Joen Liitokiekon LED-cup 2023 sponsored by Valostore – Pylkki ja Hartikainen mestareiksi

Kaivoksen kisa pelattiin 31.10. ja ennen kisaa ja kierroksen alussa satoi lunta reippaasti, mutta lopulta lumisateen loputtua heittokeli oli ihan kelvollinen.

Viisi osakilpailua sisältänyt Joen Liitokiekon LED-cup 2023 sponsored by Valostore heitettiin tiistaina 7.11. päätökseen Utrassa 17 pelaajan voimin ja kaiken kaikkiaan LED-cupin kilpailuihin osallistui 37 eri pelaajaa ja kilpailustartteja kertyi yhteensä 95 (ka. 19 pelaajaa/kisa) ja viidestä eri osakilpailusta neljän parhaan kilpailun pisteet laskettiin mukaan cupin loppupisteisiin.

Tämän syksyn cupissa sää oli kolmessa ensimmäisessä kilpailussa erinomainen, mutta sen jälkeen toki Vanhalla Kaivoksella otettiinkin jo tuntumaa talvipelaamiseen juuri sataneessa lumessa (n. 10 cm) ja viimeisessä tihkusateisessa Utran kisassa maasto oli puolestaan sateiden ja juuri sulaneen lumen vuoksi varsin märkää ja sohjoista.

Päättynyt LED-cup oli järjestyksessään jo kymmenes ja ensimmäistä kertaa tarjolla oli myös junioreiden MJ15-kilpailuluokka ja ensimmäistä kertaa myöskin kaikki kilpailut päästiin pelaamaan 18-väyläisillä radoilla. Huosiolampi DG oli LED-cupin näyttämönä ensimmäistä kertaa ja Kaivoksellakin on ledeilty vain kerran aikaisemmin (2015) – suuret kiitokset Huosiolampi DG:lle ja Okun Frisbeegolfille yhteistyöstä!

Vuoden 2023 LED-cupin kaikista pimeimmät väylät löytyivät Huosiolammelta, mutta onneksi Valostoren korivalot näyttivät suuntaa. Kiitokset Valostorelle ja Huosiolampi DG:lle yhteistyöstä!
Maisemaa Kaivokselta – etualalla #7-väylän kori, keskimmäinen pieni valopiste on #11-väylän kori ja oikeanpuoleinen pieni valopiste on puolestaan #6-väylän kori. Kaivoksen rakennukset häämöttävät ylhäällä oikealla. Kiitokset Okun Frisbeegolfille yhteistyöstä!

Avoimessa MPO-luokassa puolustava mestari (ja nyt jo viisinkertainen LED-cup -voittaja) Sammy Pylkki ei juurikaan jättänyt muille mahdollisuuksia, vaan heitti hienoilla tuloksilla neljään voittoon keräten näin sarjavoiton tuoneet maksimipisteet (400 p.).  Luokan kokonaiskilpailussa toiseksi heitti Joonas Komu (336 p.) ja kärkikolmikon täydensi Eetu Kaakkunen (308,5 p.).

Junioreiden MJ15-luokassa Lenni Hartikainen voitti puolestaan kolme osakilpailua ja oli kertaalleen toinen, joten LED-cupin kokonaiskilpailun voitto meni näin Lennille 393 pisteellä. Junioreissa kokonaiskilpailun toiselle sijalle pelasi Mikael Jeskanen (367,5 p. / 1 voitto) ja kolmanneksi Reemus Karppanen (175 p.).

Vuoden 2023 LED-cupin kokonaiskilpailun voittajat: Lenni Hartikainen (MJ15) & Sammy Pylkki (MPO)

Arvontapalkinnot

LED-cupin voittajat palkittiin S-ryhmän lahjakortein (30 Eur) –  yhteistyössä PKO – ja lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin seuraavat lahjakortit ja onnetar suosi seuraavia pelaajia:

1. Autohuolto Susiraja (50 Eur): Ilari Rouhiainen
  2. Discraftstore (25 Eur): Juha Pakarinen
  3. Discraftstore (25 Eur): Nooa Parkkinen
  4. Discraftstore (25 Eur): Ville Mäkelä
  5. Discraftstore (25 Eur): Jussi-Pekka Salorinne
  6. Koska holareita ei tämän vuoden cupissa tullut, niin arvottiin myös Clash Discsin kiekko: Reemus Karppanen

Tulokset

Linkkejä

Suuret onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille sekä yhteistyökumppaneille!