Talvinen seikkailu Niittylahdessa

Niittylahden-talviseikkailu-logo-20022016

Niittylahden frisbeegolfradalla käytiin radan historian ensimmäiset kilpailut, kun lauantaina radalla pelattiin 25 pelaajan voimin Joen Liitokiekon järjestämä Niittylahden talviseikkailu -frisbeegolfkilpailu. Vaikka lämpötila olikin nollan tuntumassa, niin varsin talvisissa merkeissä silti mentiin, sillä Pyhäselältä puhaltanut tuuli sekä räntä-/lumisade toivat kisaan omat haasteensa.

niittylahti-kisa2016-01

Kolmen 12-väyläisen kierroksen (par 36) jälkeen avoimessa luokassa ylivoimaiseen voittoon, peräti 10 heiton erolla seuraavaan, pelasi Miika Voutilainen tuloksella 102 (-6) heittoa. Toisen sijan nappasi Mikko Heikkilä (112, +4) ja kolmanneksi heitti Vesa Kontturi (114, +6). Master-luokassa kamppailu oli avointa tasaisempaa ja lopulta voittoon heitti hienosti Urmas Saks tuloksella 126 (+18) heittoa – toinen sija meni Juhani Rautiaiselle (127, +19) ja kolmas Ismo Louhelaiselle (129, +21).

niittylahti-kisa2016-02

Lisäksi kilpailussa kamppailtiin myös ”talvisen työn sankari” -tittelistä (= pelaaja joka viimeisellä kierroksella parantaa eniten kierrostulostaan kahden ensimmäisen kierroksensa keskiarvoon nähden) ja tämä meni selvästi Aku Arolalle. Valitettavasti ”saariväylä” (#4) toi runsaasti plussaa Arolan korttiin 1. kierroksella, mutta sen vastapainoksi Arolan 3. kierroksen tulos oli
hienosti koko 3. kierroksen neljänneksi paras! Palkinnoksi tästä sisukkuudesta Arolalle Jokikoneen sponsoroimat, paristoilla lämmitettävät, talvirukkaset.

niittylahti-kisa2016-03

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistuneille. Ja lisäksi erityiskiitokset kuuluvat Ravintola Niittyrannalle hyvästä palvelusta – kyllä kahvi ja makkarat aina omat eväät voittavat – sekä ratamestari Tero Ovaskaiselle, joka oli laittanut radan mainioon kisakuntoon ja joka muutenkin on toiminut kantavana voimana tämän uuden hienon frisbeegolfradan rakentamisessa.