hankkimassa seuravaatteet suoraan Tikkituotteelta omien tarpeiden mukaan ja haluamillaan painatuksilla.
Fribakausi lähenee vauhdilla ja kohta alkaa olla pelaajilla tarve uusille kiekoille ja varusteille. Tarjoamme Joen Liitokiekon jäsenille seura-alennusta (-10% kaikista normaalihintaisista tuotteista) Monsterin verkkokaupasta.
Kaikille johonkin Suomen frisbeegolfseuroista kuuluville pelaajille 10 Eur -alennus Huosiolampi DG:n kausikortista (pelikausi: toukokuu – lokakuu). Alennettu kausikortin hinta on 40 Eur (seuroihin kuulumattomat: 50 Eur). Joen Liitokiekon pelaajien jäsenyyden todentamiseksi riittää näkyvyys JLK:n Metrix-listauksessa, muihin frisbeegolfseuroihin kuuluvat todentavat seurajäsenyytensä SuomiSportilla tai jäsenmaksukuitilla (kuvankaappaus SuomiSportin jäsenmaksusivusta/maksukuitista lähetetään ratamestarille, yhteystiedot mm. täällä).
Joen Liitokiekon jäsenet saavat jatkossa Obsidian Discsilta 10% alennuksen verkkokaupassa käyttämällä koodia JLKALE10. Alekoodin käyttämisen yhteydessä OD:n väki tarkistaa Metrixista, että henkilö kuuluu Joen Liitokiekkoon (JLK löydyttävä profiilista). Alennuksen saa myös OD:n standilta, varastolta tai Villen peräkonttimyynnistä vilauttamalla että JLK löytyy Metrix-profiilista tai näyttämällä Suomisportin kuvaa JLK-jäsenyydestä.

Autohuolto Susirajassa JLK:n jäsenille 5-10% alennukset varaosista.


Joen Liitokiekko ry:n jäsenmaksut vuodelle 2024

  • Jäsenmaksu aikuisille: 20 € 
  • Juniorit: 15 €  (ko. vuonna korkeintaan 18 vuotta täyttävät ja nuoremmat)
  • Opiskelijat ja eläkeläiset: 15 €  (työkyvyttömyyseläkeläiset kuuluvat eläkeläisiin)
  • Edellä mainitut toimivat myös liittymismaksuina.
  • JLK:n jäsenmaksu sisältää samalla myös Suomen frisbeegolfliiton jäsenmaksun, aikuisilta 6 € ja junioreilta 3 €.

Jäseneksi liittyminen / Kilpailulisenssin hankinta

Jäsenyyden uusiminen kaudelle 2024

Jos olit jo JLK:n jäsen aiemmin, niin jäsenyyden uusiminen ja jäsenmaksu kaudelle 2024 onnistuu suoraan SuomiSportissa. Löytyy kohdasta: Maksut –> Avoimet maksut

Jäsenyydet ovat uusittavissa 1.1.2024 alkaen ja jäsenmaksujen eräpäivä on 29.2.2024.

Uudet jäsenet kaudella 2024

Alla on kolme Joen Liitokiekon jäsenyyshakemuslinkkiä SuomiSport -järjestelmään, valitse omasi, noudata kirjautumisohjeita ja odota seurajäsenyyden vahvistusta, jonka jälkeen voit vasta maksaa jäsenmaksun SuomiSportin kautta. Ja tässä kohden tulee huomata, että SuomiSport ei muistuta/huomauta käyttäjää hyväksytystä jäsenyydestä eli käyttäjän tulee itse huomata avoin jäsenmaksu SuomiSportin Avoimet Maksut -osiosta.

Uusien jäsenien liittymispyyntöjä pyritään hyväksymään noin kolmen päivän välein.

JLK:n jäsenyyshakemuslinkit:

Katso yksityiskohtaisemmat ohjeet SuomiSportin käyttöön tarvittaessa SFL:n sivuilta: 1. Liity jäseneksi frisbeegolfseuraan tai -jaostoon SuomiSportissa


SFL:n kilpailulisenssi kaudelle 2024

Suomessa vakituisesti asuvalla pelaajalla on oltava voimassa oleva SFL-kilpailulisenssi osallistuakseen liitonalaisiin kilpailuihin ja SFL-kilpailulisenssi sisältää aina myös ko. vuoden PDGA-jäsenyyden. Kilpailulisenssi ostetaan SuomiSportista, sen jälkeen kun olet ensin liittynyt jäseneksi johonkin liiton jäsenseuroista. Kilpailulisenssi on voimassa ostohetkestä alkaen ko. lisenssikauden loppuun (31.12.) saakka.

Kilpailulisenssin hinnat sekä ohjeita SuomiSportin käyttöön löydät SFL:n sivuilta: 2. Osta Suomen frisbeegolfliiton kilpailulisenssi SuomiSportista

SFL:n tiedote koskien kauden 2024 kilpailulisenssejä sekä vakuutuksia löytyy tästä: Kilpailulisenssien ja vakuutusten myynti alkaa 1.1.2024

 

SFL:n sivuilta löytyy hyödyllistä tietoa myös seuraavista aiheista:

 

Joen Liitokiekon seurasivu Disc Golf Metrixissä

 • Jotta voit osallistua vain JLK:n jäsenille tarkoitettuihin kilpailuihin/tapahtumiin Metrixissä, niin tällöin sinulla tulee olla myös JLK:n Metrix-jäsenyyden kunnossa.
 • SuomiSportin ja Metrixin välisen automatiikan pitäisi osata liittää uudet lisenssipelaajat JLK:hon Metrixissä automaattisesti, mutta jos tämä ei jostain syystä toimi tai sinulla ei ole lisenssiä, niin käytä tällöin JLK:n seurasivulla Metrixissä Liity seuraan -toimintoa.  Huom! Varauduthan kuitenkin pieneen käsittelyviiveeseen, sillä näissä tapauksissa tarkastamme aina JLK:n jäsenyyden voimassaolon erikseen SuomiSportista – myös jäsenmaksun tulee olla maksettu.


Tue seuraa

Joen Liitokiekko ottaa vastaan lahjoituksia toimintansa edistämiseksi. Mikäli haluat tukea frisbeelajien kehittämistä Joensuun seudulla, voit tehdä sen tilisiirtona (FI81 5770 0520 1473 04) Joen Liitokiekon tilille ja kirjoittamalla viestikenttään ’lahjoitus’.