Jäseneksi, jäsenedut ja kilpailulisenssi

Liittymällä Joen Liitokiekon seurajäseneksi autat frisbeegolfin ja ultimaten harrastus -ja kilpailutoiminnan kehittämistä Joensuun seudulla. Kuka tahansa voi liittyä Joen Liitokiekkoon hyväksyttyään seuran säännöt.


Jäsenedut

 • Seuramme jäsenenä saat seura-alennuksia yhteistyökumppaniemme (verkko)kaupoista (lista alla)
 • Talvella ultimate- ja frisbeegolfhallivuoroista jäsenalennus (/tai ilmaiset vuorot – harjoitustilasta riippuen)
 • Oikeuttaa osallistumisen seuran sisäisiin tapahtumiin (mm. frisbeegolfin seuranmestaruuskisa, frisbeegolfin Bag Tag -kisa ja seuran yhteinen saunailta)
 • Olemme Suomen frisbeegolfliiton jäsenseura, joten kauttamme voit hankkia Suomen frisbeegolfliiton kilpailulisenssin (sis. PDGA-jäsenyyden)
 • Kilpailulisenssin hankkineet saavat myös PDGA:n jäsenetuna seuraavaa:

Innovastore.fi: DX- ja D-line -muoviset kiekot -1e, Pro ja P-Line -muovit -1,4e, Champion & Star & Blizzard & S-Line -1,9e. Laukuista -0.90e-4,90e ja jopa joistakin koreista -10e.
Powergrip.fi: Muovilaadusta ja valmistajasta riippuen alennukset -0,40-1.40 euroa per kiekko. Laukuista -3,5e-10e ja koreista parhaimmillaan -14e. Lisäksi voit tilauksissasi käyttää Joen Liitokiekon seuratilausmahdollisuutta, jolloin säästät toimituskulut! Tehdyistä seuratilauksista tulee ilmoittaa foorumilla, jotta seuratilauksen viikoittaisnouto saadaan sujuvasti järjestymään.
nbdg.fi: NBDG tarjoaa -5 % alennuksen verkkokaupan ja myymälän tuotteista.
Seura-alennuksen käyttöönotto: Ottakaa kauppaan yhteyttä nbdg.fi sivuston kautta tai lähettäkää sähköpostia hello@nbdg.fi ja pyytäkää Joen Liitokiekon seura-alennusta. Alennuksen lisääminen vaatii rekisteröitymistä verkkokauppaan.
tritanium
Seuran jäsenille on nyt toistaiseksi voimassa oleva alennuskampanja Tritanium -kompressiovaatemerkin kanssa. Seuran hallitukselta voi pyytää alennukseen liittyvän kampanjakoodin (ja lisäksi kampanjasta/koodista on infottu jäsenistöä sähköpostitse tammikuussa 2020).  Alennus on -25% kaikista Tritaniumin tuotteiden ovh-hinnoista. Alennus koskee vain Tritanium -malliston tuotteita. Tarkoitettu vain Joen Liitokiekon jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.
Ana-Sport tarjoaa Joen Liitokiekon jäsenille hoitoja ja valmennuspalveluita alennetuin hinnoin. Tarjonnassa hierontaa, akupunktiota, fysiikkavalmennusta, harjoitusohjelmia, jne. (kts. hinnasto).

Joen Liitokiekko ry:n jäsenmaksut vuodelle 2021

  • Jäsenmaksu aikuisille: 20 € 
  • Juniorit: 6 €  (ko. vuonna korkeintaan 18 vuotta täyttävät ja nuoremmat)
  • Opiskelijat ja eläkeläiset: 15 € (työkyvyttömyyseläkeläiset kuuluvat eläkeläisiin)
  • Edellä mainitut toimivat myös liittymismaksuina.
  • Hinnat sisältävät Suomen frisbeegolfliiton jäsenmaksun, aikuisilta 4 € + 1,5 € transaktiokulu ja junioreilta 3 € + 1,5 € transaktiokulu.

Jäseneksi liittyminen / Kilpailulisenssin hankinta

Uusi jäsen tai jäsenyyden uusiminen

 1. Suuntaa osoitteeseen www.suomisport.fi
 2. Luo tunnus Suomisportiin, tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tunnus
  • Huom. Juniorijäsenyyttä hankittaessa juniorin huoltaja luo tilin itselleen, tai käyttää jo olemassa olevaa tiliään
 3. Kun olet kirjautuneena, klikkaa ylhäältä ”Ostamaan”
 4. Valitse, että olet ostamassa jäsenyyden
 5. Valitse ”Itselleni”
  • Juniorijäsenyyttä ostettaessa valitaan tässä kohtaa ”Lapselleni”
 6. Kirjoita ilmestyvään hakukenttään ”joen” ja valitse listalta ”Joen Liitokiekko Ry”
 7. Valitse jäsenyystyyppi
  • Opiskelija- ja eläkeläisjäsenyyttä hankittaessa lähtee tässä vaiheessa jäsenpyyntö seuralle, joka vaatii seuran hallituksen hyväksynnän. Tässä voi kestää jonkin aikaa, joten olethan kärsivällinen. Saat viestin sähköpostilla, kun pyyntö on hyväksytty. Jos jäsenyydellä on kiire esim. lisenssin vuoksi, laita meille sähköpostia, kun jäsenpyyntö on lähtenyt.
 8. Siirry maksamaan ja maksun jälkeen homma on valmis

Lisenssi kaudelle 2021

Suomalaisella pelaajalla on oltava voimassa oleva Suomen frisbeegolfliiton (SFL) kilpailulisenssi osallistuakseen liiton alaisiin kilpailuihin. Professional Disc Golf Associationin jäsenyys eli PDGA-jäsenyys sisältyy Suomisportista ostettavan kilpailulisenssin hintaan.

Lisätietoja kilpailulisenssistä sekä hinnat löytyvät täältä.

Lisenssiä ei voi ostaa samalla maksutapahtumalla jäsenyyden kanssa. Lisenssiin vaaditaan aktiivinen seurajäsenyys vuodelle 2021, joten jäsenyys on ostettava ensin.

 1. Kirjaudu Suomisportiin
  • Juniorijäsenen huoltaja kirjautuu omalle tilillensä
 2. Klikkaa ylhäältä ”Ostamaan”
 3. Valitse, että olet ostamassa ”Lisenssin tai vakuutuksellisen lisenssin”
  • Huom. Vakuutus tulee ostettavaksi joulukuun 2020 aikana
 4. Valitse ”Itselleni”
  • Juniorijäsenen huoltaja valitsee tässä kohtaa ”Lapselleni”
 5. Kirjoita ilmestyvään hakukenttää ”fr” ja valitse listalta ”Frisbeegolf”
 6. Valitse ”SFL Kilpailulisenssi 2021”
  • Juniorilisenssiä hankittaessa tässä voi lukea jotain muuta
 7. Siirry maksamaan

Sporttiturva-vakuutus on myös hankittavissa Suomisportin kautta. Vakuutuksen hankkiminen on täysin vapaaehtoista. Lisätietoja vakuutuksesta sekä hinnat löydät täältä.

Jos ostit lisenssin ensimmäistä kertaa, muista käydä lisäämässä PDGA-numerosi Suomisport-tiliisi, kunhan saat numeron tietoosi. Linkki lisäämiseen löytyy omalta Suomisport-sivultasi nimen, emailin ja puh. numeron alapuolelta. Lisää numero ilman #-merkkiä.

SFL:n alaisissa kilpailuissa käytetään lähes aina Metrixiä. Lisenssin tulee näkyä Metrixissä, jotta voit ilmoittautua näihin kilpailuihin ja sen saa sinne näkyviin täyttämällä PDGA-numeron ja Suomisport-sivultasi löytyvän SporttiID:n Metrix-tiliisi. Syntymäpäivän tulee myös olla täydennettynä oikein Metrixissä. Lisenssi ei välttämättä tule heti näkyviin Metrixissä tietojen syöttämisen jälkeen, päivitysviivettä voi olla vuorokauden verran. Metrixin SFL-lisensseihin liittyvä ohje löytyy tästä.

Lisäksi kaikkien JLK:n jäsenten kannattaa varmistaa, että Metrixissä seuratieto on oikein (- käytä tarvittaessa JLK:n seurasivulla Liity seuraan… -toimintoa, jos et ole lisenssipelaaja).

Vastaamme SuomiSporttiin, jäsenyyteen ja lisenssiin liittyviin kysymyksiin sähköpostilla joen.liitokiekko(at)gmail.com ja seuran Facebook -sivulla.

Katso myös ongelmatilanteissa (Metrix & SuomiSport) SFL:n usein kysytyt kysymykset liittyen PDGA-/SFL-kilpailun ilmoittautumisongelmiin Metrixissä.

 


Tue seuraa

Joen Liitokiekko ottaa vastaan lahjoituksia toimintansa edistämiseksi. Mikäli haluat tukea frisbeelajien kehittämistä Joensuun seudulla, voit tehdä sen tilisiirtona (FI81 5770 0520 1473 04) Joen Liitokiekon tilille ja kirjoittamalla viestikenttään ’lahjoitus’.

Top